פרק 2 עונה 3

Alarma

New member
פרק 2 עונה 3 ../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק ו...מה אגיד ומה אומר? אחלה פרק :) בכל המובנים ג'נסן נראה מדהים, ג'ארד נראה מקסים יש טוויסטים עלילתיים מעניינים וכמובן, יא אללה, אני מוכנה להישבע שנבהלתי בטירוף בהרבה קטעים בפרק הזה.. יש שם כמה סצינות קריפיות. והתחלתי לסמפט את הדמות של הבלונדה.... תודה לאל , העונה מבחינתי התחילה ע-כ-ש-י-ו :)

darklighter

New member
3X02../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אכן העונה התחילה עכשיו!!!!!!!11111
בפרק הזה היה הכל- הפחדות-כמו בעונה 1 טוויסטים עלילתיים בעליית הפרק יציאות קורעות של דין(בטח דנוש תתעצבן על ההתלהבות שלו בתיאורי ליסה ועל הבנות בפארק שהזילו עליו ריר) עלילה עונתית מתחזקת- טוויסט גדול על רובי. ועכשיו ארחיב: הילדים בפרק שיחקו מעולה (על ג'נסן וג'ארד כמובן זה כבר ידוע) ואהבתי מאוד את העלילה, מזכיר את הפרקים המשובחים של עונה 1. זה גם קצת הצחיק שהם נשכו את ההורים שלא קיבלו אוכלXDDD הילד שדין חשב שהוא הבן שלו היה ממש חמוד....ממש גירסת ילד לדין...מצד אחד התאכזבתי יחד עם דין שהוא לא הבן שלו...הם היו חמודים בתור אבא ובן...מצד שני במצב שדין עכשיו שהוא יודע שעוד שנה הוא ימות לא כדאי שיקשר אליו...וגם זה עלול לא להסתדר עם העלילה של הסדרה... ליסה דווקא נחמדה...למרות שחשבתי בהתחלה שאני אשנא אותה כמו קאסיLOL היא לא מראה סימני חזרה לדין אז אני מאשרת
ה-סוף-
בפרק הקודם חשבנו שרובי סתם ציידת נדחפת...עכשיו פתאום מגלים שהיא שדה שיודעת המון על הווינצ'סטרס והיא טוענת שהיא יכולה להוציא את דין מהעיסקה...אני ממש אבל ממש לא בוטחת בה...אבל לפחות עכשיו העלילה איתה נהייתה מעניינת (אני עדיין שונאת אותה, כן?) נראה שהולכת להיות עונה חזקה
אבל אני לא רוצה לפתוח פה.

Alarma

New member
לדעתי כל הקטע ש..../images/Emo58.gif

רובי שדה זה סתם להצדיק שיהיה לה קטע עם סאם, שלדעתי הוא גם שד למחצה למען האמת ההשערה המטורפת שלי היא שאמא של דין היה לה קטע עם השד צהוב העיניים :) וסאם נולד ולכן יש לו יכולות :)) ולכן גם הוא (השד צהוב העיניים) התחיל לחסל את כל מי שקשור לאמא שלה..חברים שלה וכדומה.. כי הוא התעצבן עליה. כי זה נגמר ביניהם. מי בעד? :)

darklighter

New member
דעתי על התאוריות שלך../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

רובי שדה-קטע עם סם- יכול להיות הגיוני...אבל מה זה לא בא לי שזה יקרה...בינתיים אני גם לא רואה כימיה בין השחקנים...נראה לי הכותבים יפתחו את הכיוון עלילה הזה לפי תגובות של אנשים בפורומים... אמא של דין והשד צהוב העיניים- מעניין מאוד...אבל נשמע לי מופרך... מה הקטע שאמרת שסאם נולד? שכאילו אבא שלו הוא לא ג'ון אלא הYED? זה ממש אני לא מסכימה... אבל מעניין אותי מאוד כל הסיפור עם האמא... בעונה הזאת יש הרבה כיווני התחלה עלילתיים מעניינים... חח אני לא יכולה להגיד בהחלט בעד או נגד אבל אני נהנית מזה שמעלים פה תיאוריות

