פרק 18 - פרק הדחה

JAMES DEAN

New member
פרק 18 - פרק הדחה

מי יודח היום? ולמה בכו הזוגות?

הנה המלון שבו הם התארחו. תהנו.
http://www.youtube.com/watch?v=kOIVbCfNegg

laei49

New member
אוי, אין לי כוח לבכי הזה .

כל פרק דנה ודבי בוכות ובכל פעם יש תורן אחר וזה מעצבן כבר.

ny22

New member
מנהל
הפעם זה הולך להיות מרגש לפי איך שזה

נראה בפרומו...

laei49

New member
תכלס , גם לזה אין לי כוח

לא מחוסר רגישות , אבל דווקא ההפך..בגלל שאני רגישה מדי בעניינים כאלה ..לא באלי להתחיל לבכות איתם חחח

laei49

New member
תוכנית מכורה?

תמיד אני שומעת את זה, ובטח גם אתם שמעתם
קורל ורומי מקורבות להפקה , אבא שלהן במאי, דברים מהסוג הזה.
יש מישהו באמת שיודע אם זה נכון?
בפרק של קובה, שלא הלך להן עם המכונית נראה לי מאוד תמוהה שבא רכב אחר ופשוט נתן להם את האוטו.

JAMES DEAN

New member
הצחקת אותי עכשיו, הרי זה אחד החוקים של המשחק

רכב שלא מתפקד מקבלים רכב חלופי. - חשוב להזכיר שלא מפצים על זמן שעבר -

laei49

New member
אז שיביאו רכב חלופי ויעשו את זה באופן נורמלי

באופן שהם הציגו את זה, זה נראה "קומבינה"

laei49

New member
וחוץ מזה, היא לא הרסה אותו, לא?

היא פשוט לא הסתדרה עם זה

אורישקי

New member
היא הרסה אותו

הראו שהוא לא עבד.
אם יש בעיה בציוד ההפקה מחויבת להביא להן רכב חדש, לפי החוקים. די לחפש בכל דבר התערבות.

וזה היה קומבינה אם לא היינו רואים אותן נוסעות באוטו כמו שאר הזוגות.

Mידאס

New member
זה לא נכון!

עם הרכב הראשון היא לא הסתדרה, אח"כ הביאו לה רכב אחר והיא שברה לו את ידית ההילוכים. רק אחרי זה הביאו לפרינססה רכב שהיא הייתה מסוגלת להסתדר אתו.

בעוד שאר הזוגות נאלצו להסתפק במה שיש, קורל ורומי קיבלו שלושה (!) רכבים שונים עד שהמעצבנת הזאת הואילה בטובה להזיז את התחת.

Jason2

New member
בכל מקרה את הרכב הביאו לה בסוף

והן הגיעו אחרונות, זה נכון שזה באשמתה אבל להפקה אין ברירה אלא לספק רכב חלופי.

וקורל באמת מפגינה חוסר מוטיבציה במשימות.

Mידאס

New member
מה זה אין ברירה?

אז שההפקה תתערב לטובת כל זוג, כי "אין ברירה". כשמור לא הייתה מסוגלת לעשות את משימת הדאון, ההפקה סידרה לה משהו חלופי? בחייאת זומזום.

Jason2

New member
אין ברירה כי הם חייבים

ע"פ התקנון ואם זוג מחליט שהוא לא מסתדר אז הוא ממתין די הרבה זמן עד שהוא מקבל רכב חלופי אבל בסופו של דבר הוא מקבל.
אם זוג מחליט שהוא לא עושה משימה הוא ממתין עד שהוא ממשיך, אבל תמיד הוא ממשיך וזה מה שקרה.

אלה החוקים, אבל זה לא ממש מעניין אתכם כי אצלכם הכל מכור, כמה שאני שמח שאתם לא מפיקים את התוכנית.

Mידאס

New member
למה אתה שמח?

כי אם היינו מפיקים את התכנית, אז היית, השם ירחם, מקבל טלויזיה שהיא ריאליטי, ולא ריאליטי בכאילו?

Jason2

New member
בדיוק

ובזה אני פורש מהדיון הזה.
כמה אפשר לטחון "היא שברה ידית", "היא לא שברה ידית", "עוזרים להם", "לא עוזרים להם" אני חושב שדעתי הובנה ואפשר להתקדם.

ddvic

New member
היא לא שברה את ידית ההילוכים

היא שברה את הראש של הידית של מוט ההילוכים.
עדיין המוט של ההילוכים היה מחובר לגיר וניתן היה להעביר הילוכים(תוך אחיזה במוט עצמו)
לדעתי היה אפשר אפילו לאתגר את כל הזוגות ומלכתחילה לתת לכולם להתמודד לא רק עם סתם רכב אספנות אלא אפילו עם ידית של מוט הילוכים שהראש שלה נעקר ושיתמודדו בנהיגה איתו.

Mידאס

New member
זה הרי היה כל ה"קטע" מלכתחילה

כל הזוגות קיבלו רכבים שעומדים להתפרק כל רגע וכולם הסתדרו עם מה שיש, כולל הסגולות שהסתייעו בעזרה של קובני אחד, כשנתקעו עם הרכב.

אבל לא קורל. היא לא הייתה מסוגלת להתמודד עם שני רכבים, ורק עם הרכב השלישי הסתדרה.

מעבר לכל תיאוריות הקונספירציה סביב התכנית בענין ההתערבות של ההפקה בניסיון ההדחה של הסגולות בברזיל, כאן, בקובה, זו הייתה התערבות ברורה מצדה, שלא זקוקה לשום הוכחות חותכות.

חשבתי שכל הרעיון מאחורי המירוץ, הוא לאתגר את המתמודדים ולא לסייע להם כשמתחיל להיות טיפה לא נוח. אני לא מדבר על משימת ההצלה בברזיל, שם נראה בבירור שיש שחיינים/מצילים בים שסייעו לזוגות שנאלצו לשחות אל החסקה, משום שבמקרה דנן ההתערבות הזו יכולה להציל חיים.

במקרה של הרכבים בקובה, המעצבנת פשוט לא הייתה מסוגלת להסתדר עם הרכב שניתן לה בהתחלה, אז העבירו אותה ואת אחותה (השפויה, אם יורשה לי) לרכב אחר, וכשלא הסתדרה גם אתו - סיפקו לה רכב שמתאים בול למידותיה. זה לא בסדר, כי במקרה הזה הבנות היו צריכות להסתדר עם מה שיש, עם ידית הילוכים, או בלי. מלכתחילה רון שחר הזהיר שחלק מהרכבים עלול לשבוק חיים במהלך הנסיעה ושכל קובני ישמח לסייע ולהושיט יד לעזרה, אז חשבתי שכל הרעיון מאחורי המשימה הוא לנסות כאילו להכשיל במתכוון את הזוגות, ולא לסייע להם כשהמצב נעשה קצת פחות נעים וקצת פחות לרוחם.

אורישקי

New member
אבל זה העניין

עובדה שזה תקע אותן כל הפרק - ההפקה לא יכולה לתת לזוג להתייבש שעות על גבי שעות באותו מקום אם נתקע להם הרכב או שהם נכנסו לבעיה שאין להם שום סיכוי לצאת ממנה.

למעלה