פרק 11 - נפרדים משבדיה בהדחה

ניחושים ורצונות לגבי ההדחה מחר ובכלל.

מנחשת: רוני ויעל או האמא והבן. מקווה: האמא והבן. מיציתי את יפה לגמרי ובנים שמבטלים את עצמם הם לא כוס התה שלי.
אני מקווה שרוני ויעל המשיכו במירוץ.
בשלב הזה חוץ מהאמא והבן וליאל וגל שפחות מעניינים אותי, כל הזוגות עדיין מעניינים.
הזוגות החביבים עלי במיוחד לעכשיו, ואבה ואלה, אוריאל וטום ושי ושני.
הליהוק מעולה.

לצערי כנראה שיפה ובועז הודחו

בועז לא ממש מעניין אבל יפה היא המשתתפת הכי מעניינת בעונה הזאת (בעיני)

היא לא טובה בניווטים כמו שחשבתי ובכול מקרה הם היו מודחים (גם אם בועז היה מרגיש טוב)

אני דווקא אוהב אנשים ששרים (גם אם הם לא שרים יפה ואפילו גרוע)

אני מעדיף לשמוע בנאדם ששר גרוע שיר שאני אוהב מאשר בנאדם ששר מעולה שיר משעמם

ny22

New member
מנהל
רון שחר אמר "*בשבילכם* המירוץ למיליון הסתיים"

אז כנראה שזה יפה ובועז...

&nbsp
ממש ממש לא נעים לי לומר, אבל אני חשוב שמבחינת ההיגיון - רוני ויעל צריכות להיות מודחות - יפה ובועז לא ויתרו על שום משימה, אלא אם יש משהו שלא שידרו לנו....

DDN

New member
דיברנו על זה כבר שזה לא ספוילר

ה"בשבילכם המירוץ למיליון הסתיים" - זה מוקלט מתוכנית אחרת ולא מה שנאמר באמת (ראה ערך טילטיל ומזרחי, שמה שהוא אמר להם היה אחר ממה שהיה בפרסומות)

ddvic

New member
בכל זאת

אף פעם לא ישימו את "ההקלטה" של "בשבילכם" מתי שמודחות זוג בנות

DDN

New member
בוודאי שכן

ואני מוכן להתערב על כך.
עושים זאת כדי לא לספיילר
&nbsp

נפרד גם מהגב' שרה בקמן שבדית אלופה בהורדת ידיים מסוטקהולם

אחרי השחרור מהצבא , היו ימי שישי ארוכים וחמים , ודי משעמם.

באחד מימי שישי הארוכים אני מגלה מודעה על מועדון הורדות ידיים באיזה מקלט בגבעתיים
נכנסתי ובאמת הייתי בהלם, המקום היה מוזנח, ודוחה גם במונחים של בחור חורני שכמותי אני רגיל לזבל ולכלוך
(ישנתי עם עכברים ועכברושים בצבא).

"המאמן" היה ערס ירקן (מוכר ירקות) מעשן חזק עם קול צרוד , שדי פחדתי ממנו, כמה אימונים הספיקו לי כדי להבין שהגודל (כלומר הגובה) והמשקל לא ממש משנים, העיקר הטכניקה.

לא למדתי ממנו את הטכניקה, (הוא היה קצת מפחיד), מי שהגיע לבקר היה בן שחר (ששיחק בשנות ה 80 בסרט של סטאלון על הורדות ידיים, אובר דה טופ). בן שחר נתן תרגילים, כמו תרגילי חיזוק של האצבעות על קירות המקלט.

מכיון שרובם ניצחו אותי, וקצת חששתי מהערס, פרשתי מוקדם יחסית

אגב הייתה שם מורידת ידיים בשם נתנאלה? הייתה ברונטית ואאל"ט די יפה ואולי דוגמנית.

לפני שנפרדים משבדיה ניזכר בגב' שרה בקמן אלופת עולם שבדית בהורדת ידיים למשקל כבד (זה יחסית כמובן , הייתם צריכים לראות את הפוסטרים במקלט של סוסים גברים עם שרירי ידיים מהמרינס).

המשותף בין שרה לבין האחיות דואני, ששתיהן יפות , בלונדיניות, ועושות ספורט

השונה שלשרה בקמן , יש שיער ארוך יותר.

בהצלחה .

ואסיים בשיר : IM KNOW IM LOSING YOU של אדמה נדירה. (יש שם קטע תיפוף מזכיר קצת את הפרומו של ,OZ)

https://www.youtube.com/watch?v=yCj3dluf_m4

laei49

New member
אה, כבר?

חשבתי שזה יגרר עד שבוע הבא.
מישהו יודע לאן היעד הבא?

laei49

New member
*ספוילר*

לפי מה שראיתי באחת ההודעות למטה היעד הבא הוא פינלנד
למה לא למדינה הרבה יותר שונה?

ny22

New member
מנהל
זה רק אני או שהיו יותר פרקים בגרוזיה מאשר כאן??

אם כן - למה הם ממהרים לצאת משבדיה?

ny22

New member
מנהל
תודה... כנראה שאני רוצה שהם ישארו בארץ הזאת
[שבדיה]

פרארי1

New member
הכל יותר יקר בשבדיה

אוכל, מלונות, תחבורה, מן הסתם גם התשלום לשחקנים שמשתתפים במשימות, אז דוחסים מליון משימות ביום, מסיימים אותו ב-2-3 בבוקר ועפים הלאה.
&nbsp

25330

New member
צודק, וכבר נכתב כאן לפני כעשרה ימים...

שמשום שעלות של יום אחד בשבדיה שווה לשבועיים בגאורגיה, מספר הפרקים-מריחה בשוודיה צפוי להיות באותו יחס:
"אולי באמת יש סימנים לסיכוי שבמקום 20 פרקים בגיאורגיה נקבל עכשיו 25 פרקים בשוודיה - או שלא, וזה הניחוש שלי, מפני ששוודיה די יקרה בכלל, ויחסית לגרוזיה בודאי."

למעלה