פרק 10

Dr NFO

New member
הפרק בדיוק אצלי, יש עוד עונה???

עוד לא ראיתי ואנ ימקווה שזה יהיה פרק חזקק שאנ ילא אתכזב מסיום העונה הקצרה הזאת

RAOUL DUKEE

New member
כן, יש עוד עונה..

עונה שביעית ואחרונה. הפרק האחרון לא היה מפוצץ (בטח לא כמו של העונה שעברה), אבל הוא היה מין הכנה לעונה האחרונה שהולכת להיות ענקית..

Dr NFO

New member
בואנס נוצ'ס!!! איזה פרק!!!! ../images/Emo58.gif

שמעו אולי לא היו פיצוצים ואקשן ובאלגן אבל היה פרק חכם מאוד ומתוחכם, כשויק הלך מהועדה הייתי בשוק והיה כזה סיום תותח... יאללה עונה 7!!!

liorUC

New member
הממ

אין לי כח לפרט עכשיו יותר מידי אבל היה פרק ממש מאכזב לא אהבתי עונה חלשה למגן הכי חלשה עד עכשיו

R a v e n

New member
אני מסכים, ממש ממש פרק מאכזב ../images/Emo58.gif

מה זה זה פרק אחרון???? WTF? ככה הם מסיימים את העונה? ועכשיו לחכות כמעט שנה לעונה חדשה :( נראה כאילו הם ממש ניסו לדחוף יותר מידי לפרק הזה דני עם דאץ' לא אמין בכלל, הם רצו לבנות את זה בפרק אחד אבל דבר כזה צריך זמן בשביל לבנות גם הקטע עם הבחור שהיה אמור להחליף את וויק שקלודט העיפה בפרק בלבד אחד בלי שום בניה היה גם ממש לא אמין וקטע עם ההומלס , מה קשור? למה זה היה צריך בכלל עונה חלשה חבל על הזמן וסתם בלי קשר לפרק הזה, הקטע הכי לא אמין הכי דבילי והכי מיותר לסדרה ברמת מגן היה בפרק השני כשויק חוטף את אחד המנהיגים של הכנופיה עם אקדח ומוציא אותו החוצה בזמן שיש שם מלא חברי כנופיה עם אקדחים זה היה ממש 24 וכמה שאני אוהב 24 למגן זה ממש לא מתאים

R a v e n

New member
למה אין עריכה בתפוז? תיקון קטן

העיפה בפרק בלבד אחד בלי שום בניה היה גם ממש לא אמין = העיפה בפרק אחד בלבד בלי שום בניה היה גם ממש לא אמין השעה כבר כמעט ארבע בבוקר :)

liorUC

New member
מסכים עם כל מילה!

אשכרה כתבת את מה שהתעצלתי לכתוב אתמול!!!! ובמיוחד מסכים עם הקטע של הפרק השני (כתבתי על זה כבר בשרשור של הפרק השני... למרות שפרקים 2 ו- 3 באופן כללי היו טובים (היחידים הטובים בעונה החלשה הזאת!))

RAOUL DUKEE

New member
לא מסכים..

אמנם לא עונה איכותית כמו הקודמת אבל ממש לא עונה חלשה.. דבר ראשון, אחרי עונה מצוינת כמו הקודמת כמעט כל דבר שהיה בא אחרי היה נראה חלש, דבר שני, העונה הזאת יחסית קצרה והיא מין הכנה לעונה הבאה, לא ממש נסגרו קווי עלילה והכל פתוח (תחשבו שזה אמצע עונה ויצאנו לפגרה) מה שמפיח בי תקווה לעונה אחרונה מדהימה..

raziel47

New member
זה גם מה שאני חשבתי

אחרי הפרק הזה הייתה לי אותה הרגשה כמו אחרי שראיתי את ה prequel לעונה 6, מין הרגשה שמשהו גדול עומד לקרות אבל לא ברור בדיוק מה ,זה בדיוק מה שהייתה בשבילי כל העונה ,הפרק האחרון עצמו היה ממש לא פרק סיום הוא לא סיים כלום, ובכלל לא אהבתי לאן שהעונה הלכה ,זה שרוני עדיין ממלא חללים בדיאלוג וזה ששין עדיין נושם אין כבר את האווירה הזאת שויק והסטרייק טים במצב שהם לא יכולים לצאת ממנו הפעם הם שולטים בכל המהלכים.

dino_din

New member
דווקא אהבתי את פרק 10

אומנם היו המון דברים שכאילו קרו במהירות אבל רצו להכין הכל לקראת העונה הבאה ולא היה מספיק זמן (היו צריכים לעשות פרק של שעתיים ואז היה מספיק זמן לעלילה מסודרת). דווקא הקטע של דאץ' ודני לא כזה מפתיע. דאץ' כבר ניסה את זה פעם ותמיד היה שם משהו באוויר. עכשיו כל הקטע של טינה עם הייאט וההומלס שמת כנראה הוציאו את זה החוצה. סה"כ היה פרק טוב עם המון אקשן ועלילה מפותלת נורא. קרו המון דברים ויש מיליון קצוות פתוחים לעונה הבא: מה קורה עם שיין והחברה החדשה שלו, מה עם החבר'ה שמנסים לחסל עכשיו את החברה של שיין ואותו אם הוא לא ישתף פעולה, מה עם רוני, שיתוף פעולה חוזר של ויק ואסוודה שדווקא נראה לי שיכול להיות מעולה ועוד המון דברים. אסוודה הוא לא אותה דמות עלובה מהעונות הקודמות. הוא הרבה יותר משופשף והרבה יותר מחוספס עכשיו. נראה לי שהוא וויק יכולים להיות צוות לא רע בכל. אז אומנם זו לא הייתה העונה הכי חזקה אבל היא בהחלט הייתה טובה ונהנתי מרוב הפרקים.

