פרק 221- לא שודר אתמול בארה"ב

ayala65

New member
מוזמנים-

זה לא בדיוק אתר על אוליביה... אבל זה אתר על אלכס כזה..התפקיד שלה באו סי וכאלה... ואם בא לכם ביוגרפיה..אתם מוזמנים לפה

ayala65

New member
נ.ב.

לפחות את מודה שהיא יפה

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif221 אוסי

בעניין זאקר-סאמרוסת זק כבר כמה פרקים מנסה להפריד ביניהם ומבחינתי הוא כב רלא הבחור הטוב דבר שני אני לא מבין למה הוא רוצה את סמאר חזרה נכון הוא אוהב אותה אלב הוא יודע שהיא אוהבת יותר את סת סאמר עכשיו תהיה איתו רק כי היא רוצה לנקום בסת אני לא מבין זאק רוצה להיות בסעדיפות השנייה של סאמר כשהוא יודע שבתכלס היא רוצה את סת? טיפשי מצד זאק וחבל על כך...

f10

New member
באמת

באמת זאק נהיה בזמן האחרון די מניאק

Summer the one

New member
על איזה עונה בדיוק אתה מדבר?

אתה ממש לא ברור מצד אחד אתה אומר שאתה שמח שהעונה נגמרה ומצד שני אתה אומר כל מיני שמות של דמויות ודברים שלא היו עדיין בסידרה. תהיה קצת יותר ברור אם אפשר?

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

תאמת אני מסכימה איתך על הקטע של ג'וש והיה פרק נחמד..

Angelus

New member
מסכים איתך ../images/Emo58.gif

אמנם היו קטעים מצחיקים (סאמר, סאמר, סאמר), אבל העונה הזאת פשוט גרועה, ממוחזרת - ממש לא יוצלחת. את ג'וש שוורץ אני לא ממש מחבב (מאז שראיתי אותו בפרקי הספיישל - הוא מעצבן ויהיר) ופשוט חבל. באמת. כמה פעמיים כבר יכול לקרות לסת' עם סאמר את אותו הקטע? אני לא חושב שסאמר וג'ולי קופר יצליחו להחזיק את הסדרה הזאת לבד, אני בכלל לא מבין למה נתנו לסדרה עונה נוספת - חבל. אם העונה הזאת הגיעה למצב שאני כבר מסתובב בחדר ועושה דברים אחרים בזמן שאני רואה את הפרק, אני לא רוצה לדעת מה יקרה בעונה הבאה.

Nitzan122

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

למה למה למה סת' כזה אידיוט?! לא מספיק כל הקטע עם הקומיקס עכשיו לאכול קצפת ממישהי בשידור חי בטלויזיה?! כמה מפגר אפשר להיות? מזה ריחמתי על סאמר... אבל למרות שאני מבינה שהיא פגועה למה ללכת לנשק את זק? ועוד יותר למה זק מנשק אותה בחזרה? כאילו הוא יודע שהיא לא באמת אוהבת אותו... אידיוט אחד... למרות שהיה די מובן שהעלילה הולכת לכיוון הזה... וקירסטן עיצבנה אותי בפרק הזה מה היא הולכת עכשיו להיות אלכוהוליסטית?... והסיפור עם הננה ממש היה יותר מדי קטן... כל כך חיכיתי לפרק הזה בגללה היא דמות ממש מצחיקה ועשו לה איזה שתי שורות בקושי... הסצנת אונס הייתה ממש מפתיעה הייתי בטוחה שייקרה בינהם משו אבל חשבתי שזה ייגמר בנשיקה אבל בחיים לא ציפיתי שהוא ינסה לאנוס אותה מסטול או לא ופעם ראשונה שלא שנאתי את מריסה בפרק היא שיחקה דווקא טוב במיוחד בסצנת אונס...

Peyton

New member
אוי אלוהים../images/Emo58.gif

הסצינת נסיון אונס היתה פשוט נוראית זה משאיר שוק כזה... סת' עיצבן אותי..למה הוא לא יכול להיות נאמןןןןןןןןןןןןןן!!! למרות שהם בטיים אווט למה לפגוע ככה בסאמר? וסאמר אלוהיתתתתתתתת.. הננה...לא ממש רציני רק אהבתי את מה שסנדי אמר לבובי חחח זה היה ממש מגניב...וראו שבובי רק רוצה את הכסף.. מסכנה מריסה!! וטריי ממששששששששש הסתבך..כאילו הוא לא יכול שיהיה לו טוב בחיים בוא נהרוס את כל הטוב.. הייתי מבינה אם הוא היה מנסה לנשק אותה אבל מה שהוא עשה...הלחיץ אותי לחלוטין!לא ראיתי את זה בא..

למעלה