פרק 2 עונה 3

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

גם לא היה להם זמן להכיר קודם כדי להתאהב ואני יודע שזה לא זה אבל עם תשימו לב הם עשו לו שם משהו בקול שהוא צועק עליה בפעם האחרונה

darklighter

New member
לא אמרתי ש../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

היא לא תהרוג אותו כי היא תהיה מאוהבת בו...וגם לא שזה יהיה בדיוק כמו קול...בכל מקרה אני רוצה שישמידו אותהXD

אבל היא שווה.. אז למה להשמיד אותה?! XDDD

ולדעתי היא לא תיהיה כמו קול.. עם כבר, היא תיהיה כמו זנאקו כשהוא והמכושפות "יצאו" נגד האווטרס..XD

אם כבר כל הזמן מזכירים את מכושפות..

סורי על החוסר קשר הענקי לשרשור...אבל שמעתם ששרי גבעתי יוצאת עם דרו פולר??? (ששיחק את כריס במכושפות) איזה ביטצ'!!!!!!!!
שונאת אותה!

darklighter

New member
איכס אני לא סובלת אותה../images/Emo5.gif../images/Emo190.gif

ואותו אני אוהבת
לפחות אהבתי... שתוריד את הטלפיים האנורקסים שלה ממנו!!!!11 מה היא משחקת איתו בר וליאו [
]

darklighter

New member
בערך ../images/Emo58.gif מעליי ובהודעה פה../images/Emo190.gif

יש גם מצב שהיא תהיה כמו זאנקו גם חח שהיא תעזור להם ואח"כ ישמידו אותה... מה זה משנה מה היא תהיה העיקר שישמידו אותה... חח ואיך רואים שאתה גבר
לדעתי יש לה גוף יפה אבל בפנים היא לא משהו...אבל מה אני מבינה בנשים...

../images/Emo58.gifכמה פרטים על פרק 302../images/Emo58.gif

אני יודעת שבדרך כלל אני עושה לפרקי העונה ה2 אבל נורא התחשק לי לעשות גם לפרק הזה (בעיקר כי מאוד אהבתי אותו..) תקציר Sam & Dean track down changelings that are pursuing mothers and their children. A boy they protect bears a strange resemblance to Dean, which at first makes Dean uncomfortable because he once had a one-night stand with the boy's mother Lisa. נכתב ע"י - שרה גמבל בוים ע"י - פיליפ סגריסיה שחקנים אורחים Alberto Ghisi בתפקיד בריאן Kathleen Munroe בתפקיד דנה קייל, אמא של קייטי Desiree Zurowski בתפקיד אנט, אשת הנדל"ן Cindy Sampson בתפקיד ליסה בריידן Nicholas Elia בתפקיד בן בריידן Margot Berner בתפקיד קייטי ציטוטים
Sam: How many dying wishes are you going to get? Dean: As many as I can squeeze out.
Sam: Why are you following me? Ruby: I'm interested in you. Sam: Why? Ruby: Because you're tall.
Dean: Y’know how I never mentioned my job? This is my job. Lisa: I so didn’t want to know that.
Sam: So let me get this straight. You want to drive all the way to Cicero just to hook up with some random chick? Dean: She was a yoga teacher. That was the bendiest weekend of my life!
Sam: (trying to cover up his phone call) Oh, I was just ordering pizza. Dean: Dude, you do realize that you’re in a restaurant? Sam: Yeah! Oh, yeah, yeah... (lamely) I just felt like pizza, y’know? Dean: Okay... Weirdy McWeirderton. הערות
דנה קייל, אמא של קייטי, קוראת את הספר ההיסטוריון מאת אליזבת' קוסטובה המגולל את סיפור חייו של דרקולה. איזכורים
Ruby: Generation of psychic kids, you know, yellow-eyed demon rounds you up, Celebrity Deathmatch ensues... Celebrity Deathmatch היא סדרת איגרוף פארודית מאת MTV שבה המתאגרפים הם סלבריטאים. הסדרה ידועה האלימות החזקה שבה ובכך שכמעט כל ריב מסתיים במוות של אחד הסלבריטאים.
Ruby: Ding-dong the demon's dead. איזכור לסרט "הקוסם מארץ עוץ" משנת 1939 שבסופו כולם שרים: Ding-dong the witch is dead
Ruby: Doesn't change the fact that you're special, in that Anthony Michael Hall ESP vision kind of way. איזכור לסדרת הטלויזיה The Dead Zone בכיכובו של אנטוני מייקל הול כאדם שיכול לראות את העתיד ע"י נגיעה באדם מסוים. מבוסס על ספר מאת סטיבן קינג.

darklighter

New member
תודה על המידע../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

בציטוט/איזכור של רובי, מה שהיא אמרה נכון, אבל אני חושבת שהציטוט המקורי בקוסם מארץ עוץ זה Ding-dong the witch is gone חח אני קטנונית
ואהבתי שהשוו את סם לאנתוני מייקל הול בגלל הוויז'נס...אבל סם הרבה יותר שווה ממנו
וDEAD ZONE איבד את זה בערך בעונה ה-3... הציטוטים של דין גם מצחיקים, אבל בזה עם הYOGA TEACHER לא כל כך צחקתי כי התעצבנתי עליו חחחח לא נורא העיקר שהיא לא תחזור.. חח ופעם אהבתי celebrity deathmatch

liora257

New member
ראיתי אתמול

איזה פרק קרוע עם דין והילד.. אולי הוא שלו והיא שיקרה לו עדיין...יש סיכוי.. קיצר אהבתי מאוד את הפרק

למעלה