פרק 10

דון גל

New member
אז ככה:

The Unit - אקשן נחמד, שמעביר את הזמן טוב, אבל קצת תופסת מעצמה יותר מדי.
Criminal Minds - פשע/מסטורין לא רע, אבל גם היא נופלת לבורות הבאנליות.
BattleStar Gallactica - מדע בדיוני LOWTECH במיטבו. פשוט לראות!
וורוניקה מרס - מקסימה ומהנה, צריך להיות קצת בראש צעיר ולהיות מחוברים למה שקורה באקטואליה בארה"ב בשביל להנות עד הסוף.
24 - ואני חשבתי שנגמלתי מקסיסת ציפורניים... אבל אכן לא קרוב לעונות הראשונות.
Bones - איכותי, משעשע, מתח מיני תמיד טוב, חכם - מומלץ! הדון.

liorUC

New member
המלצה

אחד הסדרות הטובות ביותר שיש בטלוויזיה. צריך הפרקים איטיים ולכן צריך הרבה סבלנות. נקראת "הסמויה" (אל תתן לשם המסחרי הזה להטעות אותך). חובה לראות מהפרק הראשון עונה ראשונה. אם אתה רוצה פרטים תגיד...

RAOUL DUKEE

New member
מצטרף להמלצה..

חובה לראות את הסדרה ("הסמויה", ובשמה המקורי- THE WIRE) המופתית הזאת שלא נופלת מהמגן ובאספקטים מסוימים גם עולה עליה.. הסדרה סגרה עונה רביעית, העונה החמישית תהיה גם האחרונה.. ובמצב כזה שהמגן, הסופרנוס והסמויה יורדות מהמסך לא נשאר לי אלא לשאול, מה לעזעזל נראה בטלוויזיה/מחשב??

lollipop15

New member
הרגע סיימתי לראות...

פרק הסיום החלש ביותר עד עכשיו, לפחות לטעמי. משאיר הרבה יותר מדי קצוות פתוחים לעונה הבאה, במקום להשאיר משהו אחד גדול פתוח... הקטע עם שיין וקורין היה ממש ממש גרוע, כנ"ל עם קלודט והמחליף של ויק שאני כל הזמן שוכח איך קוראים לו. אהבתי דווקא את דאץ' ודני. הסיום של הפרק מבחינת עלילה היה בסדר, אבל היה חסר שם משהו - משהו יותר מבהיל או מפתיע... זה היה ענק מבחינת העלילה, אבל זה לא היה מפתיע/לא היה טוויסט ולכן גם לא מעניין.

ירידה לצורך עליה

הירידה באיכות של העונה היא מגמתית לדעתי. הם יודעים שצריך לשים דגש ולהבליט את העונה האחרונה.. אז יש למה לצפות..

lollipop15

New member
לא מאמין שזה אכן כך ואם כן אז זה צעד מטופש.

איזה מין ירידה זו כדי שתוכל אחרי זה לחזור לרמה המקורית ולומר שהיתה עליה? זה מוריד את ה"ממוצע" הכללי של הסדרה ותו לא. יותר מזה, העונה הזאת רק תגרום לאנשים פחות לחכות לעונה האחרונה.

dino_din

New member
דבר אחד שעיצבן אותי ../images/Emo58.gif

עכשיו רק ניזכרתי בזה: התגובה של ויק על כך ששון חטף את אישתו ואת ביתו. הייתי בטוח שהוא יצא מיד לחפש את שון לסגור עיניין (אפילו שהוא מפחד שהדברים ששון כתב יתגלו) או לפחות לפרק אותו במכות! התגובה שלו על כך ששון חוטף את אישתו וביתו באיומי אקדח הייתה די רגועה...

