פרק אמצע הדרך- פרק 8

ttaall3

New member
כן טריי מת כי מריסה ירתה ובאקדח שלו

כן הוא כן מת!!!!בעוה שנייה: מה שקרה זה שראיין מגלה שטריי ניסה לאנוס את מריסה. הוא יוצא לביתו של טריי, ונאבק עמו. כשמריסה מגיעה לשם ורואה שטריי חונק את רייאן, היא מנסה להפריד ביניהם ללא הצלחה. היא רואה את אקדחו של טריי, ויורה בטריי.

West Doll

New member
וראית כבר עונה שלישית?

כי אם לא אז זה
בשבילך ובשביל כל צופי ערוץ 10 בעצם
כי טריי לא מת...

loli kiss

New member
פרק מ ד ה י ם ! ! !

אני פשוט לא מאמינה שזה אמצע העונה.. אני לא מצליחה לקלוט שנשאר רק עוד חצי :/ אווף . הפרק היה ממש יפה, אהבתי הכל! בעיקר את טיילור- ריאן , סאמר- סת'. הם זוגות ממש חמודים ואני נורא אוהבת ת'קטעים שלהם. ת'צחוקים שלהם, ת'שטויות , ת'בדיחות הקטנות חח בקיצור אהבתי ! :) די התאכזבתי שלא ראו את ווגאס בסוף , הייתי שם בחופש הגדול וממש רציתי לראות איפה הם יהיו וכאלה. עוד דבר שהציק לי היה שהזוגות לא התנשקו בחצות כשהתחלפה השנה, אני יודעת שזה חלק מהפרק בגלל הבעיה של ההריון אבל בכל זאת .. חוצמזה ממש בכיתי כשסת' בציע נישואים לסאמר זה היה סופר חמודי וגם נזכרתי במריסה , כאילו תחשבו על זה מריסה הייתה חברה כ"כ טובה של סאמר ועכשיו ברגע כזה חשוב היא לא איתה אבל אז הבנתי בעצם שטיילור תהיה כמו מריסה לאט לאט כי כבר הפרק היה אפשר לראות איזה מאמי היא חח הסוף של הפרק היה מדהים , כמו כל סוף. הם יודעים בדיוק איך ליצור מתח . הסיטואציה שרואים דקה אחת את סנדי מגלה עוד ועוד פרטים על פרנק אטווד ודקה אחת את ג'ולי מדברת איתו ומבינה מי הוא, זה פשוט יוצר מתח מושלם להבדיל מסדרות ישראליות שלא יודעות לצלם בצורה שתיצור מתח. לסיום שאלה, לא הבנתי למה סת' אמר לסאמר לתת לא כיף על היד ואז סאמר אמרה לא : "סתת'" (כאילו בקול פגוע כזה) וברחה ואז הוא בא לרדוף אחריה , כאילו הוא הבין משו מזה שהיא לא רצתה לתת לו כיף.. לא הבנתי מה הוא הבין מזה ולמה היא לא רצתה לתת לו כיף.. בקשה תענו .. סורי על החפירה .. ביוש אנשים :)

OoPineapplEoO

New member
אני ממש בדעה שלך. זה היה כל כך יפה שסת'../images/Emo185.gif

הציע לסאמר. אני פשוט מתה עליהם. זה בלתי נתפס שאדם ורייצ'ל לא ביחד. [עם דגש על אדם ורייצ'ל, שלא תתבלבלו]. לראות אותם כל שבוע ביחד ולשמוח ואז לחשוב על המציאות. הורס. בקשר לשאלה שלך- הוא אמר לה לתת לו כיף כי הוא היה 'שמח' שטיילור היא זו שעלולה להיות בהריון ולא סאמר, ואז כמובן שסאמר נעלבה אז היא אמרה לו "סת'" בקול פגוע והלכה. אז הוא הבין שהיא זו שעלולה להיות בהריון ולא טיילור.

P A T D F A N

New member
היה פרק ממש טוב לדעתי D:

היה אפשר לראות ממש את התחושות שלהם. בעיקר את של סאמר, שלא ממש רוצה להתארס עם סת' עם אין סיבה ממשית, כי היא הולכת ומפסיקה להתאהב בו .. הוא ילד קטן כמו שהיא אמרה, והוא לא יכול לקחת אחריות והוא גם לא התבגר, בניגוד אלייה.. איזה קטע עצוב היה כשהוא רצה שהיא תיתן לו כזה היי-פייב והיא עשתה כזה "סת' ;[[[" פרק טוב לדעתי . רק חבל שנגמרת העונה ;[

Self Reliable

New member
אחלה פרק!!

סיימתי לראות את הפרק בכזאת תחושה של סיפוק. אני כל כך אוהבת את רייאן וטיילר. אני אוהבת את טיילר בהרבה יותר ממריסה ובקטע שהיה בסוף עם ההלבשה תחתונה כשרייאן אמר "אני רוצה אותה בחזרה" חחח כזה מצחיק וחמוד ^^ ראיין כזה שווה! סת' מעצבן אותי. הילדותיות שלו מציקה, מסכנה סאמר. קייטלן ניראתה מדהים! אני אוהבת אותה.. וכמו שאמרו לגבי הסיום, הייתי ממש ממש מופתעת. אהבתי מאוד! נהנתי מכל דקה. כל כך חבל לי שעוד 8 פרקים העונה נגמרת.. אני לא רוצה שיגמר.

arieledaho

New member
פרק ממש טוב!!

פרק שונה [חייזרים...] מוזר וכיפי שסת, וריאן חוזרים לעשות שטויות [מנסים להשיג ולעשות דברים ביחד] אני ממש אוהבת את טיילור היא חמודה בטירוף וסה"כ פרק ממש טוב =]

Dr koko

New member
דעתי...

העונה הרביעית ממש משעממת יחסית לעונות הקודמות, לא דווקא בגלל במריסה. בעונות הקודמות כל פרק היה מצחיק, עצוב ומרגש ומלא דברים אחרים... עכשיו כבר ממש מרגישים שזה לקראת הסוף... אבל עדיין O.C התוכנית האהובה ביותר עליי :)

למעלה