A m e l y

New member
דווקא...../images/Emo58.gif

יכול מאוד להיות,יש הרבה סיפורים על שדים שעושים ילדים עם בנות אלמוות,אבל בכל זאת לא נראה לי שזו היתה הכוונה של ה-YED,אחרת אם סאם כבר היה נולד שד,למה הוא היה צריך לעבור את כל ה"טקס" הזה שהוא מכניס לתוכו דם שדים? קצת לא הגיוני שיעבור בין מאות ילדים ויעשה להם אותו טקס אם הם כבר נולדו שדים..=\ ורובי גם אמרה שזה תמיד היה בגלל סאם,ורק סאם...אז יכול להיות שדווקא מרי גם היתה סוג של משהו על-טבעי. אני אקח את זה לכיוון של "UNDERWORLD" שמרי היא משהו על-טבעי טוב ו-YED זה הרע וכשמשלבים בינהם יוצא משהו חדש,בעל עוצמה:סאם. וכנראה יש לסאם יש איזשהו תפקיד חשוב במלחמה הזו,או לטוב או לרע תלוי באיזה צד יבחר.כי הרי ה-YED אמר שיש לו בשביל סאם תוכניות גדולות,נראה לי שזה כלל משהו קצת יותר גדול מלפתוח את שער הגיהנום.אולי זה יהיה כמו באלמט החמישי או משהו.... ואוו נסחפתי...

ווהו איך אתן לוקחות את זה רחוק../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

לא יודעת קצת מוזר לי לחשוב שסאם בעצם חצי שד או משהו...
מעניין אותי למה החליטו שסאם הוא המיוחד ולא דין!
אפליה.... טוב סתם אני לא צריכה שהוא יהיה שד או וואטאבר..הוא מספיק מיוחד בדרכו שלו..

darklighter

New member
באתן למי התכוונת?../images/Emo58.gif

כי גיאה (מקווה שצדקתי בשם) לא אמרה שהוא חצי שד אלא ההפך שהוא אינושי והחדירו לו דם של שדים... רק מיטל אמרה שלדעתה הוא שד למחצה... ואני אמרתי שזה מופרך... אני חושבת שהאמא אולי כן הייתה משהו על טבעי אבל יותר לכיוון הטוב...כאילו למה שג'ון יתחתן עם שדה? ואולי ממנה סם קיבל את החזיונות... מסכימה לגבי דין וסם, דין מיוחד בדרכו שלו
וסם כמובן גם הכרחי לסדרה ולעלילה...סוד ההצלחה זה השילוב בין שניהם...

darklighter

New member
עשיתי מאמר עם תקצירים לעונה 3../images/Emo190.gif

(בינתיים רק פרקים 1ו-2, אני לא רוצה מש"שים)
כמובן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1498&a=87522&c=8663&sc=0&ssc=0 מה דעתכם על התרגום? העיצוב? כתבתי את מיכל ככותבת מאמר כי השתמשתי בתקציר שלה לפרק 1... לקח לי זמן למצוא את הצבע הסגול הזה
וגם נמחק לי כל המאמר בגלל זה בהתחלה... תמונות עדיין אין, מחכה שתעזרו לי עם זה כי קשה לי לבחור

darklighter

New member
תודה שקראת והגבת../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אשמח אם גם תציעי תמונות..לפעמים זה נורא קשה לבחור תמונה אחת שמייצגת את הפרק...יכול להיות שבמאמר הזה אני אשים כמה תמונות לכל פרק או שאני לא אשים בכלל...

A m e l y

New member
אני ראיתי עכשיו!../images/Emo58.gif

וואו אין מה להגיד! קריפקי פשוט מלך! והבלונדה השדה!!!!!OMG זה היה כ"כ לא צפוי!... פשוט פרק סוף הדרך,גם היה מצמרר,גם מותח,וגם שילבו את ה"עלילה העונתית"...גאונות!

