פרק 22 - לאס ווגאס

תוספת לתשובות

1 . א'א כבר היו בערום מלא במשימת קיצור דרך בחוף הנודיסטים. ההפקה ראתה שאין להם בעיה עם זה אז סידרו להם להסתובב בכמעט ערום גם בווגאס. :)

2. הרבה פעמים יש "יישור קו" של כל הזוגות. הוגן או לא הוגן, זאת כבר שאלה אחרת. למשל בתחילת ווגאס "גלגל המזל" קבע את סדר היציאה למשימת החתונה, בלי קשר לזמן ההגעה לווגאס.

3. נראה לי שניהם.

NP16

New member
לגבי 1 זה מאוד פשוט..

הבנות היו מסתובבות כמו שנשארו, לא ערומות. מעיין ובת אל לא התכוונו להגיע ללהיות עם חזיה אז הן לא היו עושות את זה גם אם היו מפסידות לאיציק ואלירן. ויש את הקרטון שמכסה כביכול.

tamarhp

New member
אז למה לבנים לא נותנים הנחה?

הרי איציק ואלירן היו עם תחתונים בלימוזינה וכשהם שמו את הארגז (שלא מכסה באמת) הם היו בלי כלום.
אם הבנות היו מפסידות ונשארות כמו שהן - כל הקטע של הארגז לא היה שווה כלום, זה לא היה באמת מצחיק. לכן אני בטוחה שההפקה סידרה את זה שדווקא א"א יפסידו.

NP16

New member
הארגז גם לקטע, וגם כי עדיין מביך עם תחתון

שמש 33

New member
ווגאס...

סה"כ נהניתי, כרגיל מהפרק. מסכימה שזה ממש מעצבן שיש כ"כ מעט משימות ובהחלט רדודות. אבל אל תשכחו שאחת המטרות של התכנית היא להפגיש עם דברים המאפיינים את התרבות המקומית ובווגאס המזל הוא מוטיב מרכזי. זו הסיבה שסדר ההזנקה נקבע בסיבוב גלגל וזו הסיבה שברוב במשימות שבוצעו המזל היה מרכיב מרכזי ובמשימה האחרונה יחיד. במהלך הפרק חשבתי שאם זה כך - הלג הזה יהיה חייב להיות לג ללא הדחה בסופו (החישגדים נגמרו אז נשאר רק לג ללא עצירה) אבל אז באה העצירה ללילה כדי לאפס הכל מחדש ובצדק גמור הפעם. ע"פ הפרומו המשימות בפרק הבא תהיינה קשורות לארה"ב באופן כללי ולא לווגאס ספציפית כך שכנראה משחקי המזל נגמרו והתחרות האמיתית ממשיכה.
מעבר לזה דבי הפתיעה במוטיבציה ומורל גבוהים ועל כך מגיעה לה מדליה ממני
קובי וטליה - חמודים, חמודים. עם כל אהבתי לסגולות קיוויתי שהם לא יפסידו להן בפעם הרביעית
הסגולות - סגולות
חמודות ומצחיקות והחיקויים של מעיין שופכים אותי מצחוק
איציק ואלירן דווקא כן הצחיקו אותי בפרק הזה בניגוד לשאר הפרקים
מעניין אותי אם מישהו אמר להם לגשת לקוסם/דיבר איתו בשבילם או שזה היה רעיון שלהם. בכל אופן החתונה היתה מאד מרגשת, זוג מאוהב וחמוד. אהבתי את מה שאלירן אמר על החתונה שצריכה להיות אירוע מרגש ושמח. הם גם לקחו ממש בסבבה את ההפסד מול הסגולות וקיבלו את העונש ברוח טובה

לגבי העצור - מוזר ביותר - כ"כ מטופש מצד א"א לעכב דווקא את הסוורים. זה די ברור שצריך לקרות משהו מאד קיצוני כדי שהפרסה תגרום להדחת הסוורים והם סתם פותחים חזית איתם. הרבה יותר הגיוני מצדם היה לעכב את ד"ד או את הסגולות הצמודות להם,אבל חשיבה מוזרה מאפיינת את הצמד הזה...
עכשיו הכל מתאפס וכולי תקווה שמשחקי המזל נגמרו

Teary

New member
משהו שקצת מרגיז אצל דבי

זה שהיא לא נראית כאילו היא מעריכה את האנשים הזרים שעוזרים לה במשימות או מודה להם... אצל אף אחד מהזוגות האחרים לא הרגשתי את זה בכזו רמה (חוץ מרונית ולירן במשימה בישראל), אבל אצל דבי אני מרגישה את זה כבר כמה פעמים. כאילו האנשים שעוזרים לה חייבים לה משהו, או שלא באמת אכפת לה ממה שהם עוברים או מה שיקרה להם, לפעמים היא אפילו צוחקת עליהם מאחורי הגב... אפילו בקטע של החתונה, היא לוקחת את הקרדיט לעצמה כאילו היא עושה להם טובה, ובכלל לא אכפת לה מהכלה, כי היא עסוקה בשמלה של עצמה ובאיך היא נראית... וכאילו, בשביל הבחורה שעזרה לה זאת פאקינג חתונה. לפעמים גם מתקבלת תחושה שהיא מתנהגת לאנשים שעוזרים לה כאילו הם חייבים לה משהו... לא כל כך נעים לראות את זה.

מסכימה איתך...לפעמים אני גם מרגישה כאילו

היא עושה צחוק מהמקומיים....

כמו בפרק הראשון שהציקה לזוג המבודר והוא נפגע ממנה...דנה התנצלה בשמה.
אני לא חושבהת שהיא בן אדם רע, אני חושבת שחסר לה בגרות רגשית מסויימת.
דנה לדעתי, מחפה עליה מאוד. דנה הרבה יותר רגישה לאחרים ובעלת אימפטיה גבוהה מדבי....

כנראה שהסבתא עשתה עבודה טובה לפחות עם הנכדה...

למעלה