פרק 22 - קוסטה ריקה

ny22

New member
מנהל
אתם קולטים שלפני פחות מ-10 דקות היינו בפרסומות

ועכשיו אנחנו שוב
...

כמהאפשר

New member
גם לי לא היה מושג מה זו אומגה לפני שבאתי לארץ.

לא חושבת שזה פער בהשכלה או בילדות:)

סוף סוף פעם ראשונה אי פעם....

מראים משימה מפורטת. במקום להראות ולהקדיש זמן לזוגות הראשונים שעושים משימה מסוימת, מראים בפירוט את כל הזוגות לאותה משימה. לא יודע מה בדיוק מיוחד במשימה הזו על פני השאר אבל לפחות זה קרה. ואתם לא יכולים להגיד שזה בגלל כמות הזוגות כי היא לא השתנתה מאנגליה ושם זה לא קרה כמו היום.
חוץ מזה, תוכנית די רגילה. מהנה כמו תמיד, מתסכלת כמו תמיד וזהו.

ny22

New member
מנהל
הכוונה שלך היא למשימה האומגה?

טוב, אם לא היו מראים את כל המשימה לא היה ממש טעם

אני יכול להגיד את זה על כל משימה....

התגובות (וחלק מהדברים) של רוב הזוגות מעניינים אותי בנוגע לחלק גדול מהמשימות. המשימה הזו לא יוצאת דופן.

וצמד שאלות כלליות למי שיודע:

1. הזוגות משלמים גם על הצלם עצמו או שלו יש מספיק כסף?
2. מי קובע את בגדי הים\הלבוש בכל משימה? כי זה משתנה כל הזמן וזז מחושפני לצנוע באופן אקראי.

כמהאפשר

New member
לבוש

אם נעלי ספורט ותיקים (לדעתי גם מעילים) הם מחברה מסוימת, לדעתי גם בגדי הים מגיעים מאותה החברה.
כל אחד בוחר את הלבוש שלו, למה שזה יהיה אחרת?

לא ראית את החוזה?

הם כמעט חתמו על הנשמה שלהם. לא יפתיע אותי אם ההפקה רוצה בלעדיות גם על הבגדים שלהם.

כמהאפשר

New member
לא קראתי

החוזים של התכנית ושל השלבים המקדימים שונים, לפחות בתכניות שידוע לי עליהן.

כמהאפשר

New member
מוזר. אבל אני לא חושבת שהוא בכה להם יותר מדיי

מה שכן, זה מוזר שהם לא ביטחו את עצמם.

SivanCA

New member
בארץ....חד משמעית כן...וזה וואחד חיסון עם סידרה של זריקות

לדעתי הדביבון רק נגע בו ולא באמת נשך אותו.....רק בשביל ההצגה עשו כבר סיצנה שלמה מסתם נגיעה.....מזמן לא היו לנו פציעות...צליעות...טביעות......בגלל שלא צילמו את הנשיכה שלו באצבע.... נראה לי שלא היה כלום חוץ מסתם נגיעה...
בארץ הוא היה מקבל חיסון מלא של כל הסידרה.....תראי בעמוד 5 על יונקים....זה חיסון לא נעים עם תופעות לוואי ואם לא טיפלו בוובה כנראה שלא באמת נשך אותו הדביבון.....

כמהאפשר

New member
כן, גם אותנו לימדו שמחסנים. כלבת אלו לא חיסונים נעימים. אכן.

וגם לא כאלה שרוצים לזלזל בהם.

ניקה22

New member
וובה ואלה שוב בפרסה בלג הזה?

כבר שמחתי כי ראיתי שמתחילים לשים לרז ואלכסה. חבל...
בכל מקרה היה פרק סבבה יחסית... הדרמות של אלכסה העיקו עלי ברמות, וחוץ מזה, מישהו מוכן להסביר לי למה הם מקבלים הרבה יותר זמן מסך מהאחרים?? הם אולי הזוג הכי פחות מעניין שם, עדיף אפילו לראות את התאומים.

אני מתחילה לחבב את שי ושני, אני לא יודעת למה. בהתחלה הם ממש לא היו כוס התה שלי ועכשיו אני הם דווקא סבבה. עדיפים בהרבה על באבו ואלכסה ועל לינור ויוכי שמיצו את עצמן עוד בשבדיה...

SivanCA

New member
שמתם לב שלאלכסה בורח מבטא וריש שהיא כאילו בלחץ?

כל הזמן היא מתאמצת להסתיר את המבטא שלה ולשחק את הצפונבונית....היום שהיא בכתה ונתנה את הקטע דרמה הקבוע שלה ברח לה מבטא ווואחד ריש בדיוק כמו של אלה ווובה...

על יוכי ולינור אלכסה אומרת שהיא לא מתחברת לפריחות

עוד גזענית ....מה היא חושבת על עצמה שהיא מלכת אנגליה.אגב אלכסה
היא הפריחה של המירוץ לכן מקבלת הרבה שעות צילום

למעלה