פרק די חלש

כל העסק עם הנשף די משעשע!!!

והכל כמובן בזכות ג'יל והאובססיה המוזרה שלה לבריטני. מקנזי ממש בובה קטנה וחמודה בשמלה הורודה ואני כבר מחכה לרגע שבריטני וגי'ל יאכלו את הכובעעעע!!! הקיצר יש למה לחכות היום...

dviridit

New member
קודם כל ג'יל באמת משעשעת עם הלחץ

ב אני גם מאוכזזבת שלא תהיה התקדמות רבת משמעות בעניין נינה והתינוק. ג הכניסה של מאק וראול עם השיר הייתה מרשימה. ד לים כחול, אני לא זוכרת בדיוק את הרומן של לורן ופול. אני חושבת אם אני לא טועה הסיפור ביניהם התחיל באחרי שילה שחטפה את אמה ואת לורן ופול הציל אותן ביחד עם סקוט. ה למה לורן הייתה צריכה להסתפר? אאאווווווווווווווףףףףףףףףףףף

yoyo51

New member
יקרה בסוף משהו בין בראד ללורן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יוליקה

Member
מנהל
בין לורן לפול לא היה רומן הם פשוט -

היו נשואים זה לזה והתגרשו. בסיפור "מותו" המבויים של פול לפני מספר שנים לורן היתה זו שעלתה על העניין שפול בעצם לא מת.

ים כחול

New member
יו איך אני לא זוכרת את כל זה ../images/Emo12.gif

או שזה קרה ממש ממש מזמן כשעוד לא התחלתי לראות....

Dawn12

New member
איך יכול להיות שהם התחתנו

בלי לנהל רומן?
לורן ופול בהחלט ניהלו רומן, ומרי לא אהבה אותה כבר מהרגע הראשון. הם התחתנו ואפילו היו מאושרים במשך תקופה מסויימת עד שהתחיל סיפור המטריד של לורן (מוכר לי מאיפשהו...) שבמהלכו לורן גם הפילה את התינוק שלהם והם התגרשו. אחרי שפול הציל אותה משון (המטריד) הם חזרו להיות יחד אבל כשלורן שלחה תמונת עירום של פול לתחרות (ורק על זה מגיע לה להישאר בסדרה לנצח
) שהגיעה לבסוף לדף האמצע באחד המגזינים, פול הבין שעדיף שהם לא יינשאו מחדש ויישארו ידידים.

נעמהdj21

New member
כמה שהם מתאימים ../images/Emo3.gif

אגב יש לי פנטזיה , אל תספרו לאף אחד , שקריקט הצרצרית ופול מפרקים את החבילה ופול חוזר ללורן. ומה עם קריקט הצרצרית? היא תהיה עם בולדווין שלי!!! כן מה ששמעתם זה מה שאני רוצה! נקווה שלתסריטאים יש מוח חולני כמו שלי...

ים כחול

New member
סליחה ???? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

... בולדווין שלך ???
חיזרי בך מייד מדברייך
סתם
מרשה לך לחלום .... אני והוא מביטים במסך ומחייכים ... טוב חייבת לחזור אתו למיטה... תבינו...

למעלה