פרק מספר 4, השרשור הרשמי. ^_^

Serf SaN

New member
פרק מספר 4, השרשור הרשמי. ^_^

***שרשור זה מכיל ספויילרים לגבי העונה החמישית. אנא מנע את כניסתך לשרשור זה אם אין ברצונך לקרוא ספויילרים*** מעכשיו זה יפתח כל הודעת יציאת פרק שלי. X3 ושלא תעזו להספים בנושאים לא קשורים!! >O<

chaki finster

New member
אהא~! פרק מעולה DDD:

חבל רק שסאנ פלאוורמון לא השתתפה T_T יאי~! פרק הבא העולם הדיגיטלי *___* בקשר לטוומה: הוא יתום או שההורים שלו אפפעם לא בבית? ;;00 וזאת הייתה הפתעה - דורימוגמון (או איך שלא קוראים לו) מתפתח לדיגמון?! OOO:

Snake Bandage

New member
לך ירד כבר הפרק? יופי. =D ../images/Emo58.gif

טוב, נו, עוד... 32 שעות?? *בוכה* אמממ, טוב, טומה... אנחנו עדיין לא יודעים מה הקטע שלו. ברור שיש ריחוק מסויים בינו לבין ההורים שלו, ויש רמזים לכך שהוא איבד מישהו מהמשפחה שלו, כנראה אמא שלו. אבל לא יודעים עדיין. ולא הבנתי עדיין מה הקטע עם דרימוגמון ודיגמון. דיגמון הוא דיג'ימון מסוג משוריין ומשוריינים הם בדיוק כמו אלופים רגילים. טיילמון גדלה לנפרטימון וזו גדילה של אלוף למשוריין, אבל זה היה מקרה מיוחד. אז... לא יודעת. ;@_@

Serf SaN

New member
דעותי ^^ ../images/Emo58.gif

סוף כל סוף פרק כלשהו שנגמר עם סוף שמשאיר את הצופה לטעם של עוד! >< הם היו צריכים לעשות את זה עוד מהפרק הראשון! זה מה שתמיד מביא עוד אנשים.
בכל מקרה, הפרק היה ממש נחמד, אהבתי, הדרך לעולם הדיגיטלי ממש נחמדה. ^^ לא חשבתי עליה בהתחלה, אלא סתם בתור מכשיר להחזרת ביצים לעולם הדיגיטלי.. בכל מקרה, מאה אחוז אחרי הפרק הבא הם כבר יתיידדו.
, אחרי המסע שלהם בעולם הדיגיטלי. וגם אני.. ממש לא הבנתי למה בדיוק הדוריגומון הזה התפתח לדיגמון. כאילו, פשוט אין מצב לזה. |X אה, ועוד משהו....שונא....את ה.........ראראמון ריאלייזזזזזזז!! >< ממש! עד כמה פוקימוני זה יכול להיות?! ><

Serf SaN

New member
אה, שכחתי גם לומר..

הקטע עם הכתוביות בשיר גדילה... בהתחלה, בפרק הקודם, ממש אהבתי את הרעיון. אבל זה קצת לא הסתדר שהיו שתי שורות למטה, אחת של השיר, ואחת של הרגיל. זה היה רעיון מצוין לעלות אותם למעלה, אבל זה נעשה פשוט בצורה זוועתית. | X השורה של האנגלית פשוט עלתה על השעון בצד שמאל, וגם לפעמים על היפני בצד ימין..וזה היה מאוד..לא אסתטי? לא יודע..תופס ת'עין. אני הייתי מציע להם פשוט להקטין את הכתוביות, הם דיי ענקיות, וגם אולי להוריד את כל הכתוביות לחצי בלתי נראה, חצי נראה (נו, אתם יודעים למה אני מתכוון..אני פשוט לא יודע איך קוראים לזה ><)..זה פשוט נותן לשיר הרגשה הרבה יותר מיוחד, כשזה חצי נראה..נותן הרגשה כזאת מיוחדת |X וזה גם לא קופץ מידי לעין.. (*אהם*היערות אלה יותר הופנו לסנייק באנדייג', שי XD*אהם*)

Serf SaN

New member
אה, גם שכחתי להגיד..למה לעזאזל השיר

של הגדילה של גאומון שונה מאלו של ראראמון ואגומון?! >.>

Serf SaN

New member
לא...מישהו בWTW אמר שבקלפים,

יש דיג'ימונים שמתפתחים לארמור, כמו דיגמון. מה זאת אומרת? הדיג'ימון ארמור, שהוא בעצם דיג'ימון+דיג'ימנטאל, מתפקד בתור דרגת אלוף לדיג'ימונים מסויימים אחרים. גם לפי הקלפים, לדיג'ימון כלשהו יכולים לגדול הרבה דיג'ימונים שונים ומשונים. למשל, ראית את הקשר שבין אנג'וומון גודלת לרוזמון? לא. |X אז זה לא חידוש של העונה.. בכל מקרה, זה מסביר לי קצת איך בדיוק בפרוניטר ראינו כל-כך הרבה דיג'ימוני ארמור..אבל ממש הרבה, כמעט את כולם. X:

אז זה לא חידוש, אני עדיין לא אוהב

את זה. אף-פעם לא התחברתי לקטע של "כל דיג'ימון יכול לדיג'יגדול לכל דיג'ימון אחר שמתחשק לו", ועכשיו עוד אלוף שדיג'יגדל לארמור... זה בסדר שיש דיג'יגדילות שונות כשמדובר בשימוש בביצים, וכל ביצה גורמת לדיג'ימון לדיג'יגדול לצורה אחרת, אבל באופן טבעי? זה סתם מעצבן אותי.

