פרק השבוע?

HuGo Hell

New member
פרק השבוע? ../images/Emo1.gif

אתם יודעים, לא חייבים לחכות לי
אז איך היה הפרק? P:

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| היה פרק מדהים !!!

הפרק שהכי אהבתי עד עכשיו!!! פשוט ריתק אותי למסך בצורה מדהימה!!! היה ממש עצוב הקטע עם רוני
איך שהוא מת בסוף
הוא היה כל כך חמוד אבל כל כך מוזר, שהוא יכל לראות את "הסמויים" זה היה ממש מוזר, אבל גם מגניב. "הסמוי" שקפץ עליו בסוף ממש הפחיד אותי ;[ זה היה פשוט עצוב ;[

IllyriaB

New member
אמממ.

הוא סכיזופרן {או איך שלא כותבים את זה} אז ברור שהוא רואה את הדברים האלה, נראה לי שמה שמנסים להגיד בזה שסכיזופרנים הם אלה שרואים את האמת האמיתית. XD

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| וואי... נכון...

לא חשבתי על זה אפילו
אבל זה היה פשוט מדהים :]

פרק באמת טוב!!!

רוני כזה חמוד , אהבתי אותו מהרגע הראשון.. מעניין אם יהיה איתו משהו בהמשך..כי הוא רואה סמויים וכל זה ..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאבל אבל הוא מת... ../images/Emo12.gif

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאבל ג'ורג' לקחה את הנשמה

שלו... וג'ורג' לא נעלמה מה שאומר שהוא לא היה האחרון שלה מה שאומר שהוא לא יהיה גרים ריפר... אז אלא אם ימציאו איזשהו משהו חדש שישאיר אותו.. אני לא רואה שום סיבה למה שהוא ישאר...

IllyriaB

New member
מצויין!../images/Emo11.gif

נהנתי בכל רגע, אבל התבאסתי שג'ורג'יה ואמממממשכחתי את שמו לא ביחד. :S מישו מוכן להסביר לי איך בוחרים את מלאכי המוות האלה? כי אמממ לא ראיתי מהתחלה.

אם הבנתי נכון,

מתים הופכים לריפרים כאלה אם הם לא עשו מספיק כדי להיכנס לגן עדן (או לגיהנום, לצורך העניין. רגע, אי פעם הם לקחו מישהו לגיהנום?) כמו ג'ורג', שכל חייה הייתה מעין... "חיה בשוליים", כזאת. אז היא לא זוכה להיכנס לגן עדן עד שהיא תיקח מספר מספיק גדול של נשמות. זה הסיפור, לא?

IllyriaB

New member
תודה../images/Emo11.gif

נראה לי שבערך הבנתי. אז למה רוני לא נשאר ריפר?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאופס נשלח לי בלי ההסבר..

קיצר, אם אתה האחרון שהגרים ריפר שלך צריך לקחת.. כלומר אתה האחרון של המכסה שלו אז אתה תהפוך להיות גרים ריפר במקומו...

אני אהבתי.

אני מחבבת את דייזי יותר ויותר מרגע לרגע. כל הסיפורים האלה על מפורסמים ממש זקנים, ממש מצחיקים אותי. XD וזה היה ממש עצוב כשרוני מת בסוף, הוא היה חמוד. מייסון ממש מצחיק אותי. כל פרק... אני אוהבת את כל הקטעים שהוא מופיע בהם.

למעלה