../images/Emo58.gif 221 פרק טוב יחסית
הקובץ ש"השגתי" היה דיי סביר, שבוע הבא אני "אשיג" קובץ יותר טוב. אני לא מאמינה, מה הם עשו לטרי !!! למה ??? למה להרוס את הדמות ככה ? עכשיו אני מבינה איך מעריצי אלכס הרגישו שהרסו את הדמות שלה ( אני אישית לא כ"כ אהבתי את אלכס אז לא היה אכפת לי- אבל טרי !! למה ???
) הסצנה של הנסיון אונס היתה ממש חזקה ומפחידה, אני מבינה שטריי היה מסטול אבל פשוט אין תירוץ לדבר כזה... ומסכנה מריסה, עד שהיא וריאן חזרו, הם אפילו לא הספיקו להיות פרק שלם ביחד... וגם כל הצרות שיש לה בבית ועכשיו גם זה... סת' וסאמר- דיי הם פשוט נהיו כבר לעוסים, סאמר צריכים להחליט וזהו !!! נמאס כבר סת'-זאק-סת'-זאק. סאמר קצת עיצבנה היום !! הננה- עוד מישהו הרגיש שהפרק היה גדוש בכל כך הרבה דרמות שכבר הסיפור של הננה התגמד ונהיה ממש לא משמעותי? קירסטין וקרטר- ברןך השם, נפטרנו מקרטר. אבל למה לעשות את קירסטין שתיינת ?? אז מה הסיפור עכשיו- עוד פעם לראיין יש אמא שיכורה ( שלא נדבר על כך שיש לו אח שהוא אנס בפוטנציה)... אבל האמת זה יהיה דיי סיפור טוב, וכבר בעונה הראשונה ראינו שקירסטין היא שתיינית לא קטנה... זהו- פרק טוב. אהבתי מאוד את המשחק של טריי ומריסה בסצנת האונס, זאת בטח היתה סצנה ממש קשה למשחק ולצילום.