פרק 100: מאחורי הקלעים

פרק 100: מאחורי הקלעים

פרק ספיישל שבו נגלה מה קורה מאחורי הקלעים. צפייה מהנה!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif

וואי פרק ענק. באמת הצליחו להצחיק אותי כמה וכמה פעמים XDD "את לא יכולה לעשות לי את זה" "עץ" וקאיראן היה הכי קורע

ענק

פשוט אחד המצחיקים, כל דמות "אופיינה" ממש טוב, קאיראן הרג אותי, הוא פשוט שחקן ענק. אנה הייתה הכי חלשה.

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo6.gif הקטע עם מיילו היה פשוט ענק

בכלל כל הספיישל הזה קרע אותי מצחוק. איציק, הם חתכו אותי מהשימורים
את לא יכולה לעשות לי את זה
מייקי מסונג'ר על ידי כל הצוות הפיצול אישיות של אפרת ויעל חושבת שהיא אמריקאית.

dar dahan

Member
פרק גדול!

בהתחלה חשבתי שזה באמת יהיה פרק מאחוריי הקלעים ולכן התפלאתי לשמוע שיעל מדברת רק אנגלית, אבל אני זכרתי שהיא דיברה עברית במעבר לאי ואז התחילו לי החשדות לגביי אמיתות הספיישל הזה... אבל הקטע שבאמת הבנתי ממנו שהכן הפרק הזה הוא פרק שרוט אבל קורע זה ש'קאיראן' בא, זה היה באמת קטע מדהים, והאורן יאדגר הזה שחקן מכוער אבל שחקן מוצלח ביותר! ולגביי אפרת, היא פשוט חמודה!

dar dahan

Member
אהה, ושכחתי לגמריי מה'עץ'

אתם גם חושבים שהסדרה הזאת תגיע לרמה של האי והשמינייה, חחח?! בחיי הקטע הזה עם העץ לרגע אחד חשבתי שזה אמיתי, כי גיורא גם שהוא מנסה להצחיק הוא רציני כזה, אבל באמת היה מדהים, בסוף ראו את האודישנים ל'עץ', חחח, שורה של עצים, חחח.

חחח

זה היה שווה את זה רק בשביל לראות אותו עוד. הבנאדם נראה מה זה חמוד ושחקן מצוין. וגם מצחיק בטירוף. רק שימשיך לעונה הבאה. שיחליף את כל התפקידים ושיהפכו את זה לקומדיה כמו שעשו עם אנה שעשתה את כל התפקידים...

מישהו 2

New member
מעולה!

העונה ההשנייה הייתה פי 1000 יותר טובה מהראשונה אז בטח העונה השלישית תהיה פי מיליון יותר טובה.

לא אני דווקא אראה ../images/Emo185.gif

השאלה אם עד הסוף. מנקודת מבט של צופה-איפה כבר יכולה להתפתח עוד עלילה מעניינת? מה? מישהו יפתח ת'לולאה ושוב פעם נצטרך לראות את הסיפור? אני פשוט אומר שלדעתי 2 העונות האלה היו מקסימות-הפרק עם השען ששודר אתמול זה בדיוק פרק לסכם סדרה. כמובן שאת הפרקים הראשונים של העונה השלישית אראה ואני מאוד מקווה להתבדות כי בכל זאת לא שכחתי שגיורא חמיצר עומד מאחורי הסדרה. אין לדעת מה הוא מתכנן.

NoFaR815

New member
אז מה עם הלחם? אה? ../images/Emo6.gif

פרק מצחיק בטירוף, פעם ראשונה שצחקתי מהסדרה בקול
וקטע עם מיילו היה מצחיייייייייק
בכלל הכל היה טוב

Yarinv

New member
חח פרק טוב../images/Emo6.gif

דורון, יעל, מאיה, מיכל וכל האנשי צוות, היה נחמד לראות אותם
הריב של השמיניה והאי היה אדיר "ניני ניני גנבו לי את הלמדא!". וכל הקטעים עם יעל והאנגלית "שלום! אני סתומה!"

Double U

New member
צחוק מהעבודה מה שנקרא../images/Emo6.gif

יש לשחקנים עתיד בקומדיית מצבים! בעיקר הצחיקה אותי יעל גרובגלס עם האנגלית: "אני סתומה"
והקטע שהיא מקריאה מהפלקטים. וחשיפה ראשונה של ה"סדרה" החדשה של גיורא: "עץ".

8דושנקה8

New member
"אני סתומה" ../images/Emo3.gif

פרק קורע "עלילה" משעשעת, רעיון נחמד לפרק "מאחורי הקלעים"
עוז חפר עם "את לא יכולה לעשות לי את זה" יעל שיעשעה אותי עם האנגלית שלה וזה שהיא מקריאה מפלקטים ואיך שכולם כאילו מנצלים את זה- מעניין איך הם הגיעו לזה... אפרת מצאה דרכים מקוריות לגנוב לכולם את הטקסטים ובסוף נשארה לשחק לבד... ליאת קרעה אותי עם השיחות טלפון הצעקניות עלק "ליעל הכי מגיע" יון היה משעשע, דניאל ותמר גם היו משעשעים... אפרת ודון רבו איזה סידרה הכי טובה האי או השמינייה- (את זה באמת לא שמעתי מזמן
) "היית מתה להיות באי!" "אני באי" "היא באי"
ואיך אפשר לשכוח את העץ! אני צופה לסדרה "המקורית" הזו המון הצלחה!

ny22

New member
מנהל
פרק ג-ד-ו-ל!

האמת, בתחילת הפרק ישר חשבתי לבוא לכאן ולכתוב שמדובר בפרק פיקטיבי, כלומר, שלא באמת מציג את מה שקורה מאחורי הקלעים. אבל אז ראיתי שהם מודים בזה אז אמרתי "מזל...". כבר על התחלת הפרק היו דבריםש היה ברור שהם לא אמיתיים - למשל - איך על לא יודעת עברית אם היא התראיינה בגיא פינס ומעבר לאי? וגם אם זה היה נכון זה בטח ובטח היה נרשם פה כמה פעמים בפורום. בלי קשר, אפשרת משחקת פשוט מעולה (אהבתי את הקטע שהיא עשתה כמה תפקידים במקביל, היא עשתה טוב לטעמי) ונראת מדהים
יון הוא פשוט חמוד וצנוע
וכמובן גם משחק מעולה בדרך המדהימה שלו. אפילו שהיה פרק פיקטיבי, מאוד אהבתי את הבדיחות שהם עשו. למשל - הקטע עם ארז רונן, היה מעולה.

פרק דפוק.

אני הייתי מעדיף פרק רציני אשר יראה באמת את מאחורי הקלעים של סידרה כל כך מצחיקה. נכון, היה טיפה דברים מצחיקים, אבל בכל זאת.

למעלה