תתחבריייייייייייי ]:
N Neon taichou New member 28/1/06 #23 ../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif פרק סרין ^_^ טוסן = בישי. וגם. הוא כל כך סמא על גרימג'ו. OTP!!!1 ^__^ אם הפילרים ייגמרו בפרק 70, זה יהיה מוזר. ם.ם ואני אתגעגע לריןרין. ;;
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif פרק סרין ^_^ טוסן = בישי. וגם. הוא כל כך סמא על גרימג'ו. OTP!!!1 ^__^ אם הפילרים ייגמרו בפרק 70, זה יהיה מוזר. ם.ם ואני אתגעגע לריןרין. ;;
N Neon taichou New member 29/1/06 #53 ../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif לא, יא עילגת. אם אני אומרת שגרימג'וטוסן זה Tenth True Pairing, זה אומר שהוא השיפ האמיתי העשירי שלי. אי אפשר להגיד שגרימג'וטוסן זה עשרה שיפים. O.ם
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif לא, יא עילגת. אם אני אומרת שגרימג'וטוסן זה Tenth True Pairing, זה אומר שהוא השיפ האמיתי העשירי שלי. אי אפשר להגיד שגרימג'וטוסן זה עשרה שיפים. O.ם
H Hinamori New member 29/1/06 #54 אהה םם; אז זה לא אמור להיות בכלל First true pairing ? ==; אר. אראר. ]: פשוט אל תגידי !!!!!!111
N Neon taichou New member 29/1/06 #55 ../images/Emo205.gif לא, פשוט... אראר == One True Pairing אפשר להגיד על שיפ אחד, אבל אם יש שיפ שהוא השני הכי אהוב עליך אתה אמור להגיד Second True Pairing, אז... ארררר.
../images/Emo205.gif לא, פשוט... אראר == One True Pairing אפשר להגיד על שיפ אחד, אבל אם יש שיפ שהוא השני הכי אהוב עליך אתה אמור להגיד Second True Pairing, אז... ארררר.