באמת? די הגיוני הכל ממוחשב היום.
כ כרמית וזהו New member 13/2/06 #14 ברוך הבא../images/Emo140.gif. אני לא מסכימה איתך, המערכת הצבאית לא מוותרת לכל אחד לצאת סתם ככה באמצע תפקיד כדי לראות את החברה.
ברוך הבא../images/Emo140.gif. אני לא מסכימה איתך, המערכת הצבאית לא מוותרת לכל אחד לצאת סתם ככה באמצע תפקיד כדי לראות את החברה.
J Jason2 New member 13/2/06 #15 במקרה הזה היו אישורים והמערכת הצבאית מאוד מאוד גמישה במיוחד כשמישהו מהמשטרה מבקש טובה.
כ כרמית וזהו New member 13/2/06 #17 לא, אישורים מהסוג שהיו זה לא אישורים צבאיים . זו סדרה, לא מציאות. נראה לך שצבא ישחרר חייל בתפקיד כדי לראות את החברה שלו
לא, אישורים מהסוג שהיו זה לא אישורים צבאיים . זו סדרה, לא מציאות. נראה לך שצבא ישחרר חייל בתפקיד כדי לראות את החברה שלו
J Jason2 New member 14/2/06 #23 כן לי זה קרה וזה היה מקרה פחות חמור. בצבא יש הרבה קשרים וקומבינות ואפשר תמיד לסדר משהו, זה לא שאנחנו במצב חירום מיוחד.
כן לי זה קרה וזה היה מקרה פחות חמור. בצבא יש הרבה קשרים וקומבינות ואפשר תמיד לסדר משהו, זה לא שאנחנו במצב חירום מיוחד.
T tamar112 New member 13/2/06 #21 אולי לא צבאי...אבל אם המשטרה מבקשת לשחרר חייל לכמה שעות, לא משנה בגרוש לאיזו מטרה הצבא ישחרר
A AnGeLiNa JoNsOn New member 15/2/06 #28 היה פרק ממש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif ממש נהנתי... וסליחה על הדיליי