פרק אמצע הדרך- פרק 8

angel enamorado

New member
פרק אמצע הדרך- פרק 8

זהו, היום ב22:00 יתחיל פרק 8, אמצע הדרך של העונה ה-4. אז מה דעתכם על העונה עד עכשיו? לכל אלו שפיקפקו במוות של מריסה והזוגיות של ריאן-טיילור, מה אתם חושבים עכשיו? הכל על הפרק ה-8, כאן
יום טוב

OoPineapplEoO

New member
אני קוראת סמויה פה, ולעיתים רחוקות מאוד מגיבה

[כי לקחו יל את המטריה
] אך אני חייבת לענות על השאלה שלך. עד כה שמעתי דעות רבות, גם פה בפורום, גם בכיתה שלי ובעוד מקומות. חברה שלי, שהייתה צופה בקביעות, לא אוהבת את העונה הנוחכית, ואני ממש לא מבינה אותה ואת האנשים שבדעה שלה. אני חושבת שהעונה הזו טובה יותר מכל הקודמות לה גם יחד. היא הרבה יותר בוגרת, עוסקת בדברים שונים ופשוט טובה יותר בעיניי. יש בה משהו מיוחד כזה, שאולי כל המצב שהיה מסביבה הוסיף לה. בקיצור, אני אוהבת מאוד את העונה הזו.

lim02

New member
לא נוטה להגיב אבל..

עונה מעולה. לפי דעתי, גם הכי טובה שיש. ריאן-טיילור הולך מעולה למרות שלא צפיתי את זה מראש. הייתי בטוחה שזה יראה רע על המסך והם לא יתאימו- טעיתי. הסיום של הפרק עם אבא של ריאן היה לא צפוי. באמת שהייתי עם פה פעור למשך דקה אח"כ.

OoPineapplEoO

New member
מסכימה בכל מילה../images/Emo185.gif

גם אני הייתי עם פה פעור מול המסך למשך דקה. זה היה פשוט הלם

West Doll

New member
אני ממש נהנית מהעונה הרביעית../images/Emo9.gif

ואני לא יודעת מה איתכם, אבל אני חושבת שמאז שמריסה מתה וטיילור "תפסה" את מקומה זה רק עשה טוב לסדרה :) לדעתי העונה הרביעית הרבה יותר עמוקה [בדרך מסויימת] משאר העונות וגם מאוד מצחיקה בדיוק במקומות הנכונים. בקיצור, אני חושבת שאם היו עושים את הסדרה מההתחלה כמו העונה הרביעית היא לא היתה מתבטלת כ"כ מהר, אבל זאת רק דעתי
בכל מקרה, אהבתי את הסדרה ולפחות נוכל להכניס עוד סדרה למאגר "הסדרות הטובות שגדלנו עליהן"

hagayx

New member
לדעתי

אומנם מריסה כבר לא הייתה כל כך מעניינת, אבל לדעתי טיילור הופכת את העונה לקיצ'ית יותר. אבל עדיין עונה מעולה! ואני מת על הסדרה, מתחבר אליה, ונהנה מכל רגע!

hadi13

New member
כל שבוע אני יותר מתאהבת בסדרה הזאת../images/Emo70.gif

ממש אהבתי את הפרק הזה כיף שהפעם גם סת וסאמר היו במרכז העיניינים ולא רק טיילור וריאן קייטלין הייתה גם ממש חמודה וסת היה ממש חמוד:) הפרק הזה הזכיר לי את העונות הקודמות יותר .. אבל היה ממש יפה

סנוביש

New member
אבא של ריאן כוסון על! ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

וכל מילה מיותרת. אה, וגם ריאן וטיילור זה כל כך
!!! סת' כזה ילד כאפות... דגש על הילד.

OoPineapplEoO

New member
מה את מצפה? זה אדם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

יש סיכוי שהוא לא יהיה ילד כאפות?

אמברוש

New member
לא הבנתי את הקטע עם ג'ולי

מה היא עשתה עם העסק של השידוכים שאסור שקירסטן תגלה?

West Doll

New member
כי היא לוקחת את הלקוחות שנרשמות

לשידוכים שבעצם אמורים להיות לזמן ממושך ואז היא מביאה להם דומגנים חתיכים ללילה אחד...אם אתם יודעים למה אני מתכוונת

P A T D F A N

New member
כדי להרוויח כסף ..

הנשים התלוננו שכל הגברים שמשדכים להם הם זקנים עשירים שאוהבים רק גולף. אז ג'ולי הביאה אנשים סקסיים חתיכים וצעירים שיעשו את העבודה ;]

אמברוש

New member
אה תודה..!

סורי שאני קרציה אבל מה הבעיה להגיד את זה לקירסטן שהנשים התלוננו ובגלל זה היא עשתה את זה זה לא פשע..

ttaall3

New member
פרק מדהיים!!!../images/Emo45.gif

אוקייי..נכון שאנילא בדרך כלל קוראת דברים כאלה או כותבת אבל....ראיתי וישר יעתי שזה בשבילי...חחח ראיתי אתמול את הפרק ומי שלא ראה רק שידע שהוא הפסיד בגדול...לדעתי עכשיו בגלל שאבא של ריאן בא ומבקש מידע על משפחת כהן מג'ולי אחרי המסיבה של "מר -בום-" (חחחח..
.)הוא מחפש את ריאן ורוצה לעשות לו משו (לא במובן הטוב של המילה)...כניראה אחריי שטריי (אח של ריאן)מת אביהם הבין שגם אם מריסה מתה ריאן רב עם אחיו ולא צר בעדה לירות בו...ויכול להיות שהוא בה לנקום במשפחת כהן אחרי שסנדי אימץ את ריאן כשאמו זרקה אותו מהבית ... אם את/ה יודע/ת יותר אני חייבת לדעת אז
ממה שיודע....מטלו''שה... :)

למעלה