פרק 13 - הופעה חיה!

פרגונים ואכזבות

אהבתי:
טום ואוריאל: מדהימים, זוג חזק, מסתדרים מעולה וכיף לראות אותם.
שי ושני: ממש משתפרים, גם במשימות וגם בשיתוף פעולה.
וטובה ואלה: הזוג האהוב עלי, אלה נשברה מאד בפרק הזה אבל וובה מקסים וגם היא, למרות הקוטריות שלה. הם פייטרים.
אלכסה ורז: אולי הם דביקים אבל הם זוג חזק. היא ממשיכה למרות הנקע והוא בן זוג תומך ומפרגן.
פחות התייחסו אליהם בפרק:
שי ועדי, מאירי ודניאל ורוני ויעל.
פחות אהבתי הפרק:
יוכי ולינור: מתחיל לצאת שם משהו יותר מידי פרכולי.
גל וליאל: לא מתחברת, מיציתי אותם ואני מאד לא אוהבת את היחס של גל לליאל. אני מבינה שהוא בלחץ אבל תשלוט בעצמך, זאת הבת זוג שלך.
נחכה לשבת, בתקווה שאלה וטובה לא יעופו.

זה די ברור שכרגע הזוג הכי בלתי נסבל זה ליאל וגל...אבל ספוילר

ידוע שהם שרדו את פינלנד, לצערי. וכך גם ידוע לגבי יוכי ולינור. ככה שכרגע אפשר לנחש שאלה וובה והתאומים שנמצאים במקומות הלפני אחרון ואחרון בהתאמה (מקומות 8 ו- 9) וכן רז ואלכסה שנמצאים במקום השישי אבל אלכסה פצועה הם הזוגות שנמצאים ב בסבירות הגבוהה ביותר להיות מודחים בפרק הבא.

rasmus girl11

New member
איזה כייף לגלות את הפורום הזה,

במרוץ למיליון בפייסבוק אין טעם להגיב שם, רוב המגיבים לא עברו את גיל 12..
טום ואוריאל- הם סבבה אבל שיעממו אותי אחרי פרק אחד, הם מוקצנים ברמות מוגזמות שזה לא כייף לראות אותם..
אלה ו-וובה- גם אהבתי אותם עד הפרק האחרון שאלה נהייתה קרציה בכיינית, מקווה מאוד שבפרקים הבאים זה יעבור לה ואחזור שוב לחבב אותם.
רוני ויעל- הן הזוג הכי נורמלי שם, אבל הן משעממות! וכבר נמאס לי לשמוע אותן שרות 'who run the world? girlss'

מסכימה בנוגע ליוכי ולינור ולגל וליאל, היו חמודים, אבל גל מדבר אליה באמת בחוצפה, אני גם בהלם איך היא סופגת את זה!
שי ועדי- עשו רושם מוטעה, נראה היה שהם חזקים והולכים להיות תמיד בין הראשונים, אבל בתאכלס הם זוג חלש.. ליהוק שלא הצליח.
אלכסה ורז- אלכסה חמודה, משום מה רז לא בא לי טוב בעין.. הוא לא נראה אף פעם להוט במשימות, או מתלהב או מבואס, תמיד יש לו את אותה הבעה בפנים..

Gרר

New member
אם אני עושה אלימינציה

אז יוצא שהזוג שלך זה דניאל ומאירי? כי חוץ מהם פסלת את הכל

אתה לא הוגן כלפיה, מתחילת העונה היא זאת שתקתקה להם

חצי מהמשימות. הרושם שלי שהיא די ג'דה... אז בפרק האחרון היא קצת התפנקה כי היא פצועה, אבל בגלל דוגמא אחת שלילית אי איפשר לשכוח את מה שהיא עשתה כל העונה. נצטרך להמתין ולראות איך היא תמשיך לתפקד עם הפציעה הזאת...

כמהאפשר

New member
ממה שזה נראה, אני לא פגשתי הרבה גברים

שסופגים בצורה כזו כמו שהוא סופג ומכיל אותה.
איזו סבלנות, איזו עדינות, איזו הכלה..
שיהיה בריא.

זה ברור שהוא קצת חושש לאבד אותה מכיוון שהוא יודע שהיא בליגה

מאוד גבוהה... כמובן שגם הוא, אבל הוא יודע שאם הוא יתנהג אליה לא יפה, יש עוד עשרות גברים אחריו בתור...

כמהאפשר

New member
אני לא יודעת

זה לא נראה כאילו זה מגיע מתוך מאמץ.
זה נראה(לפחות לי) מגיע מתוך אופי מסוים.
כך או כך, כל הכבוד לבחור. זה לא מובן מאליו.

