פרק די חלש

Dawn12

New member
פרק די חלש ../images/Emo31.gif

אין הרבה מה להגיד, הנשף התחיל אתמול יפה (לדעתי) אבל היום הוא הלך והדרדר לשיעמום מוחלט במקרה הטוב ורצף רגעים מביכים במקרה הפחות טוב. מה שכן, תחשבו על זה שזאת אופרת סבון ותוך פרק אחד כבר הגענו להכרזת התוצאות ותבינו שאנחנו למעשה צריכים להגיד תודה.
הסצינות של ג'ק ולורן היום, ובכלל - החזרה של לורן לסדרה, גרמו לי להתחיל לחשוב שאולי פיליס בכלל לא היתה בתוכניות של המפיקים באותה תקופה... אחרת איך אפשר להסביר את הפלרטוטים האלה עם ג'ק? את העקיצות שלה לעבר האויבות הישנות? את המעורבות בקמפיין של ז'בו? הרי זה בדיוק מה שאנחנו עומדים לראות כשפיליס תגיע. אפילו את השיער האדום לוהט שתיהן קיצצו בשביל החזרה לסדרה... רק אני רואה כאן דימיון חשוד? ועוד משהו בקשר לעלילה של נינה ותומאס (כן, כן - לא טעיתי) - באותה תקופה שבה היא שודרה בארה"ב (אמצע 2000 עד 2001) התרוצצו שמועות באינטרנט לפיהן נינה צפוייה למצוא את התינוק האבוד שלה (שגדל כמובן מאז) וכי יתברר בסופו של דבר שתומאס הוא איכשהו האבא. בסופו של דבר זה לא קרה, ולא ברור אם זו היתה רק שמועה או שהסיפור נגנז.

לא הייתי אומר חלש ריק יותר מתאים

לא היו קטעים מותחים או כבדים הפרק לא נורא קורה... אני חייב לציין איך שאירגנו את צילום הנשף לפירסומת והכל היה מצוין (בלי קשר לסיבובים של ג'יל) אבל הם לא יודעים לרקוד אלה חחח טוב שיהיה. היה משהו מוזר היום בויקטור זה היה נדמה לי או שהוא אמר לניק דברים בלי קור רוח ובאדישות הרגילה שלו אלא כאילו באמת זה איכפת לו (כן ויקטור!) מעניין...

נכון

היום הסכמתי לגמרי עם ויקטור והדברים שאמר לניק, גם אני חשבתי על זה שסוף סוף היום ויקטור אמר דברים כל כך נכונים, וגם הסביר אותם בדרך נכונה לשם שינוי (אם רק היה מוסיף התנצלות על ההתנהגות שלו בהתחלה כשניק פתח את "קרימסון", אז הוא היה באמת יוצא גבר-גבר)

