פרק סיום העונה השלישית של דוקטור הו

TheSegal

New member
פרק סיום העונה השלישית של דוקטור הו

זה היה קצר מאוד ולצערנו זה נגמר
עד לחג המולד שם נקבל טעימה קטנה מהדוקטור... אתם מוזמנים לשתף

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif כיף חיים

לא הפרק עצמו שהיה סביר (בטח בהשוואה לתחילת העונה המזוויעה) אלא העובדה שכנראה מרת'ה ג'ונס מסתלקת לנו מהחיים. השאלה הנשאלת מה קורה עם הטיאטניק, וכמובן מי האשה שאספה את הטבעת של המאסטר?

קורה

New member
המון ../images/Emo58.gif

הקפטן הוא הפנים של בו!!!!!!!!!!!!! וואו את זה לא ראיתי בא ואיזה יופי אין יותר מרתה מענין מי תיהיה עונה הבאה? נראה לי שזאת הייתה אישתו של המסטאר שלקחה את הטבעת.וגם שזאת לא הפעם האחרונה שניתקל בו והטיטאניק!!!??? נראה לי יהיה כריסמס ספיישל מעניין השנה

האמ... ../images/Emo58.gif 313 - הזוי משהו.

בהחלט פרק... מיוחד. האמת היא שהוא ממש מתאים לעונה 3, הוא מיוחד אבל משהו בו קצת מוזר. לא יודעת. אהבתי הסיום, הסיום מעולה. ברור שלא נפטרנו מהמאסטר, למרות שממש הייתי רוצה לראות אותו בגלגולו הנוכחי, אהבתי ממש את ג'ון סים, הוא שחקן נהדר. האם הסוף אומר שהמאסטר החדש הוא.. אישה?
או שזה סתם מישהי מוזרה..? guess we'll find out next year. האמ. אני חייבת לציין שסיום העונה השנייה היה הרבה יותר מותח מסיום העונה השלישית. מצד שני, הוא גם היה הרבה יותר עוצמתי. נוּ, שיבוא כבר דצמבר! בינתיים - מרתון דוקטור הוּ מהעונה הראשונה
ואולי השלמות של הסידרה הקלאסית, נראה.

XUXA141

New member
../images/Emo58.gifבהחלט הזוי

חזק אבל כמה נקודות נראו "מודבקות" כמו פתרונות דחק. לא הבנתי גם למה הדוקטור כל כך מתבכיין על מי שהתעלל בו כל כך, כלומר נכון, זה טיים לורד אחרון אבל עד איפה תבוא הסלחנות? בכלל, עצם העובדה שהכל היה תלוי במרתה, קצת קלקל את המעמד של הדוקטור בתור החזק. גם היציאה של מרתה, במיוחד עם הטקסט של "חברה שלי היתה מאוהבת במישהו" היה קצת מאולץ, מה היא רצתה שהוא יעשה בדיוק? זה נראה די מצב מביך. בכל אופן, זה נגמר בדיוק כמו העונה הקודמת - הופעה של משהו משונה בטרדיס, ודווקא שילוב של הטיטניק יכול להיות אחלה נושא לפרק חג מולד.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

זה לא סלחנות כמו הפחד להישאר לבד לגמרי. תארי לך שאת האדם האחרון שנותר, זה די מפחיד.

sirexrv

New member
../images/Emo58.gif

"לא הבנתי גם למה הדוקטור כל כך מתבכיין על מי שהתעלל בו כל כך, כלומר נכון, זה טיים לורד אחרון אבל עד איפה תבוא הסלחנות?" טוב , אתה זוכר למה הוא קרא לעצמו "הדוקטור".. הוא בוכה מהמון סיבות: הוא לבד, הוא לא הצליח לעזור למאסטר וכו'

faina s

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אהבתי את הפרק בחיים לא הייתי מנחשת שג'ק הוא 'הפנים של בו'
המאסטר נראה לי עוד יחזור...נראה לי שמי שלקח את הטבעת זאת אישתו של המאסטר כשהיא ירתה בו הראו את הידיים שלה והציפורניים שלה היו גם אדומות מעניין מה יהיה עם היטיטאניק רק חבל שצריך לקבל כל כך הרבה זמן

קורה

New member
../images/Emo6.gifחחחחח

רשמת את הדברים בסדר שאני גם כתבתי זה כנראה סדר הדברים שנראו לנו חשובים מבחינתי כל הפרק היה שווה רק כדי לגלות שהקפטן הוא הפנים של בו זה השאיר אותי הכי בהלם

קורה

New member
../images/Emo58.gifאגב...

יש שמועות שהבת לוויה הבאה זאת סאלי מהפרק בלינק. אני אישית בפרק עצמו חשבתי עד כמה היא הייתה מתאימה להיות. ו...http://www.youtube.com/watch?v=KLnk-A1OkKk קטע ממש מצחיק ואני חשבתי שאני מטורפת על הדוקטור

faina s

New member
../images/Emo58.gif

מי זאת סאלי? אני לא אזכור שמות בחיים

a8145060

New member
תמונה ../images/Emo58.gif ?

סאלי: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Blink_%28Doctor_Who%29.jpg

orw93

New member
זה לא עובד../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

מחקו מיוטיוב וטיוילינק נדפק לי
ובגלל שאני נורא חכמה קראתי ספוילרים וכל מה שיש לי להגיד זה WTF?

קורה

New member
חפשי פה

http://stage6.divx.com/ לפי השם של הפרק את לא מצאת שלחי לי מסר

למעלה