כל כך מצליחה*
Y Yarinv New member 13/2/09 #22 הרבה דברים מיוחדים מאחורי הקלעים אין יש חדר הלבשה, חדר איפור, הסטים - את כל זה הראו (ואין מה להראות מעבר) וכדי ליצור יותר עניין אז הוסיפו קטעים קומיים.
הרבה דברים מיוחדים מאחורי הקלעים אין יש חדר הלבשה, חדר איפור, הסטים - את כל זה הראו (ואין מה להראות מעבר) וכדי ליצור יותר עניין אז הוסיפו קטעים קומיים.
מ מאור כהן1 New member 13/2/09 #23 אתה צודק, באמת הראו מעבר לקטעים קומיים. אבל נו, אני הייתי מעדיף פחות קטעים קומיים מאחורי הקלעים תכלס, צילום, עריכה, משחק וכו'..
אתה צודק, באמת הראו מעבר לקטעים קומיים. אבל נו, אני הייתי מעדיף פחות קטעים קומיים מאחורי הקלעים תכלס, צילום, עריכה, משחק וכו'..
ח חן בריגה New member 13/2/09 #24 חחח פיצוץ!! ממש אהבתי... איך אביב חיפש את האולפנים וקאיראן הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחח פיצוץ!! ממש אהבתי... איך אביב חיפש את האולפנים וקאיראן הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
M MR Lordi New member 13/2/09 #25 נחמד... זה הכל.. באמצע הייתה לי בעיית 'אין קליטה' ולא יכולתי לראות. אבל חוץ מזה היה בסדר
G gilad94 New member 15/2/09 #29 "לא כי בשמיניה איה ניני לא עובד לי הלמדה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסצנה של דון ואנה הייתה אדירה הכי הרג אותי יעל שעשתה את הסצנה עם סול שהם שכותבים לה מה להגיד,םפשוט נקרעתי והקטע עם מיילו היה מעולה ולאביגייל הייתה חסרה =\
"לא כי בשמיניה איה ניני לא עובד לי הלמדה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסצנה של דון ואנה הייתה אדירה הכי הרג אותי יעל שעשתה את הסצנה עם סול שהם שכותבים לה מה להגיד,םפשוט נקרעתי והקטע עם מיילו היה מעולה ולאביגייל הייתה חסרה =\