פרק משעמם ובעיקר כואב ומשפיל את אלינה

איציק3332

New member
פרק משעמם ובעיקר כואב ומשפיל את אלינה

פשוט כואב הלב על אלינה....אני הייתי מציעה לה לפרוש ולא להיות עם המגעילים החלאות , בעיקר ישראל החלאה

סטילהוק

New member
לקחו פרק אחד או מקסימום שניים ופיצלו אותם על 5 ימי שידור

עלק שבוע הישרדות. ציפיתי ל 5 פרקים שלמים, לא לחלקי פרקים עם ים של פרסומות באמצע.

newyork56

New member
כל מי שאהב את אלינה עד עכשיו קיבל פצצה לפרצוף

השפילה את עצמה זו מילה קטנה לעומת מה שהיא עשתה לעצמה. רק לפני פרק היא צעקה על אסי שאם היא רצתה להיות אסטרטגית היא היתה ואני מצטט: "מלקקת את האמ אמא של התחת שלך,כיף.." והנה היא עושה את אותה דבר שהקפידה לומר בכל פריים שלעולם לא תעשה. וכל זה תמורת סיכוי זעיר להמשיך במשחק, talking about selling yourself cheap הבעיה האמיתית היא ,שחצי מדינה ראתה את זה,קצת מודעות עצמית לא היתה מזיקה לה ואם כבר אז גם יושר אישי

סטילהוק

New member
עם כל הכבוד, זאת הישרדות לא הפח הגדול

ומי שלא יודע לשחק לא שורד במשחק הזה שנחשב להכי קשה וקשוח בעולם. מי שלא יודע לשחק אין לו בכלל מה לחפש בהישרדות, זה בזבוז זמן בשבילו. אלין ניסתה כל דרך אפשרית שלא תצטרך להתקפל בפני השייח בוזגלו, אבל איזו עוד ברירה נשארה לה כדי להישאר במשחק? הרי ראינו בבירור שעדי בעצמה רשמה את השם שלה להדחה, והיא גם נתנה לאלה להשפיע עליה לרעה בהדחה של זהר שבלי הקול שלה לא היה מודח. אז אי אפשר להאשים את אלינה שהפכה לשק החבטות של אסי ושפוטיו שהיא מנסה להציל את עצמה מהדחה בטוחה. ואל תשכח שמדובר בפרס כספי של מיליון ש"ח, ואני בטוח שאף אחד לא היה מוותר עליו בקלות, בטח אחרי שסבלת ועברת כל כך הרבה, בניגוד למשל לדנה רון שפרשה כבר במועצת השבט הראשונה.

נהורית1

New member
אלינה השפילה וביזתה את עצמה סתם.

אפשר לחשוב שמי שלא נמצא בהישרדות שמים את ראשו על גיליוטינה. לא הצליחה עד כה עם הטקטיקה שלה לצעוק על מנהיג השבט אז בבקשה לרדת מהבמה בכבוד. מה זה כל הבכיות האלה והתחנונים. חסר רק שתכרע ברך ותנשק את הרגליים. ישראל היה כאן הכי אוטנטי שאמר לה שהיא עושה עליו מניפולציות. וצדק. מבחינתי שידיחו אותה. ממש בושה.

yo12

New member
אלינה כנראה לא מתאימה לפורמט השרדות.

אם כל האמפטיה אליה, שהסתיימה בפרק האחרון, מי שרוצה להצליח ולהתקדם במשחק, לא מתייצב באופן גלוי כנגד החזק בשבט.

נהורית1

New member
זה בדיוק מה שכתבתי.

לפני שבונים איסטרטגיה צריך להכיר את הנפשות הפועלות. היא בחרה להתמרד ולעשות 'שופוני יא נס' כדי למצוא חן בעיני האחרים אבל זה לא כל כך הלך לה. עכשיו היא מתרפסת בצורה ממש מבישה בפני כל אותם שורדים שסלדה מהם.

danlevin1

New member
אלינה

נכון שזה נראה לא טוב ואני גם די מאוכזב ממנה , אבל כנראה שאתם מהתומכים של ישראל ואסי 2 העריצים הדוחים שמטילים טרור בשבט

איציק3332

New member
אני ממש לא מאוכזב ממנה,היא נלחמת על החיים שלה במשחק

ישראל אדם רע וחסר לב. אני הייתי מציע לאלינה לפרוש ולא להיות במקום שלא מתאים לה ולא רוצים אותה

danlevin1

New member
אלינה

אני מאוכזב דווקא בגלל שאני מאוד בעדה , בגלל שעד הפרקים האחרונים היא עשתה לי רושם של בחורה כל כך שונה ממה שראינו באח הגדול , אם שם היא הייתה ילדה מתוקה אבל מאוד תמימה למישהי בוגרת , שהחיים חישלו אותה והפכו אותה לאישה חזקה , ופתאום בשניה היא מוכרת את כל העקרונות שלה , ברור שזה משחק אבל זה לא הדרך , היא הייתה צריכה לקרוא את המפה יותר טוב , למשל לראות שישראל זה לא הבן אדם להתחבר אליו

איציק3332

New member
עדי לא מכרה את העקרונות שלה והלכה הביתה

עדי נשארה נאמנה לאמת עד הסוף וזה לא מתאים לחלאות

סטילהוק

New member
עדי נהגה בדיוק כמו אלינה והן הצביעו אחת לשנייה עם ידיעה מראש

שהן מצביעות זו לזו. זה הדבר היחיד שנשאר להן לעשות. עם עקרונות לא קונים בסופר וגם לא זוכים בהישרדות. והיא לא הלכה עדיין הביתה, היא הפכה לשומרת הבקתה ביחד עם אילנה.