Apikachu L

New member
הפרק טוב...

אבל קצת נמאס לי מסדרה על ילדים שהולכים לעבודה. זה מעצבן. והבחורה-בעלת-הציצים לא עושה כלום. זה דפוק. וראראמון בעלת מתקפה מוזרה. sing-a-song, מה?! היא נראת כמו קערה ירוקה מלאה עד גדותיה בגלידת תות(עם אגוזים בפנים), שיש כמה צימוקים בתור עיניים ופה, והיא שרה? WTF?!

אני אכתוב את התקציר השבועי:

שם הפרק: יפנית: shin chiimu hatsu shutsudou! dorimogemon wo oe! אנגלית: New Team, First Mission! Chase Drimogemon! עברית: צוות חדש, משימה ראשונה! רדוף אחר דרימוגמון! |תקציר: בהתחלה אנחנו רואים דוגמא לעבודת הצוות הנהדרת בין טומה למאסארו, שמנסים לתפוס את נוממון ונכשלים. יושינו וראראמון סוף סוף מראות שהן מסוגלות לעשות משהו ותופסות אותו במקומם. אחר-כך טומה מחזיר את מאסארו הביתה ורואה את המשפחה שלו, וניכר בו שהוא לא ממש מכיר את מוסד המשפחה. זה כנראה קשור לעבר שלו, שבגללו הוא בעצם מרוחק וקר כל-כך. בלילה, שני גנבים פורצים לבנק, אך ננעלים בכספת. המכשיר בו השתמש אחד מהם כדי לפצח את קודי האבטחה מתקלקל והשער הדיגיטלי נפתח. דרימוג'מון יוצא ועוזר לשודדים להימלט בעזרת המקדח שלו. הם מחליטים לקחת אותו איתם כדי שיוכלו להשתמש בו לעוד פריצות. בדאטס כולם מדברים על המקרה. מאסארו מאחר וטומה כועס עליו ומרגיז אותו, ומאסארו עושה בלאגן ומוחק בטעות את כל תיקי החקירה של הערב. טומה אומר שידע שזה יקרה והכין גיבוי. אזעקה נשמעת כשדרימוגמון נקלט שוב. השודדים משתמשים בדרימוגמון כדי לפרוץ לכספומט ולגנוב את הכסף, אבל מאסארו, טומה ויושינו מגיעים כדי לעצור אותם. גאומון מנסה לרדוף אחרי השודדים, אבל הם נמלטים במכונית שלהם ואגומון ומאסארו עוצרים אותה בגופם. דרימוגמון משתגע ומתחיל לגדול ולהשתולל. הוא מעיף את מאסארו ואגומון למים וטומה אומר לגאומון להבריח אותו אל אזור הסירות כדי שלא יברח אל מתחת לאדמה. מאסארו ואגומון שוחים לשם ומגיעים כדי לסגור על דרימוגמון מהצד השני, אלא שהם רק מפריעים לטומה וגאומון ודרימוגמון מצליח להימלט אל מתחת לפני האדמה. טומה מצליח לחשב איפה דרימוגמון יופיע שוב ויוצא לקראתו רכוב על הגב של גאוגאמון. הם מגיעים ותוקפים את דרימוגמון, שמנסה להימלט אל החור שלו שוב, אלא שמאסארו עקב אחריו מבפנים ועצר אותו בעזרת אגרוף שעורר את הדיג'ינשמה שלו. אגומון דיג'יגדל לג'יאוגריימון. השער הדיגיטלי נפתח שוב ודרימוגמון מנסה להימלט לתוכו. גאוגאמון וג'יאוגריימון תוקפים ביחד, אבל ההתקפות שלהם מבטלות זו את זו ודרימוגמון נמלט. בחזרה בדאטס, הקפטן חושש שדרימוגמון יופיע שוב ואיתו תגבורת, וטומה רוצה להשתמש בצלילה דיגיטלית כדי ללכת לעולם הדיגיטלי ולתפוס את דרימוגמון לפני שיוכל לעשות זאת. הקפטן לא מרשה זאת מפני שזו טכניקה מסוכנת ולא בטוחה. מאוחר יותר באותו הלילה יושינו נותרת במפקדה כדי לשמור עם ראראמון. טומה מצליח לעבוד עליה ולנעול אותה מחוץ למפקדה, והוא משתמש בצלילה הדיגיטלית ונעלם. יושינו מצליחה לפתוח את הדלת, אבל זה מאוחר מדי.

