פרק 10 - דוגמנים בפריז

הו, זו בדיוק הדמות שגם השועל חשב עליה

רק השועל שכח את השם שלה. המרשעת ההיא מ101 דלמטים, נכון?

פרינז

New member
נכון...

וגם הצורה שהעבירו ביקורת על כל זוג ששם להן עצור..הן בכייניות!!!
זה משחק חייבים לשים מישהו...ואין סיבה לפתוח חזית עם זוג חדש...לכן שמים להם שוב ושוב...

נכון. אמירה לא הכי פוליטיקלי קורקט

אבל סך הכל הן השתפרו בתפקוד שלהם בפרק הזה, ולא צריך לתפוס בן אדם באיזה משפט שנפלט לו.

פרינז

New member
זה לא סתם איזה משפט

באופן כללי היא חוזרת על עצמה במשפטים שלי כבר נמאס לשמוע
כמה שהיא לא דאגה לילדים, לא האכילה לא עשתה את זה לא עשתה את זה...
כל הזמן מתבכיינת ואין פרק שהיא לא מתבכיינת על משימה אחת לפחות
הטענה שלה שהיא פייטרית היא ממש שטות כי היא ממש לא!

דווקא חשבתי שבפרק האחרון היא התבכיינה פחות

ואם היא במגמת שיפור, צריך לציין זאת לזכותה גם היא עדיין מתבכיינת יותר מהזוגות האחרים.

שמתם לב למשהו לא הגיוני?

כשדבי ודנה גילו שהם קבלו את העיכוב
אז הם דיברו על כל זוג שבחר אותם, וכל זוג שהם דברו עליו הראו באיזה קטע הוא במירוץ.
כשהם דברו על טליה וקובי, הראו את טליה וקובי בדיוק מול הקריקטורות, והקריקטורה של מור וליאור עדיין היתה תלויה שם, בעוד שהם כבר הגיעו למשימה של הדוגמנות
כוונה הם הגיעו למשימה לפני טליה וקובי, אז איך זה יכול להיות שטליה וקובי הגיעו לעמדת הקריקטורות התמונה של מור וליאור עדיין היתה שם?

מוזר...

ny22

New member
מנהל
כן, לפעמים העריכה ממש בעיתיית...

שמתי לב לזה כבר לא מעט פעמים במירוץ הישראלי שהם מראים שני זוגות כאילו הם בקרב צמוד עד ההגעה לסוף הלג, אבל מה - אצל אחד הזוגות רואים שיש עוד אור יום ואצל הזוג השני כבר לילה....
(בעונה הקודמת היו כמה קטעים כאלה אם אני זוכר נכון).

ברור שהעריכה היא מאוד מגמתית, והמטרה לגרום לנו כמה שיותר מתח. גם אם זה על חשבון דברים כמו שאמרת. הם מניחים (במידה והם שמים לב) שרוב האנשים לא ישימו לב.

שלי 78

New member
יכול להיות

שהספיק שהזוגות מצאו את הקריקטורה שלהם, אבל לא היו חייבים לקחת אותה למשימה הבאה.

וכן, זה נראה מוזר ואין ספק שיש כאן שיקולי עריכה (למשל, כל מה שקורה עם שימי ויסמין נראה לי קצת מוזר, לא תמיד מצלמים אותם מסיימים משימות ועושה רושם שהם מתעכבים הרבה בהשוואה לזוגות האחרים ועדיין נשארים במשחק).

retard boi

New member
מירוץ מוניות

נהג מונית טוב הוא הדבר הכי חשוב בלגים שאתה לא מנווט באופן עצמאי. העורכים מעדיפים להציג את זה כאילו יכולת מהווה פקטור משמעותי יותר ממזל.
והמון זוגות ככל הנראה תקועים ממש מאחור ולא רק שימי ויסמין. אחד השופטים בקט ווק פרש הביתה אחרי הזוג הרביעי או החמישי. לא נראה לי שהם בנו שכל הסיפור הזה יקח כל כך הרבה זמן.

אני חושבת שאתה צודק

גם אני חשבתי על זה, שטליה וקובי בטח נתקעו במונית, אבל לא הבנתי למה לא הסבירו את זה בפרק
ההסבר שלך נשמע לי מאוד נכון, וזה באמת מסביר את זה...

ny22

New member
מנהל
באמת נראה שהמשימה הזאת לקחה המון זמן...

Blue Potion

New member
אני לא מבינה למה הם מורחים

מורחים מדינה כלשהי במשך 3 פרקים...

היה כתוב גם בזמן השידור של הפרק, שבתחילת יולי המירוץ מגיע לתל אביב, ושם הוא יסתיים...

תחילת יולי זה אוטוטו... אם זה נכון, אז הם בטח יהיו עוד בארץ אחת, מקסימום 2...

אני מקווה שזה לא נכון.

ny22

New member
מנהל
לא, לא בדיוק....

בתחילת יולי, יותר נכון ב-5.7, יתקיים מירוץ בגני יהושע שהוא לא קשור בשום צורה למירוץ עצמו (המירוץ שאנחנו רואים ב-
) מלבד זה שהפקת התוכנית הרימה אותו וגם הזוגות ירוצו שם.
זה לא איזה חלק מהמירוץ שבו הזוגות משתתפים יחד עם הקהל.

לפחות ככה אני הבנתי..

אבל לגבי זה שהם מורחים את העונה - את די צודקת, למרות שככה אנחנו רואים יותר את הזוגות ואת המדינות.

rasmus girl1

New member
הבנת נכון,

זה סתם פעילות עם מסלולי ריצה בכל מיני רמות לכל הגילאים שכולם יכולים להשתתף בו, ויהיו בו גם כמה זוגות מהתוכנית, זה לא קטע הסיום ולא קשור אליו.

rasmus girl1

New member
מוזר לי משהו..

אם דבי ודנה קיבלו עיכוב, הן לא היו אמורות לחזור ולבצע את המשימה עם המרכיבים של העוגה??! או שיתכן ופיספסתי אותן עושות את זה?!

פרינז

New member
קיבלו עצור

זה אומר שבנקודת סיום הן אמורות לחכות 30 דקות מהרגע שהן מגיעות

לפחות זה מה שהיה בעונה הקודמת...

למעלה