פרק 221- לא שודר אתמול בארה"ב

פרק 221- לא שודר אתמול בארה"ב

הפרק לא שודר בארה"ב מכיוון שהם שידרו איזה נאום של הנשיא בוש. בשבוע הבא ישודרו 2 פרקים רצוף. אבל לשמחתנו הפרק שודר בקנדה. לכן הפרק איחר להגיע לתוכנות השיתוף למינהם. כרגע הקובץ היחיד שמופיע בתוכנות השיתוף הוא קובץ מסוג mpg במקום קובץ ה-avi הרגיל.

sharwan

New member
בבקשה בבקשה-../images/Emo7.gif

אתם יכולים ללוח לי גם לראות את הפרק...? בבקשההה בבקשההה...

לפחות יש לך...אני רק ב20% ../images/Emo7.gif

לא נורא שבוע הבא יהיה קובץ באיכות יותר טובה

LemonLimeLilach

New member
אני אחכה לשבוע הבא

עדיף לראות באיכות טובה, ממה שהבנתי הקובץ שיש עכשיו לא טוב בכלל הנשיא הזה שלהם, תמיד דופק את התכניות שאני אוהבת. עם נאום אחד שלו לקח לי פרק של אליאס, ועכשיו האוסי

אתמול ששמעתי על זה כל כך צחקתי

נכנסתי ל"פאן-בולט" לפורום של האוסי וכולם שם מכורים לסדרה הזו שזה חבל"ז.... אז המנהל של הפורום או איזה כותב בפורום כתב שם שלא יהיה הערב אוסי ובמקום זה בשבוע הבא ישודרו 2 פרקים, אז כולם פתאום התחילו להשתגע שם... חחחחחחחחחח זה היה כל-כך מצחיק. כאילו...הנשיא בוש... במילא הוא לא כל-כך פופלרי עכשיו עם כל המלחמה בעירק וכאלה.. ועכשיו הוא הוא מפריע להם עם נאומים ב"פריים-טיים". חחחחח מזל שהוא לא עשה את זה לפני הבחירות.

boogy747

New member
הרגע הורדתי וראיתי אותו..../images/Emo58.gif

אז ככה..העלילה הסתבכה אחושילינג..ויחד עם זאת התאכזבתי לגלות שג'וש הבמאי מתחיל לאבד את הקסם שליווה אותו עד כה. הרגשתי שהקטע של סאמר נפרדת מסת' יגיע והנה הוא הגיע איזה שקוף זה היה פשוט שקוף. הייתי בשוק ממה שהיה עם טריי ומריסה איזה טמבל הטריי הזה מה הוא חשב לעצמו שהוא יתקיף אותה והיא תתמסר לו?!...מה שמחכה לו מרייאן אוי ואבוי הוא יקרע לטריי את הצורה על זה (אם מריסה תספר לו) מעניין שג'וש הבמאי מבשל איזה מכות לפרק הסיום ככה אני מרגיש. סוף סוף הקרטר הזה עזבבבבבב ישששששששש הגיע הזמן אבל גם לא שכח לנשק את הסתומה הזאת קירסטן. בכל מקרה,טוב שהעונה נגמרת עוד מעט (למרות שאני לא מאמין שאני אומר את זה) אבל ג'וש בהחלט מתחיל לאבד את הקסם הבימאי שלו וחבל.הוא צריך להתאושש בפרקים הקרובים ומהר אחרת הוא יאבד קהל די רחב.

../images/Emo58.gif221

בקשר לטריי - הבנאדם היה די מסטול, אז אי אפשר לצפות ממנו להתנהגות הגיונית... ואני מסכים על מה שאמרת על ג'וש - זה פשוט לא אותו הדבר. אבל היו כמה קטעים ממש קורעים בפרק...

STA1

New member
../images/Emo58.gifפרק חביב לאללהה!!!

כל הקטע עם ניוקי היה מצחיק וטריי הזה כל כך אידיוט וחשבתי שהיא נתנה לו בעין!!וכנראה שלא!! חבל..קיוויתי ליותר דם.. חח..והקטע אחרי שהחברים האלו של מרי סו עשו מה שהוא עשו לסת' זה היה מצחיקק..הוא נראה כמו ליצן בכל הקצפת הזאת במיוחד על האף שלו והשיער שלו!! חח..פרק חביב לאללהה!!אבל באיכות גרועהההה!!!!!!

