פרק 108 - שובו של הבליץ'

CibiHeart92

New member
טוב, לגבי זה

שניהם מסתכלים עליו כאשר נראה שהם חושבים על משהו מלוכלך, אבל יותר הגיוני שיורואיצ'י תספר לו על זה כמה דקות לפני הקרב....

Goggle Girl

New member
זהירות!!!!!!!

יש לו שואב אבק ענקי על היד!!!!!!!!!!!!!1 איצ'יגו: ... זה ישאיר סימנים מפלילים שאני אצטרך לתרץ אחר כך? קאריה: ... ;}~ איצ'יגו: ... אני אביס אותך לפני כן!

Goggle Girl

New member
הם. בואו נחשוב מה זה אומר

הם... איצ'י עם השרשרת גורל שנשברת בדיוק בחזה שלו על רקע לבן... איצ'י שיניגאמי על רקע שחור שהשרשרת הזאת כובלת אותו... בואו נהיה יותר ברורים עם המטאפורות החזותיות שלנו, הם?

Goggle Girl

New member
הימה-צ'אן ../images/Emo99.gif

זו הייתה הצגה פחות או יותר מושלמת של המצב בין איצ'יגו, אוריהימה ורוקיה. אוריהימה שמאוהבת בו ודואגת לו, רוקיה שמרגישה אחריות כלפיו בתור המחליף - גם שלה בתור שיניגאמית וגם של קאיין, ואיצ'יגו שלא שם על אף אחת מהן XD

Goggle Girl

New member
תגידו מה שתגידו על הפילרים

זה היה פרק פילר וזה מדורג הישר שם בצמרת יחד עם 54 ו59 בשבילי. לסיום איצ'י באנגסט. עוד מצב צבירה מומלץ עבור הבישי 3> (שכמובן מובן כי מדובר בסבל נפשי)

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif לוואן פיס

אנל. הייתה לקאריה חרב ברק כזאת ששיגרה ברקים למקומות רחוקים איפה שהוא רצה בסול סוסאייטי P:

Goggle Girl

New member
איכס, CTRL אנטר ארור ../images/Emo3.gif

לוואן פיס
לוואן פיס
לוואן פיס
לוואן פיס
לוואן פיס
לוואן פיס זה הוליד את _ה_ OTP של קאלגארה\נורלאנד

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif שני פרקים חמודים לא שווים

סאגה שלמה של סבל מה שכן, זה גם הוליד ספוילרים שולטים אחרים, אבל אני עדיין לא חושבת שזאת סיבה לעשות את הסאגה כ"כ ארוכה, נמרחת, גרועה, מעצבנת וכו'.

Goggle Girl

New member
*מושכת בכתפיים*

כאן נכנס ההבדל ביננו אני משערת, שאני הרבה יותר סלחנית כלפי האיכות של הסדרות שלי אם יש להן תקופות רדודות. אני מפחדת רק עכשיו מהבום העצום של האנשים שיחזרו לראות בליץ' כי הפילרים נגמרים ויתחילו להתבכיין שמה לעשות הפילרים היו, הם קיימים ברצף הזמן של הסדרה, רירין קלוד ונובה קרוב לוודאי שלא רק שלא יעלמו אלא גם ישתלבו בצורה פעילה בעלילה... >> וכולם "הם הורסים את המנגה!" מילא שיתכחשו לפילרים, אבל שיבינו שאם הם עושים את זה הם מתכחשים למנגה ככלל, לא רק לסאגה הזאת @_@

Goggle Girl

New member
סליחה, מתכחשים לאנימה ככלל

איזו טעות, כתבתי בטעות מה שאני עושה >>

Hinamori

New member
טחחחח. XDDD

היו צריכים להרוג אותו עם "גומו גומו נו... באנקאי!!!!1". XD

burhtk1

New member
לא היה כאן איזה שהוא פאק? ../images/Emo58.gif

הרי בפרק קאריה אמר שהוא לא מצליח יותר לשאוב את החלקיקים בגלל שראנטאו עשתה לו משהו כאשר היא קפצה עליו ודקרה אותו.. אבל בפרק 106 כאשר היא עשתה את זה ואישידה ירה בו אחרי כמה שניות הוא הצליח לשאוב את החלקיקים בכדי לרפא את עצמו.. הוא הצליח לעשות את זה אחרי שהיא דקרה אותו! מה שאומר שזה לא קשור לזה, או שלא חשבו על זה.. \: אני טועה?

Goggle Girl

New member
קרוב לוודאי- שלא חשבו על זה../images/Emo58.gif

מצד שני משהו כזה הגיוני שייקח לו זמן להשפיע ולכן היא דבר ראשון פצעה אותו, ואישידה היה זה שבזבז את ההזדמנות, דבר שני - היא חשבה לרחוק ולכן ניטרלה את הכוח של קאריה במקרה שאישידה יהיה... אישידה

JeeChan

New member
W00T ../images/Emo58.gif

זה בהחלט נכנס לאחד מ5 הפרקים הכי טובים בבליץ' אצלי. האקשן היה מדהים, הייתי דפוק למסך, והאנימציה גם הייתה דיי בשיאה [חוץ מניקוי הצוואר, מה יש להם עם זה >:]. זהו סופו של קאריה >: אהבתי את משפט הסיום שלו לפני שהוא הפך לאבק. מה שאהבתי בפילרים זה, שכשהיה חסר מידע ששאלנו את עצמנו מה קורה איתו או ששכחנו תמיד ניתנה תשובה בשיניגאמיס קאפ, וגם הפעם הקטע היה קורע מצחוק XD פרק הבא [4.1], פרק אחרון לפילרים, השלמה של המעבר אל המנגה ואז חזרה לפרקי המנגה [מקווה שעם רירין, קלאוד ונובה]. "זה טוב, זה טוב, זה פילר" P: או במילים אחרות, טוב שהיה פילר, ופילר טוב זה היה. ועכשיו חזרה למנגה המשעממת, שכרגע בפרקים הנוכחיים כל כך משעמם, שנראה לי שפילרים של נארוטו יהיו יותר טובים @_@. אבל לפחות ההתחלה של המנגה מהחלק שהאנימה נפסקה, הוא מעניין ^^ ונראה, הרי קובו והאנימה תמיד הפתיעו לטובה ^_^.

למעלה