../images/Emo58.gifוואי איזה פרק טוב!! ../images/Emo3.gif
חבל שנאלצתי לכסות את עיני ברובו
דאמט איתם למה הם מתעקשים להגעיל אותי?! חוץ מהילדים שדים המגעולים האלה... הפרק היה מה זה חמוווווווד!!! הילד בדמוי דין...זה היה כל כך גאוני!!! איך דין כזה מסתכל עליו וקולט שזה גירסה מיני שלו ומתחיל לעשות חישובים
נקרעתי!! חבל שגם לסאם לא יצא לפגוש אותו...זה היה יכול להיות מצחיק אם הילד היה מקניט את סאמי..בדיוק כמו דין הגדול
אבל היו צריכים לבחור ילד שיותר דומה לג'נסן...שטני עם עיניים ירוקות..
למרות שדווקא היה חמוד הילד בניגוד לדעה הראשונית שלי שראיתי תתמונות..גאון שהוא עזר להציל את הילדים האחרים..וואי לא יודעת למה אבל חשבתי שהוא פתאום ישאר ויעזור לדין וסאם לכסח את השדה ההיא..אבל זה לא קרה! איך דין אמר לו להרביץ לילדים כדי שיחזירו לו ת'משחק
כמה דין מצידו! איך הוא צחק
קצת באסה שלא נראה את הילד עם דין יותר..דווקא היה ממש מתוק לראות אותם ביחד...אבל אני לא רוצה שיהיה לו קשר עם אימא שלו..אז בעצם מזל שהילד לא שלו..למרות שזה היה די ברור שלא..לפחות לי..
איך הזקנות האלה דיברו על דינצ'ו "הדין"
זה היה משעשע איך שהן לטשו עיניים...אי אפשר להאשים אותם..כזה שווה..גררר..כל עוד הן לא נוגעות לא אכפת לי..
וואי איזה חתיכת שוק שהבלונדה שדה
WTF?! ועוד יש לסאם עכשיו מניע לא להרוג אותה! רגע אפשר להבין אם היא מהשדים האלה שכזה משספים ת'גרון ושומרים את הדם בתוך כוס כזאת?
כמו שהיתה ההיא..שכחתי איך קראו לה..עם השיער הקצר הבלונדה המעצבנת?
קיצר היה פרק טוב...אני מקווה שירחמו עליי בהמשך העונה..מילא טביעות, נפילות וכאלה..ממש לא אכפת לי שיראו..אבל בלי דם ואיברים נקטעים ונחתכים! דייי זה איוו...