פרק ב´?????????????????????

agness_666

New member
לאביר ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

היי חזרתי. אז זהו, הדברים שאני אוהבת זה בעלי חיים (יש לי חתולה חמודה), מוזיקה -גיטרות, דרבוקה, עוד, רוק כבד, מזרחית (שילוב קטלני) וכל דבר שמח, אני אוהבת מוזיקה עם אנרגיות חזקות. וכמובן ספרים, וים וסרטים ומסיבות. זהו בינתיים מקוה שתקבל כוח ושמחה לימבה זמן (או לתמיד?) ביי אגנס

lance-knight

New member
../images/Emo45.gif סבבה, אגנס ../images/Emo6.gif

ככה צריך. תעשי חיים. ועוד פעם תודה רבה רבה לך על העזרה. לא יודע אם אוכל אני מתישהו לחיות ככה.
כי יש לי בעיה-מה זה ענקית.
ואין לי אמץ לספר.
אני חושש שזה יצחיק את האנשים. לפעמים בא לי
דרך אגב-תחביבים שלך במוסיקה לא שילוב קטלני. לבן אדם אינטליגנטי בדרך כלל יש מגוון רחב של תחביבים.

agness_666

New member
תודה על המחמאות ../images/Emo13.gif

אני מבינה שמשהו נורא מעיק עליך. אם אתה לא מרגיש בנוח לספר לאנשים, אולי תספר לסהר??? הם בטוח לא יצחקו עליך, ויתכן שזה גם יתן לך חיזוק להבין סופסופ שאתה בנאדם מקסים (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

lance-knight

New member
thank you ,agness ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

התכוות לchat של סהר? כו, זה מה שאני אעשה. אבל רק מחר. היום אני עובד בלילה. ואז אולי אוכל לספר גם בפורום. כי הכי טוב לקבל כמה שיותר עצות. אחרת זה ילך ויחמיר. זאת בעיה הכי גדולה אצלי. לפעמים כשאני חושב הרבה עליה אני על סף... חשבתי על כך גם הלילה. מה יהיה? ביי בינתים.

אנני

New member
ווואאאאוווו אגנס ../images/Emo6.gif

את לא מבינה? הם אומרים שאת לא בסדר? הם אומרים שאת לא מנהגת לפי הנורמה? מה זה נורמה? מה שהם עושים? אז אם את לא מתנהגת כמוהם, את מסכנת את הסדר הציבורי, את מעוררת את החרדות שלהם (שהם ילכו לטיפול!). אבל אגנס התאגדותם מראה רק על דבר אחד: חולשה של הטעונים שלהם. הם כמו זבובים, אחד על אחד, הם התנהגים אחרת, אבל ביחד נגדך... האמת, אגנס הם היו מתים להיות כמוך, לעשות מה שאת עושה (אני הולכת לים, להנות מהיופי, מהשמש, מהגלים, מהמוזיקה והכי חשוב מהאנשים), אבל הם לא יכולים, הם מפחדים אז הם תוקפים, שופטים, מרחמים...כדי להגן על עצמם משינוי. אגנס, אני אומרת "הם" וזה נשמע כמו את מול כל העולם, דבר המעביר באמת תחושה של בדידות. האמת? את ממש לא לבד. אין לך מושג עד כמה את נורמטיבית! אז תהני מכל רגע. אנני

למעלה