פרק 16 - חגיגה בפינלנד

אני מוכן לחתום שהיו רק שלוש עמדות ייבוש

והתמכרו למשימה - זה קורה שאתה שוקע במשימה ואומר "עוד קצת, עוד קצת, עוד קצת...".
&nbsp
sunk cost :(

חוטהשני

New member

זאת היתה גם התחושה שלי...

ניקה22

New member
וובה ואלה

מעבר לעובדה שמאוד כואב לי שהם מקבלים פרסה/עצור כל פעם מחדש - זה משעמם וצפוי. רק לשם השינוי לא הייתי מאוד רוצה לראות זוג אחר מקבל פרסה, אפילו אם זה זוג שאני אוהבת כמו אוריאל וטום או התאומים. עם זאת אני נהנית לראות איך אלה ו-וובה נשארים על אפם ועל חמתם של שאר המתמודדים, אין ספק שהם זוג מאוד מאוד חזק ואם לא הפרסות אין לי ספק שהם תמיד היו בשלישייה המובילה. מאוד מקווה שהם יישארו על המסך עוד הרבה זמן.

ומה הקטע של המשימות צומת בעונה הזאת?? למה תמיד יש משימה אחת פשוטה יחסית והשנייה בלתי אפשרית? לא זוכרת שזה היה קיים בעונות קודמות.

אני לא בטוח שהם היו בשלושת הראשונים....

אילולא הפרסה, אבל יכול להיות. הם זוג חזק (למרות הקריזות של אלה).
זה לא רק החוסר שיוויון במשימות, זה גם הזמן המועט שלוקח לסיים את המשימות. זכורים לי משימות ארוכות יותר בעבר. רוב המשימות העונה יחסית קצרות.

ny22

New member
מנהל
לגבי משימות הצומת...

באמת אחת די פשוטה והשניה היא על סף הבלתי אפשרית...

hodir

New member
הלוואי! אם זה לא יהיו וובה ואלה, יוכי ולינור או יעל ורוני,

זה באמת יפתיע

פרארי1

New member
לפי הפרומו

משימת המדרגות יכולה לשנות את כל סדר הזוגות במירוץ, כך שבעצם כל זוג יכול ללכת, אבל סביר שזה יהיה אחד מארבעת הזוגות שהראו אחרי שרון אמר את המשפט "בשבילכם זה סוף המירוץ", רז ואלכסה היו ביניהם והדחה שלהם היא אחת היותר מפתיעות שיכולות להיות.

למה מפתיע ?.. אלכסה פצועה

מעבר לזה, לא כדאי לבנות על הפרומו. ההפקה [הזדונית] בקלות יכולה לשתול בו זוגות שלא הודחו. אני לא זוכר איך זה היה בהדחות הקודמות.

פרארי1

New member
מסכים שהפרומו הוא לא מקור מהימן

ועדיין, נשארנו עם מידע על משימה שהיא נטו מזל ויכולה לטרוף את כל הקלפים.
&nbsp
אלכסה חזקה מאד מנטלית ועל המגבלה הפיזית הם מתגברים על ידי הסחיבה שלה על ידי רז.
הם אמנם ירדו ל"מרכז הטבלה", אבל עדיין זוג חזק והדחה שלהם, לדעתי, היא סוג של הפתעה, אם כי אני מודה שלא ממש תחסר לי הדביקות המוגזמת שלהם.

just Orli

New member
תגובה לכולם לגבי ההדחה המפתיעה

עד כה שום הדחה "מפתיעה" לא היתה מפתיעה באמת (טילטיל ומזרחי? יפה ובועז? מישהו באמת הופתע...?).
אין שום סיבה להניח שההדחה הפעם תהיה מפתיעה.
לדעתי שמו באותה רשימה את אלכסה ורז רק כדי להלחיץ את הצופים (חובבי הקלוז-אפים על שדיים וישבנים), ולא כי באמת הולכת להיות הדחה מפתיעה שלהם. כלומר, בהנחה והם לא יחליטו לפרוש על דעת עצמם - ואני לא רואה סיבה שיעשו כך כל עוד רז סוחב את אלכסה על גבו ומבצע את כל המשימות לבדו - לא סביר שהם יודחו על סמך מטלה שרירותית כמו מדרגות. ההפקה כבר שמרה עליהם בדרכים בוטות יותר.
הניחוש שלי הוא אחד משני הזוגות שכבר נמצאים בסוף, מה שכמובן לא יפתיע אף אחד - יוכי ולינור, או רוני ויעל. אז אני לא הייתי מצפה ליפול מהכסא כאן.

למעלה