פרק השבוע: The Amazing Maleeni

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך
לא זכור לך כי זה לא שם הפרק :)

אלא שם הדמות הפרק נקרא IRRESISTABLE והוא היה בעונה ה-2 בעונה ה-7 היה המשך שנקרא ORISON :)

כן נו ברור שהוא יודע לפתור גם

פשעים רגילים, התכוונתי לומר שהיה נראה שהוא נהנה לפתור את התעלומה הזאת אפילו יותר מתיקי איקס, ראו שהוא ממש נהנה בפרק הזה... אז מסתבר שהוא לא אוהב רק תיקי איקס אלא גם מקרים רגילים.

Ice Age

New member
אגב, שמתם לב ש...

אחרי הנתיחה שסקאליה מבצכת על פינצ'בק, היא מגלה שהוא מת מוות טבעי. אז מאלדר שואל אותה: "אז הוא הספיק למות מהתקף לב, לבצע קסם ושמישהו יחליף אותו תוך 60 שניות?" עכשיו, כשהוא אומר את זה רואים שהוא הולך להתפקע מצחוק, וזה בבירור לא חלק מהתסריט. גם כשסקאלי עונה לו רואים שהיא נדבקה וכובשת צחוק עם חיוך. הרצתי את זה הלוך-חזור כמה פעמים, ואני בטוח שזה לא היה מתוכנן. מאלדר כל הזמן אומר לה דברים כאלה אבל אף פעם לא נראה כל כך מרוצה מעצמו. אז למה שמו את זה בכל זאת? או שלא היה להם כח לטייק נוסף, או שהחליטו שזה יצא נחמד, מה שנכון כשלעצמו.

1Shir

New member
חבל שאני לא יכולה לראות את זה שוב

ולראות את מה שאתה אומר ודרך אגב, עניתי לך על מה ששאלת בשרשור שכבר עבר דף

LoLo16

New member
כל הפרק הם :playfull" כאלה...

בכל מיני פרקים מעונה 7 הם כאלה.

LoLo16

New member
הם צוחקים ו"משתעשעים" אחד עם השני

בעונה 7 באופן קצת שונה משאר העונות. כמו שאמרו פה כבר, זה כי היחסים ביניהם התקרבו יותר בעונה הזו.

אני מסכים

בכל העונה השביעית הם מתנהגים ככה, אני חושב שזאת התקופה שבה היחסים ביניהם התפתחו מעבר לגבולות העבודה.

Ice Age

New member
מעניין

שימו לב שזה קורה גם בפרק The Goldberg Variation, שם מאלדר מתנהג ממש מצחיק כשווימס שם את העין המלאכותית שלו במקום.

1Shir

New member
גם אני כשראיתי שכתבת שזה מאפיין

את עונה 7 מיד חשבתי שכנראה מערכת היחסים שלהם פשוט קרובה יותר... הגיוני

למעלה