פרק חזק ../images/Emo45.gif

אני לעומתך חושב שהיה פרק מצויין, זרם קלח והיה מעניין. היום הכוכבת אכן היתה לורן. גם אני תהיתי למה היא חזרה רק לשבוע בלבד, יש לי הרגשה שהיא לא כ"כ ששה לחדש חוזה, כי כל מפיק/במאי יכול לראות עד כמה היא חיונית לסדרה, והיום היא הזכירה לנו את הפלפליות שתמיד היתה לה... גם שאר הסצינות היו מעניינות. ויקטור בנאדם מגעיל וגס בהתנהגות שלו, אבל אני מוכרח להסכים איתו בעניין ה"הפחתה" (אם נקרא לזה ככה) בעבודה לניק. הוא עשה את זה בדרך מגעילה ואופיינית לו, אבל הוא צודק. ניק לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. פתיחת רשת שלמה של בתי קפה אמורה לגזול הרבה זמן ויהיה לו יותר מדי עומס. אז מה הוא חושב בדיוק, שהוא יוכל לנהל כמו שצריך גם את ת"נ
צריך לבחור. והוא העדיף את הבית-קפה. לגבי בית קפה אחד עוד אפשר היה להבין אותו ולהצדיק אותו, וכאן ויקטור טעה שלא הודה בטעותו לפני ניק וכך אולי גם היה מקבל את מה שרוצה. בגלל הסגנון הדוחה שלו הוא גרם לניק לצאת ככה נגדו, אז מצד אחד אפשר להבין עכשיו את ויקטור, מצד שני - כשכל דרך הפעולה וההתנהגות שלו לא מעודנת, אפשר גם להבין את התסכול של ניק והרצון להחיות את העצמאות שלו, הרעיונות שלו והיצרים שלו. גם ניקי ושרון התחילו יפה, כששרון היתה בקטע של היסטריה, קטעה את ניקי ואמרה שאין לה זמן לז'בו שלה, שהיא דואגת לניק עכשיו והאשימה בקטנה את ניקי שאם יחסיה עם ויקטור היו טובים יותר, אולי ניתן היה לעזור ולגשר. רק חבל שהיא התקפלה די מהר, ואח"כ כשהאשימה את עצמה ניקי מהרה להגן עליה... חבל שהן לא רבו גם... מה השיר שהתנגן כשמקנזי וראול דפקו הופעה במדרגות, בהתחלה? בריטני מעצבנת עם כל הפוזות שעשתה למצלמה.. מעניין יהיה לראות את ג'יל כשהמלכה תיבחר
לגבי נינה (חצי ספוילר) - חבל מאוד שלא ימשיכו בקו העלילה הזה, כי זה היה יכול להיות מעניין (אבל לא הייתי רוצה את תומאס כאבא של התינוק!) הספר שלה יהיה מוצלח וירצו להפיק סרט על-פיו, היא תפרח כשבמקביל לתומאס אין השראה בכתיבה, והוא מדרדר לשתייה. נינה תסתפר קצר והסיפור לא יקצור את הפירות.

Dawn12

New member
השיר שהתנגן

נקרא Closer של The Corrs. אבל זה כלום לעומת השיר שמחכה לנו מחר (ובעיקר הסצינה שלו)
ואני עדיין חושב שהפרק לא היה משהו. איך אפשר להגיד שהוא זרם וקלח כשרבע ממנו היה תומאס ונינה?
הסצינות של ויקטור וניק כבר לא מעניינות אותי. נמאס לי מהסיפור המטופש הזה של בתי הקפה, ואם ההחלטה של ניק להתפטר היתה אמורה להוציא אותי משלוותי - היא לא.

Alon8304

New member
בריאנה / ריאנה?

ראיתי דיון שעסק האם יש ב' בשמה של בריאנה או מדובר בהוספה של המתרגמת. מהידע האישי שלי אני יודעת שהמתרגמים מקבלים מולם טקסט כתוב שאותו הם צריכים לתרגם. הם אינם מתרגמים משמיעה בטלויזיה. לכן אם בריאנה מופיע עם ב' בתרגום סביר להניח שכך היה כתוב בטקסט באנגלית. מקווה שבכך תם הבלבול בנושא.

ים כחול

New member
ראיתי רק היום ו....

כמה מילים ממני ... ג"יל מצחיקה אותי מאד בנשף הזה
איך שהיא רודפת אחרי בריטני והמצלמות וכל הבעות הפנים שלה , אני לא מפסיקה לצחוק , האשה הזו יכולה להיות קומית ברגעים של לחץ
... אני לא מאמינה שאני אומרת את זה ... אבל מסכימה אתכם שויקטור הפעם צודק ... חושבת שניקו מיותר בNE ועליו לפרוש.
.... שרון מדהימה ומתוקה , חבל שהיא מבטלת את עצמה מול הניומנים לפעמים זה מתסכל ... היא מבוזבזת עם ניקו.
.... ג"ייטי גורם לי לגיחוך עז ובחילה קלה . מקווה שאחרי כל סיפור הנשף הדבילי הזה לא נצטרך לסבול אותו כ"כ הרבה אם בכלל... (הלוואי) לא בחרו בשחקן הנכון לגלם בחור שסובל מחנונים כשהוא בעצמו נראה כזה. (פעם הבאה אעזור להם בליהוק שחקנים)
..... לורן מקסימה
מי יכול להזכיר לי מה היה לה עם פול ?? מוזר שדווקא עם פול

לא בהכרח

בכל מקרה בפרק של אתמול אמרו כ"כ הרבה פעמים את השם שלה, ואפילו פעם אחת לא שמעתי "בריאנה"...

