פרק משעמם ובעיקר כואב ומשפיל את אלינה

שרי48

Well-known member
אלה כרתה ברית עם אלינה, "כוח נשי", עם חיבוק ומיד למחרת

הלכה עם אסי בוזגלו וכרתה איתו ברית בתור השלישית איתו ועם רגב. זו היתה בגידה מאחורי גבה של אלינה, ולכן אלינה הופתעה גשזוהר הודח בעזרת "בת בריתה" אלה וחברתה הטובה של אלה עדי ביטי. זו היתה אשכרה בגידה ומאחורי הגב ובשקט בשקט. אלה נחשה, מניפולטיבית, גאוותנית, פתיינית ורעה. מחכה לרגע לראות את הפרצוף שלה כשהיא שהיא תקבל כאפה ותודח מהמשחק. אשמח לאידה.

תודה. שכחתי . לא זכרתי שאלה ועדי הצביעו נגדו

בכל זאת הפרקים ארוכים ונמרחים.... במקום לקצר.. כאילו הם שנה באי

שרי48

Well-known member
ואני יודעת שאתה בעד אלה, הצליחה במה שהיא טוענת שהיא טובה בו.

Shusha 77

New member
לא לדאוג אם היא תשאר היום היא עוד תתנקם בהם בגדול

במלחמה ובאהבה כל דרך מקובלת אם מובילה לנצחון

tito1337

New member
אפרופו ישראל

"אני חיה במשימות" "גם 50% שלי זה המון" "פיטבול". "הם השתמשו בכח שלי שם" איזה משימות בדיוק הוא ניצח באנטינג אנטינג מאז שעבר? דיבורים כמו חול..עשה במכנסיים כשהיה צריך להכנס מול עיד קוז'יקרו בקרבות על הבמה (בפעם הראשונה). נפל והפסיד לעידן חביב (שהוא באמת חזק וקשוח). רק שלא נראה אותו 'כועס'..וואיי וואיי..

DRORIKO8

New member
אוקי אז לגבי הפרק

מאלינה אף פעם לא החזקתי בלשון המעטה, לא באח הגדול ולא בהישרדות אחרי הסו קולד שינוי שלה. בכל מקרה היא בדרך החוצה. כאילו בדרך החוצה, בטח תחפור לנו הרבה בתור "שומרת הבקתה". אני שומע הרבה ביקורת על אסי, אבל אני אישית מבסוט עליו לגמרי. בא לשחק את המשחק, בלי להתיפיף, ויודע לשחק אותו. גם חברתית וגם אסטרטגית. הוא מסוג האנשים שבאמת תפורים להשרדות. גולת הכותרת של המשחק זה הברית בין אסי וישראל ויהיה מעניין לראות כמה היא תמשך. לכאורה אין שום סיבה שהיא לא תשמר גם אחרי האיחוד לאור זה שישראל שרוף בשבט השני ואין לו אינטרס לעזוב את אסי. אבל בהשרדות תמיד יש דברים לא צפויים ובגידות שמגיעות מכורח הנסיבות. לדעתי הולך להיות מעניין באיחוד. רק שההפקה לא תהרוס את זה.

יש לי ביקורת והיא רעה מאוד על אלינה.