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

ואני בעד שתעזרי לי לבחור 1-3 שייצגו במאמר של התקצירים

../images/Emo58.gifוואי איזה פרק טוב!! ../images/Emo3.gif

חבל שנאלצתי לכסות את עיני ברובו
דאמט איתם למה הם מתעקשים להגעיל אותי?! חוץ מהילדים שדים המגעולים האלה... הפרק היה מה זה חמוווווווד!!! הילד בדמוי דין...זה היה כל כך גאוני!!! איך דין כזה מסתכל עליו וקולט שזה גירסה מיני שלו ומתחיל לעשות חישובים
נקרעתי!! חבל שגם לסאם לא יצא לפגוש אותו...זה היה יכול להיות מצחיק אם הילד היה מקניט את סאמי..בדיוק כמו דין הגדול
אבל היו צריכים לבחור ילד שיותר דומה לג'נסן...שטני עם עיניים ירוקות..
למרות שדווקא היה חמוד הילד בניגוד לדעה הראשונית שלי שראיתי תתמונות..גאון שהוא עזר להציל את הילדים האחרים..וואי לא יודעת למה אבל חשבתי שהוא פתאום ישאר ויעזור לדין וסאם לכסח את השדה ההיא..אבל זה לא קרה! איך דין אמר לו להרביץ לילדים כדי שיחזירו לו ת'משחק
כמה דין מצידו! איך הוא צחק
קצת באסה שלא נראה את הילד עם דין יותר..דווקא היה ממש מתוק לראות אותם ביחד...אבל אני לא רוצה שיהיה לו קשר עם אימא שלו..אז בעצם מזל שהילד לא שלו..למרות שזה היה די ברור שלא..לפחות לי..
איך הזקנות האלה דיברו על דינצ'ו "הדין"
זה היה משעשע איך שהן לטשו עיניים...אי אפשר להאשים אותם..כזה שווה..גררר..כל עוד הן לא נוגעות לא אכפת לי..
וואי איזה חתיכת שוק שהבלונדה שדה
WTF?! ועוד יש לסאם עכשיו מניע לא להרוג אותה! רגע אפשר להבין אם היא מהשדים האלה שכזה משספים ת'גרון ושומרים את הדם בתוך כוס כזאת?
כמו שהיתה ההיא..שכחתי איך קראו לה..עם השיער הקצר הבלונדה המעצבנת?
קיצר היה פרק טוב...אני מקווה שירחמו עליי בהמשך העונה..מילא טביעות, נפילות וכאלה..ממש לא אכפת לי שיראו..אבל בלי דם ואיברים נקטעים ונחתכים! דייי זה איוו...

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ההיא עם השיער הקצר הבלונדה המעצבנת התכוונת למג אולי? מעונה 1? אני לא חושבת שהן אותו סוג שדות... חשבתי גם על תיאוריה שרובי היא כמו "קול" במכושפות (למרות שהיא הייתה מתה להיות מושלמת כמוהו חח) הכוונה הייתה פעם שדה רעה ואז התאהבה בסם או רק גילתה עניין בווינצ'סטרס והיא שדה שהורגת שדים (כמו שהרגה בפרק 1 שרציתי להרביץ לה שאמרה לסם שהיא הצילה אותו). אבל אני רוצה שישמידו אותה
וכמובן יש סיכוי שהכל תכסיס והיא רוצה להוציא אותם מהעיסקה כדי שסם ימות דווקא...נחיה ונראה.. מסכימה על מה שאמרת על דין והילד

תיאוריה מעניינת..../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

אבל זה כבר לא יהיה אותו דבר..כי על ההתחלה רובי גילתה לו שהיא שדה..אם זה היה כמו במכושפות היא היתה מתקרבת אליו וגורמת לו להתאהב בה ואז הוא היה מגלה שהיא שדה והיא היתה צריכה להרוג אותו אבל היא כבר מאוהבת בו אז היא לא יכולה...
קיצר לא חושבת שזה יהיה ככה. וכן התכוונתי למג...תודה על ההסבר גם לך וגם לthe convenant! איזה דרך נחמדה זאת לתקשר עם השד צהוב העיניים...
THANK GOD HE DIED או יותר נכון לדין
אה בעצם,כן GOD

the covenant

New member
../images/Emo58.gifהיא לא יכולה להיות שדה מהסוג הזה

כי השדים מהסוג האלה בדרך כלל תקשרו עם YED,בעצם לא בדרך כלל אלה תמיד מן הסתם שאפשרי ששדים אחרים גם יכולים לעשות את זה אבל השדים שאנחנו פגשנו דיברו עם YED בדרך הזאת תאמת בהתחלה חשבתי שהיא שדה אני לא חושב שהיא בקטע של התאהבתי בו ובגלל זה אני לא אהרוג אותו כי זה קיצ'י מידי לתוכנית הייתי אומר שהיא יותר בקטע של לגרום לסאם לעשות משהו כדי שלה בסופו של דבר יצא מזה משהו או, מי יודע אולי היא החליפה צד(כן,בטח) שמתם לב שברגע שסאם התעצבן וצעק עליה(והם גם עשו איזשהו אפקט בקול)היא הסכימה לעשות מה שהוא רצה אומנם זה לא ניראה כאילו הוא גרם לה לעשות את זה אבל היא בכל זאת חשפה בעיניו שהיא שדה

לא כזה שמתי לב..../images/Emo58.gif

שעשו אפקט בקול..בכל מקרה היא נכנעה והראתה לו שהיא שדה כי הוא שאל אותה איזה מאה פעם..
ותכלס באמת זה קיצ' מדיי לתוכנית שהיא לא תהרוג אותו כי היא מאוהבת בו. אבל באמת נראה איך יתפתח..

למעלה