Dawn12

New member
אני חושב שצדקת מההתחלה ../images/Emo13.gif

הם אף פעם לא קראו לה "בריאנה", ואני בטיפשותי רציתי לנסות להבין מאיפה המתרגמת המוכשרת לקחה את זה, למרות שאני יודע טוב מאוד שלדמות הזאת קוראים ריאנה. אחרי הכל, זאת אותה המתרגמת שקראה למייגן "מאג", קראה למרני (חברתה של "מאג") "מרטי" והיו עוד כל כך הרבה פשלות... אני מאוד מקווה שבשלב מסויים היא תבין את הטעות כי אחרת מצפה לנו תקופה ארוכה מאוד (מאוד) עם "בריאנה"

dviridit

New member
צחקתי הרבה מהלינקמ צהובון, לא איבדת

את זה. כל הכבוד

ים כחול

New member
צהובי עכשיו שיצאתי מההלם אז אני....

צוחקת .... אתמול התבלבלתי חשבתי יש לי וירוס
עכשיו מקדישה לך קישור קורע מצחוק תלחץ עליו וגם באנימציה עצמה תלחץ על המתג מצד ימין ותראה איזו משפחה למופת
שנה טובה לכולם ממני
קיבלתי מחברה טובה

dviridit

New member
זה מצחיק כל כך רק מלראות עדיין לא

ש מעתי כי כרגע הרמקולים החליטו לשתוק, אבל ברגע שנחבר אותם לחשמל (כי יכול מאד להיות שהחשמל יצא) אפעיל את זה. אני כבר מחכה... תודה לך

יוליקה

Member
מנהל
אם יש מולם טקסט ולא מתרגמים משמיעה

אז איך תסביר את העובדה שבסרט "שיער" בשיר שכולם צועדים לכוון בטן המטוס, אחד הסולנים שר על ריח ניקיון בתי שימוש שניקרא באנגלית (אינני בטוחה באיות) Lavratories המתרגם/ת תרגם את זה ריח מעבדות שזה Laboratories. זה לא היה קורא אם היה להם את הטקסט. וזו לא דוגמא יחידה.

Alon8304

New member
תשובה

קודם כל, אני בת. שנית, אני מכירה אישית מתרגמת לכתוביות לטלויזיה ולקולנוע. היא אמרה לי שהמתרגמים מקבלים את הטקסט של הסדרה או של הסרט כתוב. זה גם הגיוני. הם לא יכולים כל הזמן לעצור את הסדרה ולתרגם. זה יקח המון זמן. לכן יש שתי אפשרויות: 1. בטקסט שהמתרגם קיבל היתה טעות ובמקום המילה lavatories שפירושה בתי שימוש או חדרי רחצה, היה כתוב laboratories . 2. המתרגם הוא בסך הכל בן אדם ולכן גם הוא טועה לפעמים. אותו דבר יכול להיות בקשר לשם בריאנה. בטקסט שמקבל המתרגם מופיעים שמות הדמויות ולאחריהם נקודותיים (בדומה למחזה ספרותי). לאחר הנקודותיים מופיע הטקסט שאותו אומרת הדמות. לכן קרוב לוודאי ששם הדמות היא בריאנה.

שם הדמות היא ריאנה סוף פסוק

הנה בדקתי בתקצירי האתר הרשמי בשנת 2000 קרוב לאיזור הפרקים שלנו (טיפה אחרי)....
Brittany and Rianna agree that Billy has been acting strange. J.T. speculates that Billy has a crush on Mac, but Brittany knows that can't be true. Mac tells Billy that she broke up with Raul and Billy considers breaking up with Brittany as well. Mac tells him it's not a good idea because it would arouse Jill's suspicions והנה הקשור לתקציר הספוילרי ממנו העתקתי את הקטע http://www.cbs.com/daytime/yr/updates/daily/2000/20000722.shtml

dviridit

New member
אביבה, רציתי לשאול אם קיבלצת מבסר

ממני כי יש לי בעיה במחשב ואני לא בטוחה שקיבלת. איזהה וירוס מעצבן ומגעיל שתקף לי את האימל אבל איני חושבת שזה נוגע סגם במסרים בינתיים...

למעלה