פרק 20.

טוב עפתי למיטה.. אני עוד מעט מתה"^^

ואחרון- מה יהייה בספיישל? אני אענה לכם מחר..>.< בה ביי:)*____*

פרק יפההה!!!!!!!!!!1

הנאראקו הזה!! גררר... גורם לכולם צרות!!! באסה שמחר אני לא יכולה לראות בגלל טיול שנתי... אבל סבתא שלי מקליטה לי :) אינויאשה חתיךךךךךךך!!!!!! אינויאשה ממש אוהב לרביץ לשיפו,לא? שיפו החמוד איך תפס את השיקונוטאמה בשביל אינויאשה!!!! כל פרק יפה :)

GalaxyAngel

New member
היה פרק חמוד אבל..

משעמם בלי קאגומה.. ואם קאדה חושבת שהיא תוכל להחליף אותה בתפקיד הבת הטיפשונת היא טועה.. ואני מחכה כבר שקאגו תחזור איכשהו.. כי היא חייבת O_O אחרת מה הקטע של זה? ואנחנו עוד רק בעונה הראשונה.. יווו ביום ראשון סאנגו!!!!!

J e i n

New member
מה, סאנגו מופיעה בראשון? ישששששששש

אבל זה לא אמור להיות קצת ספוילר? טוב, בעצם לא. איזה חמוד היה היום. מסכן שיפו, כשהוא לקח את האבן וכל הזאבים רדפו אחריו
היום לשם שינוי (אל תעלבו, שרופי מירוקו) מירוקו היה דיי נחמד איזה מצחיק היה כשקאגומה קמה באמצע השיעור וצעקה על אינויאשה XD אבל איזה בגדי ספורט יש לבנות! כמו בגד ים (אני לא אתפלא אם תהייה עכשיו הגירה המונית ליפן. של הבנים בעיקר..)!

LoVe in Ron

New member
יייייאיייי איזה פרק D: ../images/Emo183.gif

נאמ, אני לאהוב אינויאשהה!!!
שיפוקגומה: "רוצה לישון ביחד? ^^-"
נאאאממ.. אינו כל כך חמוד וגם מירוקו וגם שיפו יאיאיאי. D: אבל לא הבנתי מה הסיפור של האיש ההוא שלא יכל לזוז.
נאמ, שיהיה D:

נושיfay

New member
../images/Emo187.gifאיזה פרק סוגוי!!!*_*

איזה חמוד אינו.....יאיי....חחחח מסכן הוא פצועה קשות...T_T..בעע איפה קאגומה שתטפל בו...>< שיפו צ'אן הקוואי...איזה חמווד הוא דואג לקגומה חחחח....זה הגיוני<<...אבל עדיין חמוד..^^...ואיך הוא גנב את השיקו נו טאמא בשביל אינו....קוואי שכמותו...^0^ ומירוקו קון....8-8...חמוד...מגן על קאדה..למראת שהיא סתם מעצבנת...><...אבל עדיין יפה מצידו....חחחח"תיזהר אתה תפתח את פצעין" התגלגלתי מצחוק..חחחחחחחח....הוא מנצל רגע של חולשה בשביל לדרוך על אינו...<<..זה לא יפה מצידו... קיצר...פרק מהמם..^^

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifאחלה פרק^__^

אהבתי את שיפו איך שהוא רץXD הוא כזה מאמי
חחח וכשהוא התחפש לקגומה... חשבתי שאינויאשה הוזה
אבל כמה הם מרביצים שם רבאק>< מירוקו בועט באינויאשה... אינויאשה מרביץ לשיפו... ;_; אה, וקגומה מעצבנת
והמורה שלה מוזררר~.~'

harar8

New member
../images/Emo58.gifהאיש עם התחבושות

הוא נאראקו, האיש הזה היה פצוע וקיקיו טיפלה בו. נראה לי שנאראקו היה שד ואז הוא נכנס לתוך הגוף הפצוע של האיש הזה.

אם אתם רוצים ספוילר אמיתי על נארקו!

אז כדאי לכם לראות......... אזהרה
בעצם יכול להיות שזה לא ספוילר גדול במיוחד אבל למה להסתכן... אל תראו וזהו...!!!! (סתם רגעי טירוף... אם אתם בטוחים תסתכלו למטה...)
: נארקו בעצם הניו!!!!!!!!! (חצי שד....)!!! רואים זה לא ספוילר ענק.. עבדתי עליכם... חיחיחיחיחיחיחי.. (נו אז מה אם הקדמתי את 1 באפריל ב4 ימים...) *סוקלים אותי למוות*P:

De-Panther

New member
פרק יפה../images/Emo9.gif אהבתי את|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הקטע ששיפו התחזה לקאגומה
וגם איך ששיפור נראה כשהוא לקח את האבן... והיה קטע של קאגומה בבית הספר שזה היה כזה אורן - חושב: "יאא קאגומה בתחתונים!!" אח של אורן - אומר: "למה קאגומה בתחתונים??" אורן - אומר: "מה אכפת לך?? היא בתחתונים... היי תראה גם חברות שלה"

metuka15

New member
XDDDDDDDD

גמאני תהיתי על העיניין..הלו..זה לא בית ספר רק לבנות..יש חרמנים בעולם הזה

Yoley

New member
XD

למה הן לא יכולות להתאמן במכנסיים... אהבתי שאינויאשה אמר "זה בסדר... כל עוד קאגומה נושמת". *_*

למעלה