../images/Emo58.gif 221 פרק טוב יחסית

הקובץ ש"השגתי" היה דיי סביר, שבוע הבא אני "אשיג" קובץ יותר טוב. אני לא מאמינה, מה הם עשו לטרי !!! למה ??? למה להרוס את הדמות ככה ? עכשיו אני מבינה איך מעריצי אלכס הרגישו שהרסו את הדמות שלה ( אני אישית לא כ"כ אהבתי את אלכס אז לא היה אכפת לי- אבל טרי !! למה ???
) הסצנה של הנסיון אונס היתה ממש חזקה ומפחידה, אני מבינה שטריי היה מסטול אבל פשוט אין תירוץ לדבר כזה... ומסכנה מריסה, עד שהיא וריאן חזרו, הם אפילו לא הספיקו להיות פרק שלם ביחד... וגם כל הצרות שיש לה בבית ועכשיו גם זה... סת' וסאמר- דיי הם פשוט נהיו כבר לעוסים, סאמר צריכים להחליט וזהו !!! נמאס כבר סת'-זאק-סת'-זאק. סאמר קצת עיצבנה היום !! הננה- עוד מישהו הרגיש שהפרק היה גדוש בכל כך הרבה דרמות שכבר הסיפור של הננה התגמד ונהיה ממש לא משמעותי? קירסטין וקרטר- ברןך השם, נפטרנו מקרטר. אבל למה לעשות את קירסטין שתיינת ?? אז מה הסיפור עכשיו- עוד פעם לראיין יש אמא שיכורה ( שלא נדבר על כך שיש לו אח שהוא אנס בפוטנציה)... אבל האמת זה יהיה דיי סיפור טוב, וכבר בעונה הראשונה ראינו שקירסטין היא שתיינית לא קטנה... זהו- פרק טוב. אהבתי מאוד את המשחק של טריי ומריסה בסצנת האונס, זאת בטח היתה סצנה ממש קשה למשחק ולצילום.

ayala65

New member
איך אפשר לא לאהוב אותה?

זאת פאקינג אלכס.. ולמה הרגישו שהרסו לה את הדמות? פשוט הפסקתי לראות בפרק 14...

איך ידעתי שישר תגיבי על זה../images/Emo6.gif חחחחח

לא יודעת, ממש לא חיבבתי אותה. כאילו, אז מה עם היא יפה... היא היתה דיי מגעילה לסת' ולראיין וכל הסיפור בינה למריסה, היה כזה מטומטם ולא מציאותי. לא הרגשתי שיש שום כימיה בינהן. לגבי זה שהרסו את הדמות שלה- פשוט חשבתי שאם אני הייתי אחת מ"אוהבות אלכס" הייתי די מתעצבנת מאיך שהכותבים בחרו להפריד בינה לבין מריסה ואיך שהיא התנהגה בפרק העזיבה שלה. אבל לאלכס יש מלא מעריצים בארה"ב- אנשים אפילו פתחו בעצומות על-מנת שג'וש שוורץ ישאיר אותה בתוכנית, והוא אפילו הבטיח שהיא תחזור בעתיד כשחקנית אורחת אם היא תרצה בכך ( כרגע אני יודעת שהיא עושה איזה סרט או משהו כזה). דרך אגב- את יודעת שהיא רק בת 20 והיא כבר נשואה לאיזה נסיך איטלקי או משהו כזה...

ayala65

New member
../images/Emo6.gif איפה העצומה?

אני הולכת לחתום.. רק בשביל לראות עוד פרק איתה
.. פשוט אהבת חיי
והיא בת 21 (בהתחשב בעובדה שהיא נולדה במרץ 84) ולבעלה קוראים : Tao Ruspoli או משהו... אני חושבת שהיא לא הייתה צריכה להתחתן אבל זאת רק דעתי

ayala65

New member
מצאתי וחתמתי

ומצאתי אתר שלם על אוליביה איזה מלכה את.. הכל בזכותך

למעלה