פרק 212 של המנגה

פרק 212 של המנגה../images/Emo58.gif

איכות הסריקה של הפרק הייתה גרועה, כרגיל. הוא ממש יפה, בעיקר כי סוף סוף הבנתי מה קורה שם. תרגמו לי. בהתחלה חשבתי "דיי, התסביך הזה נלעס, נטחן, נבלע, עוכל...". אבל יש משהו בהתפוגגות של הביטחון של איצ'יגו בעצמו וביכולת שלו להגן על אנשים, שנבנה בס"ס ובהצלת רוקיה. גם התגובה של רנג'י. המנגה והאנימה כבר נראים רחוקים זה מזה כל כך.>_< נראה שאכן יהיו 23 פרקי פילר. אנחנו נגרר עם הזוועה הזו עוד 23 פרקים! T__T; למה למה. אני עדיין מתקשה להאמין ששני הפרקים האחרונים הם לא בדיחה גרועה. טוב, כבר התרחקתי מהנושא. אגב, מה טוסן אמר בדיוק לגרימג'ו? הכתוב שם היה מובן רק למחצה.

*תוהה*

כמה מכם קוראים את המנגה? תקראו, תקראו.|שטיפת מוח| היא טובה יותר מהאנימה במצבה העכשווי, זה בטוח.=_= [ובכל מצב אחר, אבל זה כבר ההבדל בין אנימצייה+קולות ובין תמונות. אני מעדיפה יותר את התמונות, יש משהו מטריד מעט בתזזיתיות של האנימצייה .__.]

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif XDDDDDDDDD

איזה תמונה מאממת. כרפעלייך [אני צריכה להיגמל מזה, עע]. מי זה הזה בכתום? י_י;;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif מה? לאאאאאא.

זה נראה שהוא זה שסוי זרקה עליו כדור שלג. מה שאומר סויXהיסאגי. איכאיכאיכ. הרגע שמתי לב שאיש השלג שיאצ'ירו בונה מזכיר נורא את קלווין. XD

Goggle Girl

New member
טעיתי זה אכן היסאגי

איזה חמוד שלכולם כתוב השם על החולצה. מקל על הזיהוי וניראה לי אולי אפילו הוסף אחרי שקובו סנסיי שם לב שאי אפשר לזהות את היסאגי XD

Goggle Girl

New member
23 פרקי פילר?! o_x

זה זה זה... חצי שנה!!!! o_x ידעתי. הם הפכו את בליץ' לנארוטו!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *עצירה לנשימה* אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *שיעול* אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא- * *מוות*

Hinamori

New member
לא נכון םם

מה פתאום 23 לפי השם של פרק 70 נגמרים שם הפילרים ומתחילה הסאגה שהמנגה נמצאת בה עכשיו ויהיה ... יהיה אולקיורה !!11 ם: 3>

Goggle Girl

New member
אז אז אז זה כמו שחשבתי D: ../images/Emo58.gif

פרק לחטיפה של כל אחד ואז שאר השניים שלושה פרקים זה איצ'יגו קורע לכולם את הצורה ומציל אותם עם ספק נגיעה קלה בהולואיצ'י בשביל לקשר את התסביכים שלו מהמשך המנגה לסאגה הקודמת XD

Hinamori

New member
קראתי עכשיו../images/Emo58.gif

טוסן אמר לגרימג'וו שהוא הגיע בעצמו לעולם הגשמי ולקח איתו 5 אראנקארים שמתו ושאייזן כועס עליו עכשיו אז הם חוזרים להואקו מונדו [איפה שאייזן נמצא] איך הגעת ל23 פרקים של פילרים, השם של 70 זה "רוקיה חוזרת !!11 בלה בלה בלה !!11" = ב70 נגמרים הפילרים.

למעלה