פרק 15

Jason2

New member
הבעיה שזה מירוץ

ופידבק חיובי זה לא מה שיביא להם את הפרס. הם יכלו לפתוח פער על זוג אחד ולהוביל בצורה משמעותית והמהלך שהם עשו טפשי לגמרי. אני מסכים שהצעד עזר לשאר הזוגות אבל אני בספק אם מישהו מהם יזכור את זה.

ny22

New member
מנהל
אומנם זה שולי, אבל בעיני, זה שענבל

שמה את הפתק שאותו בחור נתן להן במעבורת על המושב היה ממש לא יפה... היא יכלה לקחת את זה ולזרוק את זה אחר-כך בלי שהוא יראה. תחשבו איך זה היה מעליב אם הוא היה עובר שמה אחרי זה ורואה את הפתק שהוא נתן לה על המושב. זה בעיני היה משהו מאוד לא יפה ומאוד לא מנומס. עדיף לשמור ואחרי זה לזרוק...

Jason2

New member
יכול להיות

אבל מצד שני הוא רקדן סלסה אז למי איכפת אם הוא נעלב או לא?

lisa s

New member
זה אותו סנוביזם שהופגן כלפי מאור ואשר

למרות שאני חושבת שהן זוג די שווה בתחרות, נדמה לי שהסנוביזם שלהן נקלט היטב אצל אנשים אחרים, גם כאלה שלא קיבלו מהן "כתף קרה", וזאת אחת הסיבות שהבנים נהנו כל כך לבצע את מהלך "סיבוב הפרסה" דווקא עליהן
בקיצור, חוקי הקארמה פועלים כאן היטב. הן מקסימות אחת לשניה, אך לא לאחרים what goes around comes around....

כן, אני מסכימה

זה מה שמפריע לי אצלן ורק בגלל זה הן לא ממש פייבוריטיות שלי. וחבל, כי חוץ מזה הן מעולות.

Jason2

New member
זה נכון אבל

זה לא האח הגדול, זה מירוץ והאופי לא ממש משחק כאן אלא אם הוא מופנה כנגד בן או בת הזוג. בגלל זה המהלך של הבנים היה מטופש כי הם העדיפו להיות "בסדר" במקום להתקדם ולפתוח פער שזה הדבר היחיד שמשנה. כמו שלא משנה האופי של שחיין בתחרות שחייה כך גם כאן.

היה פרק מעניין, אבל דחסו להם

יותר מדי פעילויות עם מאמץ (פיזי ונפשי). זה נראה לי מוגזם ביום אחד גם לעלות על גשר, גם לעשות תרגילי טרפז או בריכה (או שניהם כמו במקרה של הבנות..) ואחר כך עוד לעשות את הירידה ההזויה והמפחידה הזאת מהבניין.. שי וגיא לדעתי סתם השתפנו, הם הרי התכוונו לשים פרסה למאיה ועמיחי.

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif גם אני ישר חשבתי על זה שראיתי את זה

בפרומו...

lisa s

New member
../images/Emo45.gif נראה לי שזאת בדיחה פנימית של ההפקה

שאין בכלל שיר כזה. אבל אם דווקא יש אז זה עוד יותר מצחיק
אוזי אוזי אוזי הוי הוי הוי

Jason2

New member
יש שיר כזה

באולימפיאדה שרו את זה לנבחרת של אוסטרליה כל הזמן.

Freemee

New member
אף אחד לא הבין.. הסיבוב פרסה כן היה נכון לעשו

לעשות. סתכלו על זה ככה, אם הם היו שמים למיה ועמיחי אז יש שתי אפשרויות: אחד, מיה ועמיחי מתקשים לעשות את המשימה, שתיים לא מתקשים. עכשיו מיה ועמיחי היו די קרובים אחריהם. זה אומר שאם הם לא יתקשו (למרות שנראה שהתקשו בטרפז) אז כל הסיבוב פרסה שווה כלום. לעומת זאת אם הם כן יתקשו, אז זה יעביר אותם די אחורה אבל עדיין יש סיכוי שהבלונדיניות לא יספיקו לעקוף אותן. לעומת זאת, לבלונדיניות, למרות שהן הצליחו לעשות את המשימה מהר, עדיין עם החצי שעה שלהן זה בטוח ידפוק אותן. מה המסקנה מהכל, נכון שמצד אחד הם לא רוצים שמיה ועמיחי יהיו איתם בהמשך הדרך כי הם זוג חזק יחסית אבל מצד שני, אם פתאום שי וגיא יתקעו, לכו תדעו, אז הם בסכנה להיות אחרונים, אל תשכחו שיש מצב שזה יקרה גם.. ואז זה לא יעזור להם שמיה ועמיחי עשו סיבוב פרסה כי הם בכלל לא ימשיכו במשחק. בקיצר, הסיכויים הרבה יותר גבוהים שהבלונדיניות יתרחקו אחורה. עכשיו אחרי כל זה, הגעתי למסקנה שבסופו של דבר זה לא משנה, כי ממה שאני רואה, המפיקים של התוכנית מחליטים על הסיבובי הדחה, מה זה הקטע הדחה באמצע הפרק בפרק הבא??!? סתם בולשיט כדי לתעדף איזה זוג שהם רוצים.. ככה שכבר כל הסיבוב פרסה הזה שווה לתחת, גם ככה זה לא מה שיקבע, זה רק למראית עין.

Freemee

New member
עם כל זה, הבולנדיניות עדיין הפייבוריטיות שלי

סתכלו איזה פייט הן נותנות אחרי שישנו רק שעה וחצי בלילה שעבר, קבלו ח"ח ענק!

../images/Emo45.gif הדס וענבל מלכות

עשו בפרקים האחרונים כמה החלטות די מטומטמות.. אבל קורה
ומיכל ורן צריכים ל ע ו ף !!!!

Jason2

New member
קטע ההדחה

אמור היה להיות בסוף הפרק הקודם אבל בגלל ששרפו איזה חצי שעה בפרק לפניו על ד"ש עם שיר מהבית, זה עבר לתחילת הפרק שישודר השבוע.

למעלה