פרק סיום העונה השלישית של דוקטור הו

orw93

New member
כן../images/Emo205.gif

אבל זה היה אחרי שכבר מצאתי

orw93

New member
אעאעאע../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

איך אני אוהבת שהוא אומר "וואט"
אין לי הרבה מה להגיד. דומסדיי עדיין היה יותר יפה
אבל זה עדיין השאיר טעם של עוד. אני חושבת שמרתה הצליחה להוכיח את עצמה מאוחר מידי, ועכשיו חבל שהיא הלכה. וכל הקטע שהוא רצה שהמאסטר ריג'נרייט היה דפוק. הבנאדם ניסה להרוג אותך ואתה רוצה שהוא יחייה?!

lgmtk

New member
ואם היית תקועה מליוני שנות אור מכאן ../images/Emo58.gif

לאחר שכדור הארץ הושמד ולאחר שהיית האחרונה מגזעך ביקום, אפילו אם מוצאת מישהו שניסה להרוג אותך, לא היית רוצה שהוא יחיה? אבל מצד שני, זה הטבע האנושי P:

XUXA141

New member
אגב, חשבתי על משהו..../images/Emo58.gif

כשהמאסטר מחזיר את הדוקטור 900 שנים בזמן, רואים את הבגדים של הדוקטור על הרצפה, מאובקים ומעלים עשן, ומתוכם יוצא יצור קטן (אגב, העיניים שלו הזכירו את העיניים של החתול מ"שרק"). ומה שמענין זה שהיצור הזה לבוש בבגדים של הדוקטור אבל בגירסא קצת שונה ומוקטנת. האם הוא לא היה צריך לצאת עירום מהבגדים של הדוקטור? ונניח שיצא כך, אחר כך בכלוב רואים אותו לבוש, מנין הבגדים? לא נראה לי שהמאסטר יטרח ללכת לחנות בגדי ילדים בשביל להתאים משהו לדוקטור המוקטן, לא?

faina s

New member
../images/Emo58.gif

כשהוא יוצא מהחליפה שלו לא רואים שהוא יוצא מהגדים של הדוקטור... רק אח"כ מראים אותו כשהוא כבר לבוש בתוך הכלוב

XUXA141

New member
בכל מקרה זה עדיין מעניין..

מאיפה למאסטר היו בגדים מוקטנים בשביל להלביש אותו?

emmi1981

New member
מה פתאום

הוא לא החזיר את הדוקטור 900 שנה אחורה, הוא פשוט עשה אותו מאוד מאוד מאוד מאוד זקן! מרתה לא עוזבת , זה מה שפרימה אמרה בראיון לRadio Times

XUXA141

New member
אופס, התכוונתי לגיל 900

ובכל מקרה זה עדיין לא פותר את בעיית הבגדים..(אגב, אם פרימה לא תהיה באופן קבוע, אז מי תהיה המלווה החדשה?)

קורה

New member
../images/Emo58.gifהוא לא גם אני בדקתי את זה

זאת פיג'מה כזאת עם פסים זה לא החליפה

noyil

New member
לא משנה מה זה

הדוקטור אמר שיש לו מלתחה "קטנה" בטארדיס, אולי יש שם גם קומת "גיל 900"?

XUXA141

New member
../images/Emo13.gif והמאסטר יודע על זה והלך לשם לחפש בגדים?

אגב, לגבי הגיל - כמה שאני יודעת, הדוקטור עכשיו בן 925 (ככה הוא אמר ב"חוליה החלשה"). והוא דווקא לא נראה בגיל הזה.. הוא נראה מקסימום ..36... אז איך אחרי עוד 900 שנה הוא פתאום עובר שינוי כל כך קיצוני?, או שזה בגלל שב925 הוא עבר 10 ריג'נרישן (אבל אז זה בממוצע 95 שנה לכל דוקטור חדש, ועדיין הוא לא נראה גם בן 95..) החישוב הזה נכון גם לגרסת הביניים של 130 שנה, או שבמקרה הזה המדובר בשינוי קוסמטי בעקבות התהליך שעשה בו המברג של המאסטר, בלי קשר לגילו האמיתי - כלומר זה לא שנוספו לו שנים בגיל אלא רק במראה.

noyil

New member
עליתי על משהו הרגע!

יש לי שעון שולחני דיגיטלי עם אפשרות לשעון מעורר ואני משתמש בו בכל בוקר (כמובן שלא בחופש, בחופש לא צריך שעון מעורר). הצפצוף של השעון המעורר הזה הוא בדיוק בדיוק באותו קצב של התופים שהמאסטר שומע! ממש כאילו שזה שעון של המאסטר! ואם זה שעון של המאסטר אז אולי אם אני אפתח אותו אהפוך לטיים לורד?
מעכשיו בכל בוקר אני אשמע את התופים..

sirexrv

New member
אז ככה ....

פרק -מ-ע-ו-ל-ה-!-!-! נתחיל מזה שאהבתי את הדוק' יותר מתמיד ... בפרקים שהוא שיחק בן אדם לא אהבתי את הפגנת הרגשות האובר הזאת אבל הפעם כמעט בכיתי איתו כשהמאסטר מת..... הפנים של בו?!?!?!?!?!?!
ע-נ-ק !!!!!!!!!!!!!!! ועוד המווווןןן דברים בפרק (אולי הכי טוב) המדהים הזה.....

XUXA141

New member
אגב, בפרק הקונפידנצ'יאל..

על פרק הסיום, הראו בין השאר איך צילמו את הסצינה הזו, ואחרי שדיוויד עשה אותה, ברגע שאמרו "קאט" הוא פשוט עזב את ה"מאסטר" ופשוט הלך הצידה. נראה שהוא נכנס לדמות יותר מדי בקטע הזה. מצד שני הוא מאד נהנה כשתלו אותו באוויר בשביל סצינת ההתגלות המחודשת.

lgmtk

New member
מאחר כתמיד...

הפנים של בו O_O זה היה הקטע הכי וואו כל העונה (חוץ מהעניין עם סקסון...). פשוט וואו P: לא צפוי.

למעלה