האח הגדול, אלינה לא אהבתי , אם כי לא שנאתי. למלמית הייתה אז מאוד נגררת. אני משתדל שמועמדים למלמים מקבלים אצחי עוד קרדיט.. בהישרדות דווקא חל שיפור לטובה. לפחות בהתחלה. הגיע עם בטחון עצמי טוב, התנהלה נכון חברתית. ואף הציעה לבנות השבט -'ברית בנות'. ההמשך היה לא טוב. היא לא הצליחה למשוך את אלה אליה. וכך נותרה עם עדי בלבד. בהמשך, אחרי ההשפלה של דוד בוויכוח עם בוזגלו, היא לא הצליחה למשוך את דוד אליה. דוד המבוגר טיפוס נגרר. וגם אחרי ההשפלה שלו , היה עם המשפיל שלו בוזגלו. ההמשך היה רע יותר. בחלופת בני בישראל בין השבטים היא לא התנגדה ! אז כבר היה מובן לה שבוזגלו משתלט על השבט. והחלופה בישראל תתאים לו. הייתה חייבת להתנגד בכל התוקף , ליצור עם דוד ועדי ברית התנגדות. ואולי אפילו עם רגב הוד. ( לנגן לו שישראל השפיל אותו). היה עדיף לה שישראל לא יהיה איתה בשבט (ישראל חזק מבני).. היא נגררה. הסכימה . הסוף היה רע יותר ויותר.. לאחר שזוהר נכשל ( אגב למה לא תיכננה עם זוהר וניפגשה איתו קודם לביצוע מהלך בבקתה שהיא תהיה יד ימינו אם תהיה משימה?). בפרק האחרון , השפילה את עצמה... ומול מי? מול ישראל הדחוי... ויצאה פארשית. ישראל הוציא אותה טיפשה ורעה. והיא התחננה לנפש. במצב כזה הייתה חייבת לייצר אסטרטגיה אחרת ובטח לא למכור או להשפיל את עצמה.. חבל. והיא גם מכרה את חברה שלה

סטילהוק

New member
בהישרדות זה לא משנה אם המיעוט מתנגד, הרוב קובע

ולכן לא היה שום טעם שהיא תתנגד כי היא רק היתה מסמנת על עצמה מטרה על הגב. כפי שכבר אמרתי ואני חוזר ואומר, בהישרדות עדיף להיות חכם מלהיות צודק. חוץ מזה ישראל עדיף על בני במשימות חסינות שבטית מבחינה פיזית ולכן רק מטומטם לא יחליף כוח פיזי בחלשלוש שמכשיל להן משימות חסינות, הרי ראינו איך אפילו אילנה ודוד "הקשישים" ניצחו את הלוזר הזה. עכשיו, אלין ניסתה הכל, וזו ממש לא אשמתה שאלה מעדיפה להיות שפוטה של אסי "השייח" על פני ברית בנות חזקה שתשלוט במשחק ולכן שיקרה לה בפנים ותקעה לה סכין בגב. אז התקווה האחרונה שלה היתה שזהר ינצח את אלה ויקח לה את הקול ואז הם ידיחו ביחד עם עדי ודוד את אחד מברית הרוב, ישראל, רגב, אסי או אלה ויהיו הם השולטים בשבט. אך מה לעשות שזהר הפסיד לאלה והודח סופית מהמשחק ועכשיו היחידה שנשארה לאלינה זו עדי החברה הטובה של מי שבגדה בה ותקעה לה סכין בגב שגם היא תשים את השם שלה כדי שלא ידיחו אותה. במקרה כזה יש לה שתי אופציות: להיות חכמה ולהישאר במשחק או להיות צודקת וללכת הביתה. ובהישרדות כמו בהישרדות כל יום במשחק יכול לשנות את כל התמונה, היום אתה למעלה מחר אתה בתחתית וההיפך, ולכן מי שרותה לזכות במשחק הזה חייב לעשות הכל בשביל להישאר במשחק. רק עם צדק לא זוכים, צריך גם להיות חכמים. אז אלינה קודם פנתה לישראל שירק לה בפנים ואמר לה שהיא לא מעניינת אותו, ורק אז פנתה לאסי, כי איזו עוד ברירה נשארה לה? להרים ידיים וללכת הביתה? אז בשביל מה באת בכלל להישרדות? ומעניין אותי מאוד מה אתה למשל היית עושה במקומה במצב כזה שאתה מוצא את עצמך במיעוט ואין לך עם מי לדבר, כי כולם הפכו לשפוטים של השייח...

