אין לי כוח לקחת סקרין קאפס, מצטער.
אני אעבור עכשיו לביקורת האישית שלי על הפרק: קודם כל, רואים שמיד אחריו תתחיל העלילה האמיתית בעולם הדיגיטלי, וכמו שסרף אמר הפרק באמת משאיר טעם של עוד בגלל שהסיפור של דרימוגמון בעצם עוד לא נגמר. אבל אני חושב שטומה ומאסארו יישארו בעולם הדיגיטלי עוד קצת ולא יחזרו כל-כך מהר. אולי הם יגלו שהם תקועים או משהו. אני מקווה, בכל-אופן. טומה האמיתי נחשף יותר בפרק הזה. אנחנו רואים שהוא לא כל-כך יודע מה זו משפחה חמה ואוהבת כמו שיש למאסארו. יכול להיות שזה בגלל שאבא שלו הוא אציל אוסטרי, ולכן גם הוא בעצמו קר ומרוחק, וככה הבן שלו גדל להיות. טומה הוא גם הזאב הבודד וגם הגאון שלו בעונה הזו, ואפשר לראות ששיטת המלחמה שלו מאוד קרה וחסרת רגש לעומת מאסארו. כל דבר אצלו קשור איכשהו בחישובים ובכל מיני נקודות שברורות רק לו ולגאומון. אפילו בתחילת הפרק, כשהם רדפו אחרי נוממון, הוא אמר לגאומון לזוז שלושה מטרים לאיזושהי נקודה, במקום פשוט להגיד לו לחכות צמוד לפינה, כמו שהוא עשה. ופתאום גם מתגלים הצדדים הפחות יפים של טומה: אם בפרק הקודם הוא היה בן אצולה יפה שסיים אוניברסיטה בגיל 13 והלוחם הטוב ביותר של דאטס, עכשיו הוא פתאום נעשה שחצן ואנוכי יותר. גם בפרק הקודם זה היה, אבל יותר כלפי מאסארו, והיה אפשר לחשוב שזה כי הוא פשוט לא אוהב אותו, אבל כאן רואים שהוא אפילו מתווכח עם הקפטן ומפר את הפקודות שלו כשהוא משתמש בצלילה הדיגיטלית. הוא גם לא חושב על זה שהעולם הדיגיטלי עשוי להיות מסוכן יותר (אם בעולם שלנו יש הרבה בני-אדם על כל דיג'ימון, בעולם הדיגיטלי יש הרבה דיג'ימונים על כל אדם) והולך לבד, והוא עשה את זה גם בקרב נגד דרימוגמון: טומה לא סיפר אפילו ליושינו איפה דרימוגמון יופיע ופשוט רץ לשם לבד. גם ראינו התקפות חדשות ומוזרות של כל מיני דיג'ימונים, שכבר התלוננתי עליהן בשרשור הקודמת שהן נעשות מתוחכמות וחזקות יותר, ובגלל זה אני לא אוהב אותן. יושינו וראראמון תפקדו קצת יותר בצד המלחמתי היום כשתפסו את נוממון והרדימו את השודדים עם ההתקפה הטיפשית של ראראמון, אבל בעצם אפשר לראות שהתפקיד שלהן הוא לא מלחמתי והן כנראה חלשות מאוד. הן שם כדי לקשר בין הצוות לדאטס, להסיע אותו ממקום למקום ולעשות בייביסיטר למאסארו וטומה. מאסארו לא הראה שום כיוונים חדשים כמו שני האחרים, ונשאר פחות או יותר אותו דבר. מה שכן השתנה זה שהיום ראינו אותו בהופעה עלובה במיוחד (אחרי ההופעה המרשימה בפרק הקודם) כשדרימוגמון פשוט העיף אותו ואת אגומון למים וגם הצליח להתחמק מהם אל מתחת לאדמה ואז שוב אל העולם הדיגיטלי. אז עכשיו התווספה לדמות של מאסארו גם תכונה חדשה: "נכשלות", ואנחנו רואים שלפעמים הוא די לא יוצלח ועלוב, במיוחד כשמדובר בדיג'ימון יחסית מתוחכם כמו דרימוגמון, שמסוגל להימלט אל מתחת לאדמה ואפילו להעיף את מאסארו ממנו (!), שלא כמו כל הדיג'ימונים הטיפשים האחרים שפשוט נתנו לו להרביץ להם.