פרק 13 - החנוכרימסמס הכי טוב בעולם

noy13pour

New member
כן.........אבל הם היו בפנים../images/Emo70.gif

באיזשהו פרק וגם זאת שהייתה חברה של קיילב היא גם הייתה שם

F U N K Y GLOW

New member
אני לא חושבת ש ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

הפאקים הקטנים של העריכה זה סתם דבר קטן ואני חייבת להוסיף משעשע .... ולגבי שאר הדברים - מה שבא לך לחשוב - מדינה חופשית

וואי איזה פרק ענקקקקקקקקקקקקק

חחחחחחחחחחחחחח , סט' הזה מאשפז אותי מצחוק ! בסוף אני יצטרך כיסא גלגלים ! ואיזה קטע עם סאמר וונדרוואמן חחחחחחחחחח , הרגה אותי ! מריסה מתחרפנת מרגע לחודשיים ! והשאר.......השאר !

LemonLimeLilach

New member
לא הכי אהבתי את הפרק

חוץ מזה שלא הבנתי את כל מה שהלך שם עם קיילב וסנדי, שנאתי את זה שסת' העיף גם את אנה וגם את סאמר, ואת הריב של מריסה וריאן. כאילו שאי אפשר לעשות מיליון בעיות של בני נוער, עכשיו הופכים את מריסה לשיכורה מדוכאת פושעת ודמות מגעילה ומעצבנת בכללי? ואז זה מזכיר לריאן את אמא שלו? ואז הם רבים כמו זקנים ולא כמו שני צעירים מאוהבים? בעעע לא אהבתי בכלל

JoHnYmYsTeR

New member
לא נכון......

מריסה באמת עיצבנה בפרק אבל ראין היה דווקא דיי טוב רציתי שמריסה בטעות תזיז את הראש ליד הדלת ואז תקבל מכה בראש

MaStIk BaZoOkA

New member
חחח...

גמני רציתי! כזה צעקתי לטלוויזיה (הייתי לבד בבית...אז לא היה מישהו שיחשוב שאני משוגעת.. שאני צועקת לטלוויזיה) תוציאי יד!ראש! רגל! משהו!?!?!?

דווקא אני אהבתי אותו..

את הקטע הזה.. זה ברור למה זה מעצבן את ריאן. הוא עזב מאחור את כל החרא של השוטרים דמעות ואלכוהול בחג המולד, ככה הוא חשב, לפחות. עכשיו יש לו משפחה אמיתית-הוא לא צריך את זה יותר. אבל לא, הוא מגלה שזה לא שהוא עזב את זה, זה פשוט עבר דמות-מאמא שלו לחברה שלו. והוא לא יכול לסבול את זה יותר. תחשבו כמה זה קשה לו? זה מובן למה הוא התעצבן.. שמריסה מתחרפנת.. הוא הסביר בעצמו-היא מפחידה אותו. זה לא קל לחיות עם אמא שיכורה, אבא בכלא וחבר של האמא שמרביץ לך כל החיים..

FeLiPe Te Amooo

New member
לא אהבתי את הפרק...

מריסה- למה דחפו לה עכשיו סיפור עם אלכוהול.... אוף סתם עושה רע סת- למה לא בחרת בסאמר!? הרי אותה אתה אוהב לא!? אנה דיי חמודה אבל למה היא סתם נדבקת אליו למרות שהיא יודעת שהוא אוהב את סאמר ריאן- איזה מאמי הוא! איך הוא תלה מעל האח את הגרב שלו וחייך כזה!! חמודד קריסטין- מה לעזאזל עבר על השיער שלה!? היא מזכירה לי קצת ככה את רייצ'ל- איכס.! סנדי- חמוד כרגיל:) ג'ולי- כלבה!

LeAnnDylan

Well-known member
הלו!! עד לפריזורה של קירסטין!!

יש לה את השיער היחיד יפה בניופורט ביץ!!

TheCharm

New member
קירסטין באמת הייתה מכוערת

מהפרק הקודם היא נראית זוועה. היא עשתה משהו בשיער שגורם לה להיראות כאילו יש לה שם גג בלונדיני. היא הייתה הכי יפה בפרק של חג ההודיה, עם השחור שהיה לה קצת

כי סת' כנראה התחיל לפתח

רגשות גם כלפי אנה, למקרה שלא הבנת, אחרת הוא ישר היה בוחר בסאמר. אבל הוא לא יכול לבחור! הוא רוצה את שתיהן.. זה באמת מצב קשה.

ליאוריש

New member
אני חשבתי שהיה פרק מצוין...

כרגיל באמת סת' מחזיק את הסדרה הוא מלך...אני כל הזמן צוחק ממנו. וסאמר...כוונדרוומן זה מחזה יפה אפילו יפה מאוד מאוד..חחח בנוסף באמת קירסטן נראתה מצוין אמא לתפארת ומריסה היא פשוט תבנית של קלי טיילור היא שיכורה היא מתאבדת היא בוכה מה נשאר נסיון רצח אונס ועודמשהו? פשוט תבנית של קלי טיילור מבברלי... אבל עדיין היא סידרה טובה...

מתי קלי הייתה אלכוהוליסטית

וניסתה להתאבד..? היא הייתה מכורה להרואין נראה לי.. או קוקאין לא זוכרת כבר.. ובכתה פסדר.. אבל היא לא נסתה להתאבד!

ליאוריש

New member
זו הייתה הגדרה כללית

שהיא הייתה אבודה והכל קרה לי ומריסה היא פשוט תבנית קלי טיילור....בטלוויזיה זה היה מבחינה כללית תיארתי את מעשיה של מריסה..בתוכנית

TheCharm

New member
אוקיי

אממ, קודם כל, יש כאן מישהו שהגיב לכל ההודעות והוא כתב בחלק כאילו הדעה של מישהו לא נכונה... וואטס דה דיל? ואממ, עכשיו כשאף אחד לא עושה לי "לך כבר", אני יכול לתת את הדעה האמיתית שלי לגביי הפרק. קודם כל, כנראה שציפיתי ליותר מידי, ולא קיבלתי את ה-יותר מידי הזה. "חג ההודיה" היה יותר חביב בעיניי, ושלא תבינו אותי לא נכון, זה היה פרק מעולה... אבל האחר יותר. חנוכריסמס כנראה היה התירגום ה... 'בסדרי' היחידי בפרק. כאילו, וונדרוומן = אשת חיל?! טוב שזה לא משפט של אביבית, מורה מהיסודי שלי. ציטוטים - קומינג רייט אט יו!

למעלה