איציק3332

New member
אני הייתי מעדיף ללכת הביתה מאשר לפגוע בעדי ביטי

אני מבין שאלינה שגם עכשיו אני חושב שהיא טובה ומקסימה...מבין שהיתה עם הגב על הקיר.אני לא הייתי משפיל את עצמי בשביל להישאר. ולא הייתי מסוגל לראות את עדי ביטי ילדה עדינה טובת לב נפגעת,הייתי פורש בשבילה. עדי לא הצליחה להתחבר כי היא עדינה ולא בגלל הגיל שלה

סטילהוק

New member
אם אתה מעדיף ללכת הביתה אז אין לך מה לחפש בהישרדות מכתחילה

ואפילו עדי עצמה שונאת שקוראים לה ילדה. חוץ מזה היא ואלינה סיכמו מראש שהן יצביעו אחת לשנייה וזו שהשבט יחליט להשאירה תישאר. זה הפורמט וצריך להסתגל אליו, ומי שלא מסתגל אין לו מה לחפש שם מכתחילה. הישרדות זה משחק קשוח של עריפת ראשים, בסופו של דבר תצטרך לבגוד כדי לנצח, הבעיה שאלה שבגדת בהם יחליטו מי הזוכה, ולכן צריך לשחק נכון ולא רק צודק. אפשר לשמור על עקרונותיך עד הרגע שבו אתה במיעוט עם הגב אל הקיר, ואז יש לך שתי אפשרויות: או להפוך לאנדרדוג נרדף כל המשחק שאם לא מוצא אלילים או זוכה בחסינויות אישיות (מה שנמנע מאלינה בגלל העניין של הדירוג החברתי שלא היה באף עונה לפני זה) מודח מהמשחק, או שאתה חובר לברית הרוב ומפלס את דרכך בערמומיות, תככים וכן גם בגידות בסופו של דבר לאיחוד ולגמר. ושוב, עם צדק לא קונים במכולת וגם לא זוכים בהישרדות, עם חוכמה והסתגלות כן.

"עדיף למות בעמידה מלחיות על הברכיים"(ד"ר ארנסטו צ'ה גווארה)

