פרק 18 - פרק הדחה

ddvic

New member
סליחה?

"מה זה אין סיכוי לצאת ממנה"
זה אין סיכוי לצאת ממנה מתוך רשלנות
הסיכוי היה ונשאר(כפי שהסברתי 2 הודעות מעליך שהן לא השביתו את האוטו-האוטו יכל ליסוע)רק הן בחרו שלא להשתמש בסיכוי הזה

ddvic

New member
אפשר!

במקום להעביר הילוכים באמצעות אחיזה בראש המוט הילוכים - מעבירים הילוכים באמצעות אחיזה באמצע המוט הילוכים

Jason2

New member
אני לא חושב שהעזרה של ההפקה שנתה משהו

הם ירדו למקום האחרון ונתקעו שם עד הסוף. גם אם לא היו מספקים להן רכב הן מגיעות גם למקום האחרון אז מה זה משנה כבר?

ההבדל הוא שרון שחר היה מתייבש שם יותר זמן.

ddvic

New member
את מה שכתבת זה רק חכמה של "חכם בלילה"

חכמה שלאחר מעשה.
במקור ההפקה קיוותה שהסיוע שלה יעזור ומאידך גיסא שאחד הזוגות יתברבר והן יוכלו לא להשתמש בכרטיס ההצלה ולשמור את כרטיס ההצלה לשלב יותר מאוחר ופחות מורגש ופחות מעורר חשד.

אבל מה לעשות שהאחיות התברברו ולא נותר להפקה דבר פרט לשימוש ב"נשק יום הדין". אי הדחה אף על פי שהיא צמודה ולא פרופורציונלית

choco2602

New member
אם היא קיוותה שהסיוע יעזור

היא לא הייתה מחכה שיפתח פער כל כך גדול כדי להחליף להן רכב..

ddvic

New member
ייתכן שהיה "מחדל" של ההפקה

שלא הכינו אוטו זמין קרוב ומיידי עבור "יקיריהם" חלק מהסיבה זה שסמכו שבמקרה הכי גרוע יש כסא מפלט עבורן בדמות אי-הדחה.

אבל לאור העובדה שהן קיבלו רכב חדיש ייתכן שהכינו רכב ענתיקה נוסף אך ראו שרק עם רכב חדיש זותי תסתדר אז הלכו לגייס לה רכב חדיש(אולי אפילו אוטומטי)

אבל גם ייתכן שההפקה ציפתה שהן יתעשתו וינסו לנהוג עם מה שיש ורק שראו שהן "התבצרו ביאושן" הלכו לגייס להן רכב חלופי חדיש ואולי אפילו אוטומטי

tamarhp

New member
כי זה לא הוגן כלפי זוגות

שמצליחים בזכות עצמם.

אז נכון - אני אוהבת את רומי וקורל ושמחתי שהם לא הודחו. מצד שני זה לא פייר... ליאור ומור למשל עזבו בבית 2 ילדים כדי לזכות במיליון שקל, וההפקה מנסה לשים להם רגל ולעזור למי שהם מעדיפים. הוגן זה לא..

Jason2

New member
זה הז'אנר

אין דבר כזה "לא הוגן" בריאליטי ואחרי כל כך הרבה זמן עם הז'אנר הזה, הזוגות צריכים להיות מוכנים גם להבליט את עצמם מבחינת אישיות כדי לשרוד במשחק יש כאלה שמצליחים לעשות את זה והופכים לשיחת העיר וההפקה תעזור להם כי הם מביאים רייטינג (יש להם כבר עין לזהות עוד לפני השידור). כן, גם במירוץ למיליון.

ואני עדיין לא רואה איפה ההפקה עזרה להם יותר מלשאר הזוגות, הכל ספקולציות שלכם ואת זה אני לוקח באופן מאוד מוגבל.

נוש14

New member
אם היה עדיין אפשר להעביר הילוכים

אז למה היא פשוט לא עשתה את זה?
לדעתי אתה טועה כי גם הקובני שהסביר להן איך להשתמש ברכב אמר שהוא מקולקל

Mידאס

New member
אההה, "הקובני אמר"

זה הרי ברור שהתכנית הזו כל כולה שיקוף במאת האחוזים של המציאות.

Jason2

New member
ואם הקובני לא היה אומר, אז?

הן היו יורדות מהמקום האחרון למקום האחרון.
איך אתם אוהבים לטחון מים, שתהיו לי בריאים.

ddvic

New member
כמו שהסברתי לך הם לא רצו להשתמש באי הדחה

ונאלצו בעל כרחם

Mידאס

New member
וגם

כי היא פשוט

"לא רוצצצצצצצצצצצצהההההההההההההההההה".

קורל היא טיפוס בלתי נסבל. מפונקת ובעלת אופי דוחה.

למעלה