פרק 15

אורישקי

New member
פרק 15

אני כל כך שונא את שי וגיא עזבו שהדס וענבל הן ה-פייביות שלי. זה המהלך הכי מטומטם שהיה אי פעם,יותר ממה שאריק עשה בפיינל 5 של הישרדות אמריקה. מי מדיח זוג שיש לו חצי שעה שהוא צריך לחכות אחרי שהוא יגיע,ושחלש הרבה יותר מזוגות כמו עמיחי ומיה. פשוט טימטום. דירוג עד כה:
הדס וענבל
תום
מיכל
רן
מיה,עמיחי,תום
שי וגיא

אבל למה למשוך את זה עוד פרק?

אווווווווווווף איתם!! כבר שבועיים שאין הדחה!! לפי המשימה של הילטון,הבלונדיניות ממש לא רחוקות מעמיחי וגיל ויש מצב שהן מפתיעות הלוואי שעמיחי ומיה כבר יעופו!!!!!!!!!!!!!!

אורישקי

New member
זה מעצבן

לפחות שיעשו שני פרקים בשבוע חבל כי זו באמת תוכנית איכותית ומבחינת מריחות היא נמרחת כמו בהישרדות

eynav br

New member
לדעתי הם מושכים את זה

כדי שהבנות יהיו בכמה שיותר פרקים, כי ניראה כאילו הן הבאות לעוף

Jason2

New member
לפי העריכה לא נראה לי

נראה לי שגיל ותום הם הבאים.

TheSegal

New member
לא לשכוח שהקטע הכי דפוק במה שהם עשו

זה שהם לא יצרו פער על הזוגות האלה. הפער בזמנים מאוד חשוב, הרי הם מוזנקים בהפרשים שבהם הם הגיעו.

אורישקי

New member
אז ככה...

הם יכלו לעשות סיבוב פרסה להדס וענבל/עמיחי ומיה/תום וגיל.הבחירה ההגיונית היא לבחור במיה ועמיחי או אם לא אז תום וגיל.כי הדס וענבל גם יותר חלשות כנראה מהצוותים האחרים וגם הם יחכו חצי שעה אם הן יגיעו לא אחרונות לקו הסיום.זו הייתה הזדמנות מושלמת להעיף את מיה ועמיחי אבל הראש שלהם ובמיוחד של שי מתעניין רק בבחורות אז מה הפלא
ופרק הבא ניו זילנד
. ורז אמר שעל טעויות משלמים אז פליז שהפרומו לא מטעה

shyshir12

New member
גם אני כעסתי עליהן...

אני לא רוצה שהבלונדיניות יעזבו...אין כמו הדס וענבל..מקסימות

היום שי וגאי הכזבו אותי,הם פייבוריטים שלי.מה

יש להם נגד בלונדיניות.שתי מתוקות פייטריות,עומדות בכל המשימות עם כל הקשאים שבהם.הרי שי וגאי לא ידאו שיש להן המתנה של חצי שעה ובכל זאת שמו להן רגל.אפילו היום בירידה מהבנין הדס עמדה בגבורה והשלימה משימה.לכל הגברים היה פיק ברכיים,כמו שפנים.אני מאוד מקווה שבפרק הבא הן לא יודחו.

TheSegal

New member
הן פשוט צמד מדהים!

לא משנה מתי הן יעופו הן הזוג היחיד שמשתף פעולה לאורך כל הדרך, תומך ונותן פייט משותף.

lisa s

New member
מהלך טפשי ביותר

שום אסטרטגיה, זה פשוט הצחיק אותם לרגע. גם שילה
באוזי קוזי לא הייתה מרשה לעצמה מהלך כזה עלוב. נראה לי שפשוט לא הגיע להם מספיק חמצן למוח אחרי המשימה ודעתם השתבשה עליהם משהו! בכל מקרה הפייבוריטית שלי היא תום, ואם גיל איתה אז יאללה נגיד שגם הוא.

shyshir12

New member
צודקת..אין עליהם, מגיע להן לנצח ../images/Emo13.gif

אני כל כך גאה בהן!! הם כאלה מקסימות ותמיד שומרות על חיוביות ואופטימיות...הן האהובות עליי ואני מקווה שהשם יגיעו לגמר!

s.p.y

New member
הדס וענבל מקסימות שי וגיא כל כך אכזבו עם הצעד

הטפשי שלהם. אני מקווה שענבל והדס ימשיכו להיתחזק. הן חזקות ומפתיעות כל הזמן. הן נעימות , פשוט כיף לראות אותם. שיצליחו הלוואי.

ny22

New member
מנהל
פרק עם לא מעט הפתעות....

ההפתעה הראושנה היא שאין הדחה... הייתי בטוח שהפרק יודח איזה זוג. וגם בהתחלה המשימות היו מאוד קלות (כל מה שהיה עם הגשר) והיה נראה שמי שיצא ראון יגיע הראשון, אבל אז הגיע כל הקטע עם הספורט והכל התערער. היה נראה לי שהבנות הולכת להוביל (היה לי די ברור שיהיה להם קשה להגיע ראשונות, אבל תיראתי לעצמי שיכול להיות שהן לא יהיו אחרונות), אבל עכשיו הכל חזר למצב שהיה בנקודת הזינוק. אפילו שהדס וענבל הן הפייבוריטיות שלי, שי וגיא פעלו בחוכמה שהם שמו את הסיבוב פרסה להדס וענבל. באמת שזה היה הצעד הכי נכון עבור שאר הזוגות ובטח עבור שי וגיא (תראו איזה פיידבק חיובי הם קיבלו אחרי ששאר הזוגות ראו את זה). תאמינו לי, התוכנית הזאת מראה לי על קצה הקרחון איזה עולם מדהים יש לנו (מבחינת טבע, אתרים וכו'...) וכמה הרבה מדהימים הוא מכיל בתוכו. (לכן גם חשוב שנשמור עליו...). כמה עוד הרבה יש ללמוד עליו ולהיות בו. לילה טוב

seenop

New member
פרק מעולה היה היום!

תאמת המשימות כמובן של המירוץ למיליון אמריקה עם הטרפז למי שזוכר שם הם ביצעו את זה בקלות.. אבל כל הדינמיקה של הפרק הייתה מצויינת ולדעתי אחד הלאגים הטוב ביותר שהיה העונה... ולפרק הבלונדיניות פשוט מעולות מגיע להם צל"ש סובבו אותם והן חזרו כמו גדולות וואלה אסור לזלזל בהם.. כמובן שהרעים יצאו שי וגיא אבל זה המשחק והוא מגיע למאני טיים... אמן שהרמה של הפרקים שישארו יהיו כמו היום.. שבת שלום ומבורך לכולם.

למעלה