פרק מספר 4, השרשור הרשמי. ^_^

Serf SaN

New member
הממ..אני יודע שבBS פלייר אפשר

איכשהו..אבל אני לא יודע איך, אין לי אותו. אפשר גם בVLC פלייר. X:

Snake Bandage

New member
אני יודעת איך עושים ב-BSPlayer.

לחיצה ימנית על העכבר ב-BSPlayer ואז: Options > Capture Frame > Original size מאוד שימושי.

Apikachu L

New member
נכון!

בערך. גם מאסרו ניראה שחצן במידה מסויימת. ואני לא מבינה, איך חלה כזאת הדרדרות במעמד הנקבה בדיג'ימון. יושינו לא ממש עושה...משהו. היא סתם ציצים.

צודקת.

בעונות הקודמות יש לנו את סורה, קארי, יולי, ריקה ואיזומי כדי לשמור על המעמד בנשי בסדרה, אבל יושינו לא ממש עושה הרבה חוץ מלהיראות יפה (וגם זה לא). חבל באמת שהיא וראראמון לא נלחמות כל-כך, וכשהן כן, הן די חלשות ומנוצחות בקלות. אני מקווה שזה חלק מהדמות, שאולי פעם הן היו נלחמות עד שראראמון כמעט נהרגה או משהו ויושינו חטפה טראומה, ואז היא תתגבר על זה ותתחיל להילחם שוב. אם זה פשוט יישאר ככה זה יהיה עצוב מאוד לכל הקאסט הנשי של הסדרה לדורותיה, אלא אם תצטרף דיג'יגורלית חדשה, נקבה. אבל כנראה שככה זה בדיג'ימון: השדיים גדלים והשכל קטן. מביך, אבל נכון.

Apikachu L

New member
נכון!../images/Emo2.gif

גם לאיזומי היו קצת יותר ציצים מכרגיל, וקצת פחות מוח.

נכון, כבר בפרונטיר ניתן היה לשים-לב

להדרדרות המין הנשי בסדרה. אני עדיין חושב שאיזומי הייתה שטוחה (ואם אני מתחיל לשכוח בחורות עם חזה המצב שלי מחמיר...), אבל בכל-זאת היא הפכה לקאזמון ושוטומון, ובמהלך הטרנספורמציות אפילו הייתה עירומה (רחמנא ליצלן). מה גםן שהיא בלונדינית, פרט חשוב שאסור לשכוח.

Apikachu L

New member
אבל היו לה...

היה לה (ממש קצת, ניצנים) חזה. אבל ממש קצת. אבל היה יותר מבעונה השלישית. למרות שלירקה היה...קצת. היו לריקה גם ירכיים. ריקה כוסית.

למעלה