אני חולק עליך בהעברת ישראל , במקופ בני , אלינה הייתה חייבת להבין שאסי מחזק את מעמדו בשבט ולא את השבט. ולתת לאסי את היכולת להחליט זה רע , רע מאוד. היא צריכה גם להבין שבני שהיה חבר של אסי , אסי מקריב אותו , זה אומר דרשני. בנוס, בני יהיה חלש במשימות החסינות האישית וניתן לעבור אותו. היא הייתה חייבת לשכנע את בני בריתה שיהיו צרות צרורות עם המעבר של ישראל ! בהישרדות השכנוע חשוב מאוד. ברגע שישראל נישאר בשבט השני , אז הוא יודח מן הסתם . וזה עדיף לכל אחד מהשבטים אם נחזור רגע למעבר - אז אלינה + דוד + עדי - נגד המעבר אסי + אלה + רגב - בעד המעבר אין רוב. (לא ידוע לי מה קורה אז). בשלב הזה , שישראל עבר, אז אין ברירה, אלינה חייבת להיות יותר משכנעת וחריפה. האופציות שלה מצטמצמות 1. ללכת על הראש של אסי 2. ללכת על ישראל 3. לרגב יש חסינות, 4. דוד? 1. על הראש של אסי - פה זה דורש יכולת ורבלית ושיקרית ! לשקר לכחש ולהיות רעה בצורה קשוחה. היא צריכה לשכנע את ישראל, ולשוחח איתו שאסי הוא מניפולטור וצבוע ושקרן. עד כדי כך שיפיל את ישראל בשלב מתקדם יותר. ועדיף להיפטר מאסי קודם להתחיל מזה שאסי היה חבר מאוד טוב של בני , אבל בני לא בא לו טוב בעין ואסי החליט להעיף אותו. להגיד שלאסי הייתה ברית שיקרית עם זוהר.... להגיד לישראל שכרגב הגיע, אז אחרי ההשפלה שלו אסי התעצבן ורצה להדיח אותו בגלל שהוא יצא רע . לשכנע את דוד ולהזכיר לו שאסי אדם רע ומסוכן , להזכיר לו את הריב שהיה ביניהם לקוות לטוב. לשקר ולהתעמת עם אסי מול ישראל.. ובכל מקרה להצביע לרעת אסי במועצה! אם יצטרפו אליה עוד 3 . אסי בחוץ אם לא. היא תהיה בחוץ , אבל תתמודד במהלך עם הבקתה עם המון כבוד. 2. ללכת על ישראל. פה צריך לשכנע את רגכ שישראל נגדו, שישראל אדם רע והוא ידפוק את רגב, לנגן לרגב על המצפון , שישראל השפיל אותו . ודווקא מהלך שיעיף את ישראל יהיה לטובתו. כי אסי לא יוכל לשלוט ברגב כשישראל לידו. כמובן שצריך לשכנע את דוד על זה. דוד אוהב אותו קצת. 4. ללכת על דוד דוד אדם זקן , וחלש, פלצפן , צריך לשכנע את אסי , לחמם אותו על דוד... רגב יגיע אחר כך. כל מהלך שאלינה הייתה מבצעת, והייתה אפילו מפסידה , היה משפר את מעמדה .. בבקתה ואולי בהמשך באיחוד . (גם כך הסיכוי שלה לזכות אפסי). ישראל , כשהיה ברור לו שבמועצת שבט ילך , לא השפיל את עצמו, אלא קיבל את הדין (למזלו נאווה החלשה וחסרת החוליות המושפלת הדיחה את עצמה, במקומו) אלינה ממש השפילה את עצמה, כאסקופה נדרסת, לא ראיתי התנהגות כזו כבר המון שנים.. שפוטה של אסי...:,אהיה העיניים שלכם"... עצוב . כמה הורידה מערך עצמה. איזו דוגמא שלילית לבנות צעירות ולנערות בעתיד בשידורי הטלויזיה שלה. ועוד מדברת על זה שהיא לא מלקקת למנהיג... מה עם "נשים חזקות " וכו להשפיל את עצמך, להנמיך בערך עצמך, ולמכור את החברה הכי טובה שלך בת הברית. אסיים בדברי הד"ר המהפכן, ארנסו צ'ה גוורא :" עדיף למות בעמידה מלחיות על הברכיים".

סטילהוק

New member
כמו שכבר ציינתי, אלינה לא יכלה לעשות שום דבר לשנות את ההחלטה

ההחלטה היא שבטית ולא של אדם אחד או שניים. ראינו מה קרה בשבט השני שלמרות שליטל וניקול לא רצו לקבל את בני לשבט הרוב כפה עליהן לקבל אותו. חוץ מזה, בשלב הזה עדי היתה לגמרי בברית עם אלה ולא לצידה של אלינה, היא התקרבה לאלינה כשישראל הצטרף לשבט ותפס את מקומה בברית, קרי הוריד אותה למקום החמישי ואת אלה לרביעי. באותו רגע נתון שגיא הציע את ההחלפה היחיד שעוד איכשהו היה עם אלינה היה דוד ורק הוא. והם שניים לא יכלו לעשות כלום. יותר מזה, דוד בעצמו רצה את ישראל על פני בני והוא ממש לא הסתיר את זה. כך שאף אחת מהאופציות שהיו לאלינה שציינת לא ריאלית.

סטיל אני חולק עליך. ואני אסביר. שהרי כשאסי הלך לבקתה והחליט

אלינה מייד הייתה צריכה להתעשת ! ואם הייתה לה כאריזמה בסיסית , הייתה צריכה להתרות בפני דוד, בפני עדי וגם בפני אלה את אשר הולך להתרחש! כי ידעה שאסי תכמן ושקרן לדעתי זה ההבדל שעושה בין שחקן גרוע , לשחקן טוב. יכולת קבלת החלטות ומיזעור תקלות

למעלה