Carpet Crawler

New member
טוב, אז... ../images/Emo58.gif

הפרק הזה כמו כל העונה הזו היה לדעתי סביר. אמרתי שאני לא מאוכזב מהעונה ואני עדיין בדעה הזו, כי היא התחילה פשוט מעולה ורק בשלושת הפרקים האחרונים הורגשה היחלשות במידה מסוימת, אבל ממש לא דרסטית. אם כבר הבעיה האישית שלי הייתה יותר שהיה לי קשה לעקוב אחרי כיווני עלילה חדשים ומורכבים יותר שהעונה הלכה אליהם לקראת הסוף שלה. לדעתי פרקים 1-7 בעונה היו טובים מאוד עד מצוינים גם אותי שיין בכלל לא מפתיע בטיפשותו ורק מסקרן לראות מה הוא יעשה עכשיו כשסופסוף גם ויק רואה מי הוא באמת (חבל שלם היה צריך למות בשביל שזה יקרה). יותר ספציפית לגבי הפרק: מאוד אהבתי את ההתמודדות של ויק עם התמונה של אסוודה (שתמיד אהבתי את הדמות שלו, אגב). חשבתי וציפיתי שזה יהיה הרבה יותר פשוט, סחיטה וגמרנו. אם זה היה שיין, אין לי ספק שלא היה מזיז לו מהשחיתות של הבכירים והוא היה דואג רק לעצמו וחושף את אסוודה בלי לחשוב פעמיים. ויק לעומתו שוב מוכיח שהוא יותר מורכב ומצפוני ולא סתם בריון אנוכי ואינטרסנט (או לפחות לא באותה מידה כמו שיין). קצת הופתעתי שויק ושיין בכלל לא נפגשו במהלך כל הפרק ובמיוחד אחרי שנודע לויק על החטיפה, אבל כנראה גם זה היה מכוון. ההתקרבות בין דאץ' ודני נראתה לי קצת פתאומית ומאולצת (למרות שאני מעדיף שיהיה איתה מאשר עם הנלון שאני לא מבין על מה הוא כבר בנה לגביה), כמו גם הויתור של קלודט על האייט (זה השם של ה-NEW GUY) רק בגלל מה שקרה עם הנלון. נו באמת. בקיצור אני מסכים עם כמה מהדעות כאן שהייתה חסרה בניה יותר חכמה לחלק מהאירועים. מסכים גם שזו לא העונה הכי טובה של המגן. אבל ממש לא חושב שהיא הייתה חלשה, ובטח לא כדי להכין אותנו לעונה אחרונה יותר טובה (זה כבר עניין של תקווה). אם בעונה הקודמת היה איום על הסטרייק טים, בעונה הזו האיום היה יותר ממוקד על הקריירה של ויק, מה שהתחיל עוד בפרק הראשון בעונה 5 למי שזוכר. ואת הטבלה שלי כבר נתתי למעלה

כמה דברים...

גם אני חשבתי בדיוק אותו דבר בנוגע לזה שלא הייתה פגישה בין ויק לבין שיין אבל כנראה היוצרים רצו שיהיה למה לצפות... משהו שלדעתי לא ציינתם פה, זה הדאגה של שיין למשפחה של ויק, אני חושב שהוא באמת דאג להם ולא סתם רצה לכסות את עצמו מפניי האשמה של ההרג שלהם... אה ובנוגע לויתור של קלודט על האייד, זה לא היה רק בגלל הפרק האחרון, אלא לכל אורך הפרק הוא לא הראה סימנים של מנהיג ווויק תמיד פתר את המקרים שהוטלו על האייד... וזה למה היא פיטרה אותו (כמובן, העובדה עם טינה הייתה השפעה גדולה על החלטה)

R a v e n

New member
דרך אגב ידעתם מי השחקנית שמשחקת את הבת של בוס

תמיד הייתי שוכח לרשום את זה כאן , בקשר לשחקנית שמשחקת את הבת של הבוס של מאפיה בפרקים האחרונים. זאת פרנקה פוטנטה שחקנית גרמניה ששיחקה ב Run, Lola, Run את התפקיד ראשי. וגם בשאיפות עם ג'וני דפ וכמובן גם בסרטי Bourne עם מט דאמון , זהות כפולה וזהות במלכודת. שחקנית טובה.

ofrasch1

New member
מורכב ומצפוני? והפרק העשירי

מורכב וחכם - כן, מצפוני - הקריטריונים שלי יותר גבוהים. ויק לדעתי לא נהיה מצפוני יותר בעונה הזו (עוד הוצאה להורג והפעם בעינויים) אבל בהחלט נהיה חכם יותר ומתוחכם הרבה יותר. בעיני עונה נפלאה ומותחת ביותר. ממש אחת המעניינות ביותר. ואהבתי את הפרק העשירי שראיתי אתמול, אבל רק הרגע כאן בשרשור הבנתי שזה הפרק שמסיים את העונה - והופתעתי, ראיתי את הפרק מבלי לדעת שהוא האחרון לעונה. כמו שאמרו כאן לפני, היתה תחושה שזה אמצע של כל כך הרבה סיפורים, שלא העליתי על דעתי שיתכן שככה מסתיימת עונה. פרק מעניין ומותח - אבל עונה מסיימים או בשאלה גדולה או בתשובה גדולה, וכאן הפסיקו באמצע. ומסכימה גם לגבי סצינות בלי מספיק בניה (בעיקר איך שקלודט מעיפה את היאט). וגם, כנראה שהבנתי לא נכון רמז שניתן לי בתחילת העונה: שיהיה הרבה אקשן עם רוני (או כך לפחות רציתי להבין
), ובמשך כמה פרקים חיכיתי לאיזה אקשן מטורף עם רוני, שיצא ממנו איזה רוצח קטן או מלשין גדול - וכלום. ההנחה שמצפה לי משהו עם רוני גם הייתה חלק מכך שלא הבנתי איך יתכן שהפרק העשירי מסיים את העונה. מסכימה שהפרק יצר הרבה סקרנות לקראת העונה הבאה (שממש ממייאש שתעבור כמעט שנה עד שנראה אותה). הדרוג שלי: 5 6 2 1,3 4

למעלה