פרק 223 במנגה

ketty the sheep

New member
223!!../images/Emo58.gif

וואו, איזו התפתחות..!! מתחילים להגיע לפואנטה של הארכ הזה, ואני אוהבת את הכיוון שאליו כל הסיפור הולך. מעניין אם זו באמת התכנית של אייזן או שהוא לקח את הספרים על המפתח בשביל להטעות את הגוטיי-13. ואני תוהה מי האדם שבא לדבר עם היטסוגאיה. ^^; זו בטח הינאמורי, אם בא לקובה-סנסיי להיות צפוי, אבל יכול להיות שהוא יפתיע. בכל מקרה, הינאמורי תהיה הימור דיי בטוח. מעניין מה יהיה לה להגיד לו, ועד כמה הוא יהיה מאנייק אליה.
בכל מקרה, אחד הפרקים הטובים שיצאו לאחרונה. Go get it!!

Hinamori

New member
OMGGGGGGGG~../images/Emo58.gif

אם זאת לא תהיה הינאמורי אני שורפת את קובו. ;-;~ היטסוהינה. עיעכגמיר. איכבקטעיגכ. יגדיאק. קעגמעראטמבה. רטארוחבממנהלאםקלנב,. טאריס. כ. >: בDATA BOOK היה כתוב שם כלמיני דברים והיה כתוב על ההיררכייה בס"ס והיה כתוב שיש מלך אבל חשבתי שקובו ישאיר אותנו באפלה לנצח והוא לא ! 3> אני כ"כ שומעת את יאמהג'י אומר "PREPARE FOR WAR !!!!1111" ומרביץ לרצפה עם המקל שלו XD; אבל. למה אייזן רוצה שהמלך ימות ? םם;

Hinamori

New member
אה

התכוונתי, יאמהג'י אומר בקול של הסיו שלו באנימה י.י;

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

זה דווקא נשמע לי הגיוני. אם המלך ימות, זה יצור מייהם בסול סוסייטי, וכך יהיה לו יותר קל להפיל אותם ולשלוט בעולם. ומאיפה יש לך את הdata book? מעולם לא נתקלתי בו. O:

Hinamori

New member
אין לי אותו XD

כשהוא יצא רשמו בLJ. הייתה לי את התמונה ומשום מה אני לא מוצאת ._.;;;

Hinamori

New member
יא../images/Emo58.gif

איזה כיף זה להגיד לאנשים במסן "זאת הינאמורי !!!!!!!!!!!1111111111" ולא להסביר להם מה עובר עליי >:

ketty the sheep

New member
....ועוד משהו../images/Emo58.gif

(למי שראה באפי) רק לי כל הקטע שקראקורה היא הג'ורייצ'י מזכיר את סאנידייל והhellmouth?

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אבל זה נראה לי כאילו קראקורה היא הג'ורייצ'י בגלל שאיצ'יגו שם... בבפאי לעומת זאת באפי שם בגלל הפתח...

ketty the sheep

New member
אני דווקא חושבת...../images/Emo58.gif

שאיצ'יגו נמצא שם דווקא בגלל זה. [זהירות, תאוריה מופרכת לפניך XD] אולי אבא של איצ'יגו בא לשם דווקא בגלל זה והקים את החיים הגשמיים שלו שם כדי שיוכל להיות קרוב למקום. ובטח גם אורהארה קשור לזה איכשהו. x: (אורהארה - הגרסא הסאדיסטית של ג'יילס? XD)

cRitiCaL KitTy

New member
XD../images/Emo58.gif../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אבל... לא נראה לי הגיוני שהוא יסכן את המשפחה שלו בכוונה... נממ אוראהארהXג'יילס... אין לי מושג איך הגעתי לזה אבל זה מפחיד.

ketty the sheep

New member
אבוי.... ;;../images/Emo58.gif

אני חושבת שהרגע מצאתי משהו יותר גרוע מג'יילס x אית'ן. זה דווקא נשמע לי דיי הגיוני. עכשיו כשחושבים על זה, יכול להיות שזו הסיבה שהוא לקח את המוות של אישתו כפי שהוא לקח אותו - הוא ידע לקראת מה הוא הולך. מצד שני, אני והתאוריות המופרכות שלי. ^^;; (למרות שאני עדיין מאמינה שהמקום הביא את איצ'יגו אליו ולא להיפך, כי אין סיכוי שאפילו מישהו עם כוחות כמו של איצ'יגו יגרום למשהו כל כך עצמתי להיווצר. חוץ מזה שזה בטח היה שם הרבה לפני שאיצ'י היה בתכנון).

cRitiCaL KitTy

New member
><2X הכל אפשרי...../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

הכל חוץ מג'יילסXאורהארה that is...

למעלה