DDN

New member

אשתי ואני לא אוהבים אותם, אבל הפרק הקודם יצר אצלנו סימפטיה אליה, וההכלה שלו בפרק הזה, גם אליו.
&nbsp

25330

New member
תנוח דעתך, מדמעה לדמעה כוח המלודרמה עולה

היהלום והיהלומן, רז - שזר לא לריאליטי ולא לבמה או לזרקורים - מבין את המשחק ויודע שהזורעים בדמעה יקצרו רייטינג, מלודרמה והאדרת דמותם בתוספת: טחינה, חמוצים "עברנו תהליך," "הדבר הכי קשה בחיים שלי" וכל יתר מרכיבי הסלט או ממרח המרוץ שבהעדר תחרות או מרוץ, נזקק לדמעות, דרמה וסיפור טוב כדי להשיג רייטינג, מתח דרמה וכו'. גם אישית דמעות לא הזיקו לאף משתתף, בטח שלא יקירי הפקה (ע"ע רוני סופר קשה לה ויעל סטאר).

עד כה דרמת ה-E.R. בעטיפת מרוץ למליון מופיעה בכל פרק. החל בפנינה שאבוי נקטעה ידה, עבור לבועז והתערבותה המהירה של פרופ' ברזני, ששוב הצילה בחוכמתה ושירתה את חיו ועד הפרק האחרון בכיכובה של אלקסיס ההולכת בכאב שעוד תראה אור ודרמה גדולים.

יכול להיות שבעצם טעו ושם הממרח אינו "המרוץ למליון" כי-אם: המירוץ לחדר המיון?

אני לא בטוח ש....

בשיא הלחץ (או לפחות בשלב כל שהו בתחרות) הוא חושב על רייטינג ולסחוט דמעות מחברתו היפה והמתבכיינת. אני מתאר לעצמי שגם בשבילו זו תחרות ולא מקפצה לפרסום תהילה ו- 15 דקות בגיא פינס (לפחות כל עוד הוא עדיין בתחרות) ולכן הוא כן ינסה לקיים מע' יחסים יציבה עם השותפה שלו כדי להגיע רחוק יותר. אם זה אומר לספוג את ההשפלה והעצבים בפנים כדי להתקדם עוד קצת אז זה מה שהוא יעשה. וגם כי הוא אוהב את הקרציה.

25330

New member
אין ספק
ולרגע לא פיקפקתי בכנות רגשותיו, אלא....

כפי שציינתי בשרשור אחר למטה, שלושה שותפים הם ביצירת ראליטי. מסיבות שמניתי בקצרה שם, המשתתפים נתונים למניפולציה כעכברי מעבדת בני-אנוש.

קל להפקה לתעל אותם כדי למלא את תפקידם לצרכיה והסטורי ליין שלה, בהצגה-מריחה השיווקית. לכן, אם באמצעות מניפולציה מצליחים ליצור דרמה ("תוציאי את הכאב החוצה," "תבכי את הכאב" ושאר ממבו ג'מבו פסיכולוגיסטי בגרוש שחוק) לא קשה להפיק דמעו כשהן משרתות את המטרה ושיווק ממרח המלודרמה. אם ליהוק-מניפולציה זו שלובה באינטרס השחקנים מה רע? כמאמר עוד קלישאה שחוקה: win-win.

לסיכום אם מסתכלים על יחסו של רז ב"חיים האמיתיים" אין ספק בכנות רגשותיו. אלא שמה שרואים על מסך האשליות אינו תמיד חיים אמיתיים וכזכור גם לשותף הבכיר (ההפקה) יש מלה וגם: ויד (מניפולטיבית ומתעלת לצרכיה) מאוד לא נעלמה ומאוד לא בלתי-פעילה.

על כל מקרה, איחולי בריאות ואמפתיה חמים ליפיפיה הדואבת ובן זוגה האמיץ-יפה ואמפתי-ג'נטלמן למופת.

כמו שאני ציינתי בהודעה אחרת....

באותו שרשור, אני לא קורא את כל ההודעות בפורום ככה שאותם דיונים עלולים להתרחש שוב בשרשורים שונים (במיוחד כאשר ההפקה עושה את אותם דברים מעצבנים).
&nbsp
ברור שההפקה מנסה לנצל כל חצי שניה לטובת רייטינג מלאכותי ולא משקף (האחוזים הללו הם ממש לא צופים!), אבל לא כל דבר מתועל ומתומרן. וכאן הבעיה, אנחנו יכולים לעד לפקפק בכל פריים שאנחנו רואים וכל קול שאנו שומעים וככה לשמור על ההגינות שלנו על חשבון ההנאה, או שאנחנו יכולים לזרום עם ההצגה (ולא הכל זה מניפולציה) על חשבון תאי מוח יקרי ערך.

אם ריבוק קרוספיט ישראל מחפשת פרזנטורית יש עוד אחת שמתאמנת..

במשקולות בחד"כ שלי שהיא גם יכולה להיות פרזנטורית שלהם (היא באורגינל עובדת בהייטק) , יש לה אפילו ריבועים בבטן
אבל היא רזה מדי. (בוא נגיד שאם היה למתאמנת הזו עוד מסה של 10 ק"ג שריר היא הייתה יכולה בשקט להיות שם)

אבל אלכסה יכולה להיות בשקט

למעלה