אין לי כוח לקחת סקרין קאפס, מצטער.

אני אעבור עכשיו לביקורת האישית שלי על הפרק: קודם כל, רואים שמיד אחריו תתחיל העלילה האמיתית בעולם הדיגיטלי, וכמו שסרף אמר הפרק באמת משאיר טעם של עוד בגלל שהסיפור של דרימוגמון בעצם עוד לא נגמר. אבל אני חושב שטומה ומאסארו יישארו בעולם הדיגיטלי עוד קצת ולא יחזרו כל-כך מהר. אולי הם יגלו שהם תקועים או משהו. אני מקווה, בכל-אופן. טומה האמיתי נחשף יותר בפרק הזה. אנחנו רואים שהוא לא כל-כך יודע מה זו משפחה חמה ואוהבת כמו שיש למאסארו. יכול להיות שזה בגלל שאבא שלו הוא אציל אוסטרי, ולכן גם הוא בעצמו קר ומרוחק, וככה הבן שלו גדל להיות. טומה הוא גם הזאב הבודד וגם הגאון שלו בעונה הזו, ואפשר לראות ששיטת המלחמה שלו מאוד קרה וחסרת רגש לעומת מאסארו. כל דבר אצלו קשור איכשהו בחישובים ובכל מיני נקודות שברורות רק לו ולגאומון. אפילו בתחילת הפרק, כשהם רדפו אחרי נוממון, הוא אמר לגאומון לזוז שלושה מטרים לאיזושהי נקודה, במקום פשוט להגיד לו לחכות צמוד לפינה, כמו שהוא עשה. ופתאום גם מתגלים הצדדים הפחות יפים של טומה: אם בפרק הקודם הוא היה בן אצולה יפה שסיים אוניברסיטה בגיל 13 והלוחם הטוב ביותר של דאטס, עכשיו הוא פתאום נעשה שחצן ואנוכי יותר. גם בפרק הקודם זה היה, אבל יותר כלפי מאסארו, והיה אפשר לחשוב שזה כי הוא פשוט לא אוהב אותו, אבל כאן רואים שהוא אפילו מתווכח עם הקפטן ומפר את הפקודות שלו כשהוא משתמש בצלילה הדיגיטלית. הוא גם לא חושב על זה שהעולם הדיגיטלי עשוי להיות מסוכן יותר (אם בעולם שלנו יש הרבה בני-אדם על כל דיג'ימון, בעולם הדיגיטלי יש הרבה דיג'ימונים על כל אדם) והולך לבד, והוא עשה את זה גם בקרב נגד דרימוגמון: טומה לא סיפר אפילו ליושינו איפה דרימוגמון יופיע ופשוט רץ לשם לבד. גם ראינו התקפות חדשות ומוזרות של כל מיני דיג'ימונים, שכבר התלוננתי עליהן בשרשור הקודמת שהן נעשות מתוחכמות וחזקות יותר, ובגלל זה אני לא אוהב אותן. יושינו וראראמון תפקדו קצת יותר בצד המלחמתי היום כשתפסו את נוממון והרדימו את השודדים עם ההתקפה הטיפשית של ראראמון, אבל בעצם אפשר לראות שהתפקיד שלהן הוא לא מלחמתי והן כנראה חלשות מאוד. הן שם כדי לקשר בין הצוות לדאטס, להסיע אותו ממקום למקום ולעשות בייביסיטר למאסארו וטומה. מאסארו לא הראה שום כיוונים חדשים כמו שני האחרים, ונשאר פחות או יותר אותו דבר. מה שכן השתנה זה שהיום ראינו אותו בהופעה עלובה במיוחד (אחרי ההופעה המרשימה בפרק הקודם) כשדרימוגמון פשוט העיף אותו ואת אגומון למים וגם הצליח להתחמק מהם אל מתחת לאדמה ואז שוב אל העולם הדיגיטלי. אז עכשיו התווספה לדמות של מאסארו גם תכונה חדשה: "נכשלות", ואנחנו רואים שלפעמים הוא די לא יוצלח ועלוב, במיוחד כשמדובר בדיג'ימון יחסית מתוחכם כמו דרימוגמון, שמסוגל להימלט אל מתחת לאדמה ואפילו להעיף את מאסארו ממנו (!), שלא כמו כל הדיג'ימונים הטיפשים האחרים שפשוט נתנו לו להרביץ להם.

Serf SaN

New member
אתה יכול להוריד את הסקרין שוטס

מהפורומים של WTW, הכי קל, ואז פשוט לעלות אותם לפה. זה מה שאני עשיתי. XDDD

אני לא רוצה סקרין שוטס.

אני בדרך-כלל מצלם ושם כאן, לא שומר אותם בשביל עצמי. אחרי שאני מפרסם אני מוחק. פשוט הפעם אין לי כוח. אולי מתישהו במהלך השבוע.

למעלה