פרק 2 - הזוגות החדשים

פולספגן

New member
והקטע הוא שהן שאלו מישהו והוא אמר להן את זה

אך הן לא האמינו לו ושאלו אחד אחר שהטעה אותן

לא ידעתי את זה (לא צפיתי מההתחלה עד הסוף

אם ככה אז הן יכולות להאשים רק את עצמן
גם הבן של דודו טופז והחבר שלו (קשה לי לזכור שמות) לא האמינו לאנשים אז מהמקום הראשון הם הדרדרו למקום החמישי

פולספגן

New member
ממש לא פר כי הקבוצה הראשונה (של שבת) היו לה משימות הרבה

יותר קשות.
&nbsp
פנינה למשל הייתה יותר מתאימה להיום, למרות שנראה לי שכל הסיפור איתה מראש היה מפוברק וזה הדיל שהיא סגרה עם ההפקה.

retardboi

New member
טבילסי

אני ממש שמח שלוקחים אותם למקומות שגרסת המקור לא היתה בהם. כמו כן טביליסי עיר ממש נחמדה.

יעל דואני - היא מאותן הנשים שהקב"ה בכבודו ובעצמו ברא ישירות

לא ע"י מלאך ולא ע"י שרף!

מושלמת

מצד אחד הליהוק משעמם בעונה הזאת אבל מצד שני

הצטערתי בשביל הזוג שהודח והייתי מצטער בשביל כול זוג שהיה מודח בפרק הזה

דווקא יותר אהבתי את הזוגות מהפרק הקודם

לא חושב שהמשימות כאן היו יותר קלות- לדעתי הן היו יותר קשות דווקא, ומבוססות על מזל. אם נפלת על החלקים הנכונים בפאזל, המנעולים הנכונים. המשימה השניה היתה קלה, וכולם תיקתקו אותה והשלישית גם מבוססת על מזל- ליפול על שאלה שאתה יודע ולמצוא את התשובה מהר. טוב, לא רק מזל, אבל זו מסוג המשימות שאפשר לסיים בחמש דקות או בשלוש שעות.
לא הופתעתי שהאחיות דואני לא הודחו, והייתי מופתע אם הן כן היו. לדעתי הן ה"זוג המושלם"- יש בהן כל מה שצריך, יופי, אופי, כושר [רוני ממש שרירית וחסונה, וגם יעל ספורטיבית מאוד- לא פיספסתי את השפגט שלהן], שכל ישר , ניסיון תקשורתי, חכמת חיים. הן גם חברות טובות, בהשוואה לרומי וקורל למשל. לדעתי הן ירוצו חזק עד הגמר. לברביות הדתלשיות יש להם מה ללמוד מהן.
דווקא מהתאומים היו לי ציפיות שלא התממשו. חוץ משרירים אין עליהם יותר מדי. הסוורים למשל- כבר בפרק הראשון- הרשימו הרבה יותר, וגם דניאל טופז וחברו , כשיתגברו על בעית השחצנות שלהם, יכולים לתת פייט ארוך טווח. אולי הם [התאומים, הכוונה] יתאפסו על עצמם אבל כרגע הם לא במקום הנכון.
האמא והבן היו חמודים ואהבתי את האמא- פלפלית ומבריקה, היפר אקטיבית קצת.. אבל יש במרוץ הרבה משימות פיזיות וקשה לי לראות אותם מגיעים יותר מדי רחוק.
רז ואלכסה הם החלון ראווה של התוכנית- זה ברור, ועוד נראה אותם המון בפרומואים ואותה בביקיני בשלל פוזות מגוונות. עד כמה הם יחזיקו, בלי עזרת ההפקה כמובן- כרגע הם זוג קצת אנמי. לא נראה לי שיותר מדי.
גיא וליאל הם אלטרנטיבה ערסית וקצת יותר שפויה לטילטיל ומזרחי. חביבים סך הכל,
ולסיכום, צוקי וחוטי, נושרות ראויות, לא נתגעגע אליהן והייתי מצרף אליהן גם את התאומים במקום פנינה- אני בטוח שעם פנינה היה יותר מעניין...

מת על הריאלטי הזה....

זה הריאלטי הכי טוב והכי מבדר בארץ וכל אחד יכול לראות את זה. ואני אומר את זה למרות הסתייגויות משמעותיות לגבי המריחה, תמרון הצופים בדברים שמתרחשים מאחורי הקלעים וחלוקת המתמודדים החדשים לשתי תוכניות (מצד אחד מכירים כל זוג יותר לעומק ורואים יותר את מדינת ישראל אך מצד שני זו התוכנית הראשונה ואותה מחלקים לשני חלקים ולא מראים את כולם על ההתחלה, זה נגד הפורמט ובעד המריחה הישראלית).
מישהו יודע למה האחיות דואני יצאו לנוח ולשתות מים (ולהפסקה של כמה דקות) בדיוק כשהזוג הלפני אחרון סיים? יעני היו צריכים לתת להם פור בלי לספר לצופים את זה?

בקשר לאמא ולבן...

(מוקדם מדי לזכור שמות) החוכמה היא משהו חשוב מאוד במירוץ בפרט ובחיים באופן כללי. אבל צריך להיות גם בכושר בשביל לעבור משימות פיזיות קשות ובשביל שיותר דלתות יפתחו בחיים (מכעיס אבל אנשים יפים מושכים יותר אנשים או מקבלים יותר הזדמנויות. לא תמיד! אבל לעיתים).
הידע של האמא מדהים אבל לא בטוח אם היא תצליח לשגשג ככה בחו"ל.

למעלה