פרק 108 - שובו של הבליץ'

Goggle Girl

New member
פרק 108 - שובו של הבליץ' ../images/Emo58.gif

@_______________________@ לילד הזה חיכיתי. "אני שפוי, זה העולם שמטורף". יפה אמרת, קאריה D: "זה הקרב של איצ'יגו. אל תפריעי לו". רנג'יייייייייייייייייי 3> "גטסוגה טנשו שחורה" רנג'י שם לבבבבבבבבבבבבבבבב 3> "ניראה כאילו גם הכוח הפנימי שלך התרוקן". פטטטטטטטטטטטטט היית רוצה XXXXDDDDDDDDDDD איזה יופי שקאריה הוא לא שילוב קטלני של זה עם החרב ברק מסאגת המירוץ בארץ התה בפילרים המוקדמים של נארוטו (לפני השנה ומשהו ברצף של פילרים) ואחד הרעים החזקים בוואן פיס XD "השאלה היא מה יקרה קודם. הוא יפעיל את כולם, הם יחסמו את כולם, או..." "או שאני אביס אותו" איצ'יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יפה שביאקויה רוצה להילחם. מדובר הרי בלא אחד אלא שני אנשים חזקים ביותר שהגיעו איתו לצורה זו או אחרת של תיקו. או האם... הוא רוצה למנוע מהיצ'י מלהופיע שוב? (ביאקויה: אני לבן מספיק בשביל כל הסדרה. הוא לא נחוץ ~.~) קה!!!!!!!!!!!!!!!1 הוא אמר קה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111oneoneone רוקיה: בלה בלה בלה מה שרנג'י אמר רק נשלב ידיים ונוסיף כמה מילים בשביל שזה יראה כאילו אני חשבתי על זה בלה בלה בלה אוריהימה: *אנגסט אנגסט אנגסט* יפה שהאחרונים שנעלמו מהצד שלו הם רוקיה, שהכי הכי הכי קשורה אליו מסיבות אלו ואחרות... וצ'אדו 3> ושוב איצ'יגו אומר את מה שהוא אמר מההתחלה - לא אכפת לו מה. הוא יגן עליהם כי הוא רוצה. 3> התגובה שלי למוות של קאריה = פרץ צחוק בלתי נשלט XD צ'אדואיצ'י 3> אוריהימה שצעקה לפני רוקיה 3> ורירין!!!!!!! 333>>> היא קראה לו איצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *אנחה מאושרת וסיגריה של אחרי למרות שאני לא מעשנת* זה בליץ' הטוב והישן. ועוד זרקו פנימה היצ'י שמשתלט לרגע והופך את העיניים של איצ'י לצהובות אז זה בונוס בכלל!

Goggle Girl

New member
נפצח במחרוזת קאפים נבחרים מהפרק

נתחיל בקאפ כל כך מייצג של הדמויות ומערכת היחסים ביניהן... כל כך מתבקש... כל כך... *צווחה פאנסלאטית שרק כלבים עוד בקושי איכשהו שומעים וזה גורם להם לרדוף אחרי זנבותיהם* אני כועסת עליהם אבל הוא צחצח שיניים מאז פרק 39 *אנחה מאושרת*

זה היה ברור שאני אגיב לזה

אבל הולואיצ'ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@@$!^$#*&#@*!@$*#%*^%&

Goggle Girl

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עיניים צהובווווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתת 3>3>3>3>

Goggle Girl

New member
והעריכה הכל כך מתבקשת!

אני מצטערת על האיכות הנוראה XD חייבת לציין רק שזה דווקא היה נורא חסר לי בפועל >: מצד שני ידעתי שבאמת באמת זה לא יהיה כי הם "שרפו" אותו כבר בפרק 82 אבל הם זרקו לי עצם אז אני מרוצה! XD למרות שהוא עדיין צחצח שיניים >:

אני חושבת

שעשו את זה כי רוקיה ורנג'י הסתכלו. והרי במקור הם לא ראו את איצ'יגו במצב הולואיצ'י, אז אם היו לו עיניים שחורות הם היו עלולים לשים לב לזה וזה היה מפריע בעלילה... ולכן הם שינו רק את האישונים לצהובים ואז זה לא הפריע ^_^

Goggle Girl

New member
לפי דעתי ../images/Emo58.gif

ואני מודעת היטב לעובדה שזו טחינת יתר אבל זה ניראה לי הגיוני מדי, שפשוט לא היה צורך בהשתלטות ממשית. הולואיצ'י שחרר מספיק מהכוח שלו בשביל שאיצ'י יוכל לנצח וחזר לאכול תותים ועננים בעולם הפנימי שלו. הוא הוכיח את הנקודה שאיצ'י לא יכול בלעדיו, וכן, קרוב לוודאי שלחשוף את עצמו בפני כולם היה מטרד בשבילו יותר מאשר איצ'י, אז הוא פשוט לא עשה את זה ^^

Goggle Girl

New member
רנג'יייייייייייייייייייייייייי ../images/Emo23.gif

איזה יופי שאחרי היודים המתלהבים נשאר לי בדיוק מקום לאייקון של הלב XD נסו גם אתם
"זה הקרב של איצ'יגו", או במילים אחרות, "אל תפריעי, אני אוהב את הבישים שלי פצועים מדממים וחסרי אונים". הוא שם לב גם כן לצבע הלא טיבעי של הגטסוגה של איצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא באמת באמת אוהב אותו!!!!!!!!!!!! XD

Goggle Girl

New member
67* אם כבר, ולא

זה בגלל הRP שלי עם חברה שנמשך מעל לשנה. בינואר הם חוגגים את יום השנה מתי שהם אמרו אחד לשני "אני אוהב אותך" ואז כנראה אנחנו מפסיקות כי אנחנו מרגישות שמיצינו

Goggle Girl

New member
איצ'י: "הם..."

"אם אני ארכז את קרני הלייזר שלי מספיק בחרב אני אוכל לפגוע בביאקויה שעומד כמו פוץ ולא עושה כלום!"

Goggle Girl

New member
סבל, הגדרה -

מצב הצבירה הטיבעי בטמפרטורת החדר ולכן היציב ביותר של כל בישי 3>

Goggle Girl

New member
די. הבישי האמיתי של הסדרה.

כזה כוסון. איזה חיוך. תעשה לי ילד. *מדמיינת את הילד של איצ'יגו ואיקאקו בתור תות בוהק*

fay valentine

New member
יותר כמו תות בלי הנקודות...

*לא קשורה* ועוד דבר - צ'אדואיצ'ייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_

Goggle Girl

New member
זו פשוט תמונה מדהימה לפי דעתי

שני הגברים הכי חזקים בסול סוסאייטי (ואיכס על יאמאמוטו!) והאישה הכי חזקה כנראה. כמובן שצריך רק תות אחד בשביל באמת לנצח את קאריה XD

למעלה