תגובה על הפרק :
נתחיל מזה שאני אתוודה שאני אוהבת את הפרק הזה. מאוד מאוד אוהבת. יש לו ה-מ-ו-ן חסרונות שאני אדבר עליהם בהמשך אבל בכל זאת אני אוהבת אותו, אולי בגלל הקשר האישי לפרק. בשלב מסויים כעונה שלוש הסתיימה, ולא ידעתי שיש עונה 4 ומה יהיה בה בכלל (פעם לא היה אינטרנט בצורה נגישה וחופשית כמו היום...) נשארתי בציפיה ודיי במתח וחיכיתי לעונה הרביעית. כשערוץ הילדים סוף סוף החליטו להביא את ההמשך זאת היתה ממש חגיגה בשבילי, ביומן בית הספר שלי היתי רושמת דברים כמו "עוד 20 יום לעונה החדשה של גולשים בזמן" " עוד 19 ..." וכו. והיום בו שודר הפרק הראשון של עונה 4 היה פשוט יום של חג בשבילי. בזמנו הפרק הזה הדהים אותי והכניס אותי למצב רוח מאוד עצוב. אז לא ראיתי את החסרונות, ראיתי רק את היתרונות ולכן, אפילו עכשיו אחרי שנים שכבר ראיתי את כל העונות יותר מפעם אחת ואני יודעת להעריך מה נחשב פרק טוב ומה פחות טוב - דעתי על הפרק לא השתנתה.
אני כל כך מרחממת על קווין!!! אני לא חושבת שאי פעם היתה דמות בטלויזיה שריחמתי עליה יותר. פשוט כאב לי הלב פעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה. תחשבו על זה, בחור שמכניס את עצמו ושלושה אנשים אחרים להרפתקאה לא מתוכננת. במהלך ההרפתקאה, אחד מהם מת, השאר חווים חוויות שחלקן ממש אבל ממש לא נעימות. בסופו של דבר כאשר הוא כבר כל כך קרוב ללהגיע הביתה, הוא מגלה שבגללו, על הכוכב שלו שולט עכשיו גזע הקרומגס, וויד נלקחה ואלוהים יודע מה עושים לה, כל העולם מפורק, מלא אנשים מתים .... אתם באמת חושבים שלמרות שתמיד אומרים לו שאסור לו להאשים את עצמו, הוא *באמת* לא מאשים את עצמו? אני בטוחה שכן. אני בטוחה שמאוד קשה לו לחיות כל יום בידיעה שהוא, למרות שלא התכוון לכל זה - גרם לכל זה. בנוסף להכל, הוא מגלה שהוא מאומץ, שיש לו אח .. האמא המאמצת שלו סביר שתמות בכלא הקרומגס... לא חסר. ממש כואב לי עליו
מספר נקודות שאני רוצה להתיחס עליהם ביחס לפרק:
איך בסופו של דבר קווין עלה על הקורדינטות של הבית שלו? אם הטיימר ניזוק בקטטה, איך הוא ידע ש*זה* הבית? חשבתי שהם פשוט גלשו רנדומלית..
כל הסיפור הזה של "הריאות של מגי הסתגלו במהלך הגלישה" נשמע לי מופרך לחלוטין.
מגי חייבת להפסיק לגעת בקווין !!!!!!! >_<
מגי התחילה להיות רגשנית ובכיינית. גועל נפש.
קווין חייב להפסיק להתנהג כמו חייל מנוסה. זה כל כך out of character.
למה הכפילה של אמא של קווין נראת שונה לגמרי? מה היה הקטע של לקחת 2 שחקניות שונות שישחקו את אותה הדמות באותו הפרק???
באותו ההקשר, למה כל הסצנה הזאת היא העתקה מוחלטת של סצנה ב"לויס וקלארק" איפה שההורים של סופרמן מופיעים בפניו ומספרים לו את האמת על העבר שלו??? (אפילו הבגדים זהים)
אם ווייד ורמי הגיעו הביתה לפני הפלישה אז, למה וייד ורמי לא חזרו לסן פרנסיסקו כשהם הגיעו הביתה? מה היה הטעם להישאר בלוס אנג'לס? אין להם משפחה לחזור אליה? הם הגיעו הביתה בשביל למלצר ולנגן במלון?
באותו ההקשר, אם הקרומגס פלשו אחרי שוייד ורמי הגיעו, זה לא אמור לרמוז שהמשדר על אחד מהם? (אני יודעת שלא אבל עדיין..)
למה אמא של קווין בלוס אנג'לס? (ומה הסיכוי שהם יפגשו ככה במקרה?? יש שם מליוני אנשים)
רמי גילח את השפם. הוא אמר שלעולם לא יעשה את זה.
המערבולת מכוערת.
האם האמא של קווין מה earth prime לא יכלה להביא ילדים? ובאותו הקשר? איך בדיוק היא החביאה את הילד? "קווין לא בבית תחזרו מאוחר יותר??"
אם ההורים האמתיים של קווין חזרו לקחת אותו, למה הם לא חזרו לקחת את קולין? (או שכן, ואני פשוט לא זוכרת את הפרק בו פוגשים את קולין מספיק טוב..)
שמישהו ינסה להסביר לי אחת ולתמיד, מה כל כך עניין את הקרומגס ב earth prime? למה הם כל כך התעקשו למצוא את הקורדינטות של העולם הזה דווקא (ראה פרק "הפלישה") ?? יש להם טכנולוגית גלישה מתקדמת, זה לא כזה משנה להם איזה עולם לכבוש... אז למה ההתעקשות דווקא על העולם הזה?
לא אהבתי את השינוי במראה של הקרומגס, הם פחות מאימים ככה. וכן, הם מאוד מזכירים את הנאצים.
כן רואים שיפור באיכות הצילום ורואים שמושקע יותר תקציב בפרקים.
לא הבנתי איך הקרומגס מתקשרים עם בני האדם. זהו נראה לי. שוב, למרות הכל - יש לי חיבה מיוחדת לפרק הזה אז למרות כל מה שרשמתי, אני אוהבת את הפרק.