סטילהוק

New member
בהישרדות כמו על הכביש, עדיף להיות חכם מאשר צודק

עם צדק לא זוכים בהישרדות. מה שכן, אם יש לך אפשרות גם להיות חכמה וגם להיות צודקת אז עדיף. אך מהרגע שניסית הכל ולא הלך לך יש לך רק שתי אופציות: להיות חכמה ולהישאר במשחק או להיות צודקת וללכת הביתה. באיזו תבחרי?

נהורית1

New member
הבעיה שהיא לא זה ולא זה.

בהתחלה חשבתי שהיא חכמה והוגנת, אחר כך ראיתי אותה מתכסחת עם אסי וחשבתי שזה הסוף שלה. ההתנהגות הזו הובילה את כל השפוטים של אסי לתת לה מקום אחרון בדירוג, מה שמנע ממנה להשתתף בקרב על החסינות. ובקשר לצודקת, לא הבנתי במה היא צודקת. היא פשוט גרמה לעצמה בושה גדולה בהתרפסות וההתבכיינות שלה. היא בסופו של דבר תודח. מתי, לא ברור.

סטילהוק

New member
את שוכחת שמי שבגדה זו אלה ששיקרה לה בפנים ותקעה לה סכין בגב

ובשביל מה? רק בשביל להפוך לשפוטה של אסי שכבר הוריד אותה למקום הרביעי ב"ברית" הנצלנית שלו, הרי הוא הביח לה שהם שלישיה יצוקה בברזל עד הגמר ושעדי הצל הרביעית, אז מה קרה להבטחה הזאת? הטיפשה הזאת לא רואה שישראל כבר תפס את מקומה בשלישייה? וכמו שכבר אמרתי, אחרי שניסית הכל ולא הלך לך כי אין מי לדבר, נשארו לך שתי אופציות: להיות חכמה ולהישאר במשחק או להיות צודקת וללכת הביתה. ובהישרדות כמו בהישרדות, אי אפשר לדעת מה יילד יום, היום את למעלה מחר את בתחתית וההיפך, ולכן כל יום נוסף שאת מצליחה לשרוד ולהישאר במשחק יכול לשנות את כל התמונה ואת מצבך במשחק. ומי שמוותר ומרים ידיים מוטב שלא היה טורח בכלל לבוא להישרדות.

שרי48

Well-known member
אלה בגדה, ישראל הציל את עצמו ובגד ב-2 חברותיו לברית

וכעת יושבים אלה וישראל לצידו של הקיסר אסי ומרשים לעצמם להוכיח ולבקר את אלינה ואת עדי בלי למצמץ. סטילהוק, אתה צודק ב-100%. בהשרדות המטרה (להמשיך, לא להיות מודח) מקדשת את האמצעים (לשנות אסטרטגיה, לבגוד, לעשות בריתות מנוגדות) ואלינה הצילה את עצמה זה נותן לה סיכוי למהפך ולניצחון. אני עדיים חושבת שהיא אשה ישרה, אמיצה, מקסימה והייתי שמחה לחברה כזאת. בהשרדות אכן דברים משתנים מיום ליום. ראה את המצב של בני, שהיה כבר עם רגל וחצי בחוץ, והיום הוא נמצא כרגע במקום רגוע ושקט והוא לא מועמד להדחה.

סטילהוק

New member
והיא גם עשתה את זה באופן הכי גלוי ושקוף ולא באופן בוגדני

שתיהן פעלו בצורה גלויה ושקופה וסיכמו ביניהן שאין ברירה מלבד להצביע זו לזו ולהשאיר לשבט להחליט מי מהן תודח. אבל היה ברור שאסי יעדיף את אלינה שיכולה להביא נצחונות לשבט מול קפרה וגם לא יסתכן בלהפוך אותה לשומרת הבקתה שלא רק שיכולה לכפות תיקו ולהדיח אחד מהם בדו-קרב, אלא גם לפעול כנקמה לטובת השבט השני עם אילנה. עדי לעומת זאת רוב הסיכויים שלא יכולה לנצח אף אחד מהם ולכן להפוך אותה לשומרת הבקתה נותן להם הרבה יותר סיכויים לשלוח אותה במועצת השבט הבאה לוילת המודחים.

למעלה