liorUC

New member
אסוודה אפפעם לא היה חלש

תמיד היה תחמן ומשופשף, ובתכלס הוא תמיד ידע לטפל בדברים (ע"ע גילרוי, חואן לוזנו וכו')

dino_din

New member
הוא היה תחמן

אבל תחמן מהסוג החלש. הוא תמיד היה צעד אחד אחרי ויק, אף פעם לא התליח להשתלט על דברים בצורה מלאה ותמיד הוא היה תחמן בצורה מגעילה ורכרוכית כזו.... עכשיו הוא נראה לי הרבה יותר סגור על עצמו.

v e g a

New member
אמנם פרק יחסית חלש

בייחוד אחרי הסיום של העונה הקדומת(למרות שבכל מקרה קצת קשה להתעלות על הפרק הזה),אבל אני חושב שכל העונה הזאת,ובמיוחד הפרקים האחרונים,היא רק הכנה של העונה הבאה,שבגלל שהיא תהיה האחרונה כל הקצוות יסגרו בה ולכן צריך לפתוח את הכל עכשיו כדי שיהיה מה לסגור אח"כ. ובקשר לדאץ' ודני-כבר מהעונה הראשונה(אולי השנייה,אני לא זוכר בדיוק) דאץ' רצה את דני.

lollipop15

New member
עוד שעה אצלי, עונה חלשה מאד...

אני כבר לא מעט זמן בדעה שזה הסדר של העונות מבחינת הרמה שלהן: 3 2 1-5 4 6

RBA

New member
ויק מקי מסיים עוד עונה.

נראה לי שצילמו את הפרק הרבה אחרי הפרקים הקודמים כי מקי נראה רזה יותר. העונה הזו הייתה שנוייה במחלוקת - אחרי סיום עונה 5, העונה הזו רק מבליטה כשהכל רקוב מבפנים החרא צף למעלה. לדעתי היוצרים ידעו שזו תהיי עונה חלשה ורצו אולי לתת לצופים הרגשת מיאוס מהחבורה. אני מודה, שהיו 3-2 פרקים שממש כעסתי עליהם בגלל שלא נצמדו לפלוט של הסדרה, שהדיאלוגים חוזרים על עצמם והמקוריות הפכה לאיזשהו רובוטיקה של שחקנים מה שהתבטא בשעמום. אבל וכאן האבל הגדול, הפרק האחרון אתמול רק הוכיח שוב שכאשר רוצים לתת SHOW כמו שצריך הם יודעים. היה פרק קצבי עם המון התפחויות שמכינות אותנו לעונה האחרונה של הסדרה הזו. אני חושב שהעונה הזו סובבה הרבה סביב שיין ופחות סביב מקי. ללא ספק עונה 6 עומדת עם עונה 3 בחולשתה. אה ולסקר הנחמד: 5 1 2 4 3 6

דון גל

New member
פרק חלש לטעמי... שיין פשוט אדיוט וטיפש

איך הוא כל פעם מחדש מכניס את עצמו ואת הסובבים אותו לצרות, ואז מוצא את הדרך הכי מטומטמם "לצאת מהם", וכשהוא לא מצליח הוא בא לויק בבכי, רק שעכשיו אני לא בטוח שיש לו למי לבוא... הפרק לא היה משהו... הרבה נושאים וארגנו יפה את זה שויק קיבל עוד זמן בשוטר, בטח העונה הבאה תתחיל מבחינה כרונולוגית כמה חודשים אחרי ארועי הפרק האחרון... הארגז עם כל החומרים על כל הבכירים יעשה רעש... אני כבר לא יודע מה לעשות.. המגן הולכת להגמר.... הסופרנוס נגמרת.... הסדרות הטובות באמת נעלמות... ואגב שון ראיין, הסדרה השניה שלו, The Unit, מסיימת בימים אלו את העונה השניה שלה. היא לא ברמה של המגן, אבל מעניינת ומעבירה את הזמן יופי... הדון.

lollipop15

New member
אם כבר סדרות שהולכות ונגמרות, יש המלצות?

אני עוקב כרגע אחרי המגן(שהולכת להגמר), הסופרנוס(עונה אחרונה), 24(מדרדרת מרגע לדודלי), אבודים - המפלט האחרון שאפשר למצוא בו טלוויזיה איכותית בימינו, עקרות בית נואשות(עונה 4 בספטמבר, דווקא משתבחת עם הזמן), מתכוון להזמין סוף סוף את firefly ולראות אותה ונמלטים(מדרדרת עד עכשיו). חוץ מזה יש עוד כמה דברים באופק שאני הולך לבחון.

למעלה