פרק פתיחת העונה החדשה

מילי17

New member
אני?

אצלי זה חתיכת סיפור. אני מאוד אוהבת את יאיר, במיוחד את הכתיבה החכמה והמשעשעת
אין ספק שזה שהוא לא קרפד הופך את העניין למאתגר יותר
בכל מקרה תוכנית מקסימה, ואני מחכה לשבוע הבא . שבת שלום

מילי17

New member
פרק פתיחת העונה החדשה ../images/Emo47.gif

כל התגובות לגאן
מקווה שנהנתם. אני מאוד נהנתי מהראיון עם ראש הממשלה, שהתגלה כרומנטיקן ובעל חוש הומור מצויין. יאיר היה מסוקס לחלוטין עם הכיפה של יהודה סעדו
יב"ז וגיא היו חמודים. והפינה הסוגרת של התוכנית עם רותם וענת הייתה מצחיקה. הם מאוד התרגשו אבל יש לפינה פוטנציאל ענק
אחלה תוכנית
. התגעגעתי
מילי.

גילי1002

New member
איזה ממי סעדו! הרג אותי עם הכיפה...

הסתלבט חופשי...חמוווווווווווד

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ראיתי פחות או יותר

אבל את כל הראיון עם ראש הממשלה ראיתי
הוא כל כך חמוד ונחמד, וכאב לי הלב כשהוא סיפר על גור
גם אמא שלי אמרה שהוא נשמע ממש חמוד P: הוא טיפוס סבא-י שכזה
כל הכבוד ליאיר לפיד שהשיג ראיון איתו.

אוקיי, אז אחרי שראיתי את ענת ורותם

בפינה הראשונה שלהם, חייבת לציין שלא היו ולא יהיו כמו עדי אשכנזי וכל מה שבא אחריה, פשוט נפילה החל מארז ועד לשתי הבחורינות האלה שלא מצליחות לספר בדיחה אחת כמו שצריך והכל נראה כמו בלאגן לא הכי מאורגן.

מילי17

New member
אן כמו עדי../images/Emo47.gif

אבל רותם היא גם טובה. ואני בטוחה שהבלאגן נוצר בגלל שזאת פעם ראשונה.. לאט לאט הם יצברו ניסיון. אני לפחות מקווה.

Dark Force

New member
יעל בר זוהר..../images/Emo56.gif|פגרה|

הראיון איתה ועם גיא היה ממש מדהים, ממש הרגשתי בנוח להסתכל על הראיון. נראה שהם מאוד אוהבים, ונראה שיאיר ויעל מסתדרים מעולה- ממש ממש כיף לעין. כן ירבו הראיונות כמו שהיה להם

מילי17

New member
כן..

יעל באמת הייתה חמודה למדי בראיון. קצת מרחפת עם גיא. שיהיה להם המון מזלטובים

eArThcO2

New member
אתה נראה כזה חסר בטחון, לפיד

וזה אפילו לא טיפה עובר לך. מהתוכנית הראשונה, ועד העונה הנוכחית, שהחזירו לנו בכח, וכולל את הפרסומת שעשית לערוץ 2, עם כל שאר האנשים משם. אתה -- פשוט נראה לא שייך. ואני לא אומרת את זה, מאיזושהי סיבה אישית... באמת... פשוט, אני רואה המון תוכניות, גם בעברית, ואיך לומר --- אתה ממש לא זה ממש עלוב. איש מבוגר בגילך, עם התירוץ העלוב של - אני עיוור צבעים, אז אני לא מתלבש כמו בנאדם נורמלי..... וכלה בעמידה חסרת הביטחון שלך, ובל נשכח את הנסיונות הנואשים שלך להיות מצחיק. אתה מצחיק לי את התחת שבת שלום לא שאתה יודע מה זאת שבת אבל ישראלי (סליחה, הכי ישראלי, כמו שהאבא הכופר שלך אומר) אתה מתיימר להיות חחח חח ח

למעלה