פרק סיום העונה וענייני צנזורה

itai46

New member
כל מילה של נמרוד שוה זהב...

ביזיון שלא נראה כמותו... בושה וחרפה...זה דבר בידורי שמעניין מילוני אנשים בישראל... מיהם שיקבעו מה זה בידור ומה נעליים... כמו כל האנשים בעלי תפקיד בארץ... אין להם מושג בתפקיד שלהם!!! דוגמא:אמיר פרץ

realface

New member
סאנשיין,:)

חח... תגובה במקום. לדעתי הטירוף הזה התחיל מאז שאורגי גלר והתוכנית שלו עלו לשידור. פתאום כולם רוצים להיות קוסמים. אבל לדעתי הבעיה פה שנמרוד הראל מצהיר שאם הוא יכול לעשות את הקסמים האלה, אז כל אחד יכול וזה סותר את האתגרים המסוכנים כביכול שיש בתוכנית. אנשים קמים בבוקר ויחשבו שגם הם מסוגלים (איפה ההיגיון?). חתיכת עזות מצח מצידם! מה זאת הבושה הזאת?<! איפה הדמוקרטיה לעזאזל. אני את התלונה שלי שלחתי. ובכל זאת, אולי נעבור לערוץ אחר? סה"כ הרשות השניה מפסידה את הרייטינג. אני לא מתכוונת לוותר על ההנאה שלי בכזאת קלות הודות למספר מצומצם של טיפשים חסרי אינטיליגנציה שלא מבחינים בין טלוויזיה ואחיזת עיינים למציאות. במיגה ובכל זאת הם לא ישדרו, מה שלא הולך לקרות, אתה שולח את הפרק באימייל! אני את הפרק הזה לא הולכת להפסיד.

thedolfin14

New member
צריך לגרום לאנשים....

להציף את הרשות השניה בתלונות על שימוש בצנזורה נגד התוכנית בלתי נתפס. תשלחו מיילים לחברים שתדאגו להבהיר להם שמדובר בתוכנית איכותית ומוקפדת ששמה לה בראש מעייניה לייצר בידור איכותי ולא לגרום לפגיעות ואלימות. יאללה- תפיצו את הבשורה!

LiranTheWizard

New member
נמרוד, עליך להבין שבחברה שלנו

היום חיים לא מעט אנשים רפי-שכל. אם הגענו עד הלום מצבנו רע מאוד. לעצם העניין: אני זוכר פעם אחת שהייתה הדגמה בתוכנית "קלף חזק" של בליעת רעל. ליאור מנור לגם מים מתוך מס' כוסות כאשר רק כוס אחת הורעלה. גם זו הדגמה מסוכנת אבל אז היה מדובר בזמנים קצת אחרים ולא היה את כל העליהום שיש היום על ענף קסמי המנטליזם ("ותודה" לאורי גלר בנושא...). יש לי שאלה אליך באופן כללי: אם תבצע קסמים יותר "קלאסיים" עם קלפים, מטבעות גומיות ואפילו טלפתיה "קצת יותר משעממת" - האם ערוץ 10 לא יסכים לשדר זאת עקב "השעמום" שיש בזה? או שאולי אתה גם לא תרצה להציג זאת כיוון שזה לא מספיק "ממגנט"? כל מי שהושם בין מרכאות נתון לשיפוטו האישי של כל אחד ואחד. אני יכול ומר לך שאין כמו הקסמים "המשעממים" - הם הכי יפים ויישארו כאלה. בתוכנית של אורי גלר לדוגמה אנו רואים ביצועים גרועים מאוד של קסמים סופר-יפים שנהרסים ע"י הצגה גרועה. וגם אמיר לוסטיג חברך הטוב אינו בדיוק מצטיין בהם בלשון המעטה. דווקא בתוכנית שלך הוא מציג את הקסמים היותר יפים שהוא יודע לעשות - אצל גלר הוא מציג את כל הבררה לדעתי.

MASTER ORG

New member
למה זה לא מסכן ?

זה שאתה רוצה רייטינג ולא אכפת לך שילדים קטנים שרואים תתוכנית ולא מבינים תאזהרות יחקו אותך זה לא מעניין תרשות השנייה

LiranTheWizard

New member
נמרוד לא אחראי על החינוך

של אף-אחד. אם מישהו מושפע מהדברים האלה זה בעיה של חינוך. אולי גם נפסול כל מיני סרטים אחרים בקולנוע? אה... אבל אנחנו יודעים שבקולנוע "הכל טריקים". אבל מה רוצים כאן? שנמרוד יגיד שהכל טריקים? יש כאן מלכוד מסויים - אם הכל טריקים אז אין כאן שום דבר חדש ואז למה לצפות בזה? זו בעיה אבל פחות חמורה מכך שאנשים היום לא נורמליים...

0Pandemonium0

New member
לסגור את הקולנוע! לאסור על תוכניות

טלוויזיה! להפסיק לקרוא עיתונים! אוי ואבוי, שילדים קטנים לא יחקו את באטמן ולוק סקייווקר, את הפושעים בכלבוטק והטרוריסטים בחדשות ואת רומן זדורוב ומשה קצב!

michaeler

New member
וזה שכל שעתיים יש ביס סרט

אימה/פעולה לא מפריע? מה ההבדל?

../images/Emo3.gifצפייה ב"השיר שלנו" יותר מסוכנת..

תאמין לי שכל הסקס-סמים-סלנג רדוד ,שמראים שם יותר מסוכן לילדים ונוער. צריך לראות את זה כדי להאמין

0Pandemonium0

New member
האמת שכן, בשיא הרצינות.

הטמטמת שמפיצות התוכניות העלובות האלה, שמייצרות עוד ועוד אנשים ריקים ורפי שכל, מסוכנת הרבה יותר למדינת ישראל בטווח הרחוק. ואגב, זו ודאי הסיבה שיש כל-כך הרבה אנשים שמנסים לחקות את נמרוד ואורי גלר: בגלל שהם טיפשים!

0Pandemonium0

New member
יאללה, לא לשתוק!

כשהראו את הקסמים ה"מסוכנים" זה לא הפריע לרשות השנייה, אבל כשמסבירים איך עשו אותם, ושהם לא באמת מסוכנים, זה כן מפריע? ועכשיו צריך להשבית את המדינה כדי שכמה ילדים מטומטמים, שהנעל הממוצעת הוציאה ציון טוב מהם בפסיכומטרי, לא יהרגו את עצמם? ואיפה ההורים? במקום שההורים יגידו לילד לא לצפות בתוכנית שנראית להם מסוכנת, מצנזרים את התוכנית וכל אלה שיש מספיק שכל בראשם צריכים לסבול!

Sweet Girl7

New member
זה לא פייר הכרעת הרוב קובע!../images/Emo2.gif

והרוב קובע לראות את התוכנית! אני שלחתי להם תלונה

dsad1

New member
לנימרוד

יש לך כוחחות להשפיע על אנשים בעזרת דיבור נכון? אז דבר עם כמה אחראים שמע ותשכנע אותם -)

הם לא יודעים כמה אנשים מצפים לזה?

זאת התוכנית האהובה עליי,לזרוק לפח חצי פרק ועוד פרק סיום,זה מרגיז מאוד,אני רק היום התחלתי לגלוש בפורום והיום זה משודר,אני חושב שזה מאוחר מדיי אבל אני יעשה הכל.

למעלה