פרק השבוע: The Amazing Maleeni

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
פרק השבוע: The Amazing Maleeni

עדיין לא ראיתי את כולו אז אין לי הערות... 10 הדקות הראשונות לא מעידות על פרק מדהים, אבל בשביל פרק אחד בשבוע אני אחכה לכל פרק...

LoLo16

New member
פרק גדול../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

ממש נהניתי מכל דקה, וזה קורה אצלי לעיתים נדירות עם ה-XF... "Blow Scully"

hrgo

New member
פרק גאוני. אחד הטובים ביותר!!!

ממש לא יודעים כלום עד הסוף. פרק תיקים באפילה במיטבו.

1Shir

New member
הפרק היה על

ספויילר- מזימה מתוחכמת של 2 קוסמים ואולי במקום כל שבוע לשאול מה היה פשוט תראי את הפרק?... סטאר וורלד, יום א', 3 שידורים.

אני רוצה אבללל

לא יוצא לי אני תמיד הולכת... וחוצ'מזה אם לא בא לך לענות פשוט אל תעני....

../images/Emo41.gif7x08 The Amazing Maleeni../images/Emo41.gif

רציתי לפתוח שרשור אבל הקדמתם אותי! פרק ענק! מהטובים ביותר! שימו לב שלא היה כאן שום אקס פייל, שום תופעה על טבעית. גם התיאוריה הראשונית של מאלדר נפלה וגם תיאוריית הרצח של סקאלי נפלה. בסך הכל הפרק היה עלילת חקירה מפותלת ומעניינת מאוד לכל אורך הדרך עם סוף מפתיע ביותר! נחמד לדעת שמאלדר טוב גם בלפתור פשעים רגילים ולא רק תיקי איקס. נורא אהבתי את הדמויות של שני הקוסמים אבל יש משהו אחד שלא מובן לי בכל הפרק - כל העניין של EFT's - Electronic Fund Transfer , למה צריך עובד בנק אישור של אוכף חוק כגון מאלדר למשל בשביל להעביר כספים? מה הקשר בין הבנק לאף בי איי? ותתקנו אותי אם אני טועה אבל אין יותר סיכוי ששוטר יהיה יותר מושחת מפקיד בנק? מה בדיוק הרעיון פה?! ואם זה נכון אז למה כשמאלדר גילה את זה הוא לא שיתף פעולה עם מליני? הוא יכל להרוויח מיליונים! ואם היו תופסים אותו אי פעם הוא יכל להגיד שמליני עבד עליו כמו שבאמת מליני ניסה לעשות במציאות...

1Shir

New member
ברור שמולדר יודע לפתור לא רק Xפיילס

הוא הרי הגיע לאקס פיילס דרך זה שהוא היה עילוי בפשעים ה"רגילים"... אתם רציניים שלא היו עוד פרקים ללא תופעות על טבעיות? לא שמתי לב לייחודיות הזו של הפרק בקשר לשאלה שלך, אין לי מושג, כנראה שלפעולה הספציפית הזו צריך אישור של מישהו בדרגת FBI. נו באמת, מה ז"א למה הוא לא שיתף פעולה? כי הוא לא פושע! גם אני לא הייתי משתפת פעולה עם פשע.

LoLo16

New member
דוני פסטר

הוא לא היה על טבעי, רק רוצח אכזרי. ובכל זאת זה אחר הפרקים הזכורים ביותר. לפחות שלי.

1Shir

New member
נכון! אבל באמת היתה לזה השפעה

גדולה, על סקאלי לפחות. היא היתה מעורערת מהקטע של רוע אנושי ולא על טבעי. לרוע המזל הרוע האנושי הזה יצא גם עליה. עם זאת, ספויילר- אמנם לא ראיתי, אבל הבנתי שיש לפסטר פרק המשך בעונה 7 (?ORISON)ושם מתברר כי הוא כן היה על טבעי?

LoLo16

New member
הפרק הזה בדיוק

*אהמ*יורד*אהמ* י עכשיו, אז כשאני אראה אותו אני אגיד לך

LoLo16

New member
דוני פסטר ../images/Emo58.gif

הרסו את זה!!!!! כל ה"יופי" בפרק הראשון היה שהוא היה שונה, לא עסק בעל טבעי לשם שינוי אלא רק ברוצח אכזרי במיוחד. הסתבר שהוא סוג של מפלצת או שד או משהו... הרסו.

:)

לפי מיטב הבנתי כל הקטע של השד זה השד שמבפנים....זה פשוט התגלמות הרוע בעיני סקאלי... יש לזה משמעויות פילוסופיות יותר מפשוט שהוא שד... אני די בטוחה שכתוב את זה איפה שהוא אפילו...אני אחפש

LoLo16

New member
הממ.. לא חשבתי על זה..

הסתכלתי על זה בפשטות. למרות שזה מאוד מעניין מה שאת אומרת. אבל זה לא מסביר את הרצח של הכומר..

לא מסכימה

הי אני חדשה לפה ולפורומים בכלל...סתם שיחקתי וראיתי את ההודעה הזאת ואלו לפניה ואחריה... היו הרבה מאוד פרקים שלא עסקו בדברים על טבעיים.... בינתיים אלו שאני זוכרת בלי לחשוב או לבדוק הם HOME, PAPER HEARTS, ואם אני לא טועה (כי לא באמת הכי הבנתי את הפרק האחרון בסאגה) כל הסיפור עם סמנתה הסתבר להיות שפשוט חטפו אותה (לא חייזרים...) סתם...תרומתי הצנועה לדיון

LoLo16

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יש הרבה פרקים שלא נוגעים לעל טבעי או חייזרים וקונספירציות, אבל אז הפרקים מתעסקים במוטציות גנטיות, כמו ב"HOME". דוני פסטר היה שונה לגמרי. הוא היה פשוט רוצח רגיל שלא ברור לי בכלל למה הם קיבלו את התיק הזה.

טוב...

הרעיון של ה- XFILES המקורי כביכול זה תעלומות שלא פטרו אותם. בין אם זה בגלל שאי היה אפשר להסביר את המקרה או אם פשוט לא תפסו את הפושע זה לא משנה...זה לדעתי למה הם קיבלו את התיק ואגב ב-PAPER HEARTS גם זה רוצח רגיל, וכנ'ל לגבי כמה פרקים אחרים... :)

ברוכה הבאה לפורום

לא זכור לי הפרק שדיברתם עליו - דוני פסטר... מאיזו עונה הפרק? כשאמרתי פרקים ללא תופעות על טבעיות התכוונתי לרציחות רגילות, אמנם מוטציות גנטיות הן לא תופעות על טבעיות אך הכללתי אותן הכללה גסה בתוך העל טבעי.

למעלה