פרק השבוע?

IllyriaB

New member
גם בי עלתה השאלה הזו....

למרות שלא ראיתי את הפרקים הראשונים. :S

אני לא חושבת שהיא נעלמה,

נראה לי שהיא לא הופיעה בלי שום סיבה מיוחדת... לדעתי פשוט לא היה לה תפקיד בפרק הזה. גם בקודם היא לא הופיעה, לא?

IRISH GREMLIN

New member
רוני../images/Emo99.gif

מעניין למה אצלי זה תמיד הלא נורמליים.. בסה"כ פרק יפה..אהבתי... ומייסון עדיין מצחיק אותי... תגידו...רוני..איך הוא ראה את ג'ורג', בתור ג'ורג' או בתור מילי(זה השם?) ?

איזה פרק יפה היה!!!

איזה פרק יפה היה ביום שבת!!!!!! (שידור חוזר) הלוואי שגורג והבחור המוזר הזה יהיו חברים...מתאים לה חבר. איזה חמודה היא... ובסוף שהוא מת היא החזיקה לו את היד והלכה איתו..מעניין לאן.

נראה לי שבתור ג'ורג'.

לא חשבתי על זה... אבל נראה לי שלמרות שבתור בן תמותה הוא אמור לראות אותה בתור מילי, הוא רואה אותה בתור ג'ורג'. הרי בתור בן תמותה הוא גם לא אמור לראות את המהשמם (ברח לי השם, היצורים החביבים ^__^), והוא כן רואה. אז אני מהמרת שהוא ראה אותה בתור ג'ורג'. אבל אני באמת לא בטוחה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifוגם הוא דיבר על היופי

שלה כל הזמן... ועם כל הכבוד.. מילי לא יפה... אבל ג'ורג' מדהימה
אגב היא לא חשבה באמת לרגע שאולי הוא חושב שמילי יפה ולא היא?

IllyriaB

New member
אמממ.

אלן מהממת!!!!!!!!!! כן שמתי לב שאני מה זה לא קשורה. XD תגידו את זה לכולם, כי כולם עושים לי איכ. הם אל יודעת על מה הם מדברים
! תמונה-------->

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח מה?! כולם אומרים שהיא

מדהימה!!
אפילו אנשים שלא רואים [חברים שלי] הם ראו אצלי תמונות ואמרו לי שהיא ממש מהממת!! איך אפשר לטעון שלא?! חח יש לי חברה שכל הזמן מדברת על האף שלה.. היא אפילו לא יודעת את השם שלה או את השם דמות שלה אבל האף שלה קדוש מבחינתה חח

IllyriaB

New member
כן ../images/Emo11.gif

יש לה אף חמוד. אבל כולם אומרים לי שהיא מכוערת ושיש לי טעם נוראי. :(

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאז כולם טועים אלן מדהימה

ואת צריכה להחליף את הכולם האלה!! חח סתם..

IllyriaB

New member
חחחח../images/Emo11.gif

אני פשוט מתעלמת מהם, ואומרת להם שיש להם טעם מחריד. :-S

יש לה יופי מיוחד... לא יופי אמריקאי

נפוץ כזה... בלונדינית רזה עם עיניים כחולות (ורוניקה מארס...) והחיוך המושלם... היא שונה בצורה שלה אבל עם זאת נפלאה! we love you

IllyriaB

New member
היא ג'ינג'ית!!!!!

להפנים היא ג'ינג'ית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלן ג'ינג'ית!
אמממ. שאני אבין אתה מדבר על ורוניקה או ג'ורג'?! :S:S:S:S:S

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהוא דיבר על ורוניקה..

אבל אממ... אלן במב"ח לא ג'ינג'ית @___@ ובכלל יש לי תמונות שהיא ממש ממש ממש ממש ממש בלונדינית... בלונדינית בהירה! שמתי אותן בגלריות אני חושבת...

IllyriaB

New member
היא צבעה ../images/Emo11.gif

היא ג'ינג'ת במקור, ואמרתי שהתבאסתי שהיא צבעה!

למעלה