ווגאס...
סה"כ נהניתי, כרגיל מהפרק. מסכימה שזה ממש מעצבן שיש כ"כ מעט משימות ובהחלט רדודות. אבל אל תשכחו שאחת המטרות של התכנית היא להפגיש עם דברים המאפיינים את התרבות המקומית ובווגאס המזל הוא מוטיב מרכזי. זו הסיבה שסדר ההזנקה נקבע בסיבוב גלגל וזו הסיבה שברוב במשימות שבוצעו המזל היה מרכיב מרכזי ובמשימה האחרונה יחיד. במהלך הפרק חשבתי שאם זה כך - הלג הזה יהיה חייב להיות לג ללא הדחה בסופו (החישגדים נגמרו אז נשאר רק לג ללא עצירה) אבל אז באה העצירה ללילה כדי לאפס הכל מחדש ובצדק גמור הפעם. ע"פ הפרומו המשימות בפרק הבא תהיינה קשורות לארה"ב באופן כללי ולא לווגאס ספציפית כך שכנראה משחקי המזל נגמרו והתחרות האמיתית ממשיכה.
מעבר לזה דבי הפתיעה במוטיבציה ומורל גבוהים ועל כך מגיעה לה מדליה ממני
קובי וטליה - חמודים, חמודים. עם כל אהבתי לסגולות קיוויתי שהם לא יפסידו להן בפעם הרביעית
הסגולות - סגולות
חמודות ומצחיקות והחיקויים של מעיין שופכים אותי מצחוק
איציק ואלירן דווקא כן הצחיקו אותי בפרק הזה בניגוד לשאר הפרקים
מעניין אותי אם מישהו אמר להם לגשת לקוסם/דיבר איתו בשבילם או שזה היה רעיון שלהם. בכל אופן החתונה היתה מאד מרגשת, זוג מאוהב וחמוד. אהבתי את מה שאלירן אמר על החתונה שצריכה להיות אירוע מרגש ושמח. הם גם לקחו ממש בסבבה את ההפסד מול הסגולות וקיבלו את העונש ברוח טובה
לגבי העצור - מוזר ביותר - כ"כ מטופש מצד א"א לעכב דווקא את הסוורים. זה די ברור שצריך לקרות משהו מאד קיצוני כדי שהפרסה תגרום להדחת הסוורים והם סתם פותחים חזית איתם. הרבה יותר הגיוני מצדם היה לעכב את ד"ד או את הסגולות הצמודות להם,אבל חשיבה מוזרה מאפיינת את הצמד הזה...
עכשיו הכל מתאפס וכולי תקווה שמשחקי המזל נגמרו