דווקא יותר אהבתי את הזוגות מהפרק הקודם
לא חושב שהמשימות כאן היו יותר קלות- לדעתי הן היו יותר קשות דווקא, ומבוססות על מזל. אם נפלת על החלקים הנכונים בפאזל, המנעולים הנכונים. המשימה השניה היתה קלה, וכולם תיקתקו אותה והשלישית גם מבוססת על מזל- ליפול על שאלה שאתה יודע ולמצוא את התשובה מהר. טוב, לא רק מזל, אבל זו מסוג המשימות שאפשר לסיים בחמש דקות או בשלוש שעות.
לא הופתעתי שהאחיות דואני לא הודחו, והייתי מופתע אם הן כן היו. לדעתי הן ה"זוג המושלם"- יש בהן כל מה שצריך, יופי, אופי, כושר [רוני ממש שרירית וחסונה, וגם יעל ספורטיבית מאוד- לא פיספסתי את השפגט שלהן], שכל ישר , ניסיון תקשורתי, חכמת חיים. הן גם חברות טובות, בהשוואה לרומי וקורל למשל. לדעתי הן ירוצו חזק עד הגמר. לברביות הדתלשיות יש להם מה ללמוד מהן.
דווקא מהתאומים היו לי ציפיות שלא התממשו. חוץ משרירים אין עליהם יותר מדי. הסוורים למשל- כבר בפרק הראשון- הרשימו הרבה יותר, וגם דניאל טופז וחברו , כשיתגברו על בעית השחצנות שלהם, יכולים לתת פייט ארוך טווח. אולי הם [התאומים, הכוונה] יתאפסו על עצמם אבל כרגע הם לא במקום הנכון.
האמא והבן היו חמודים ואהבתי את האמא- פלפלית ומבריקה, היפר אקטיבית קצת.. אבל יש במרוץ הרבה משימות פיזיות וקשה לי לראות אותם מגיעים יותר מדי רחוק.
רז ואלכסה הם החלון ראווה של התוכנית- זה ברור, ועוד נראה אותם המון בפרומואים ואותה בביקיני בשלל פוזות מגוונות. עד כמה הם יחזיקו, בלי עזרת ההפקה כמובן- כרגע הם זוג קצת אנמי. לא נראה לי שיותר מדי.
גיא וליאל הם אלטרנטיבה ערסית וקצת יותר שפויה לטילטיל ומזרחי. חביבים סך הכל,
ולסיכום, צוקי וחוטי, נושרות ראויות, לא נתגעגע אליהן והייתי מצרף אליהן גם את התאומים במקום פנינה- אני בטוח שעם פנינה היה יותר מעניין...