פרק 223 במנגה

cRitiCaL KitTy

New member
מהפתאום.../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ג'יילס שייך לווסלי... כלומר, ווסלי שייך לג'יילס.

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifנמנמ

שמעתי תאוריה שמכיוון שאייזן אמר שהכיסא של המלך ריק, אז המלך הוא בעצם איששין שברח משם, ואיצ'יגו הוא הנסיך, ואז זה מסביר את הכמות ריאסטו המטורפת שלו. מטורף, הא? P: מה שכן, קובו כ"כ גאון @.@ אייזן אמר במפורש שהוא רוצה להיות המלך, אבל אף אחד לא עלה על המובן מאליו- שיש כבר מלך שצריך להרוג קודם... גאוני. מעניין מה הלאה O:

Hinamori

New member
אבל../images/Emo58.gif

אישין אמר שהכוחות שלו הם ברמה של קפטן ם.ם

Hinamori

New member
למה שאני לא אסמוך ?../images/Emo58.gif

למה שמלך סול סוסייטי יגדיר את עצמו כקפטן ? מה יצא לו מזה ? וההסבר לרייאטסו של איצ'י הוא זה שהוא, טוב, בן של קפטן. לא כזה מסובך

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifהוא לא

הגדיר את עצמו ככפטן, הוא אמר שיש לו ריאסטו כמו של קפטן. זה היה הסבר להולו עילג, את יכולה להבין אותו שהוא לא יסתובב ויגיד "אני המלך! מואהאהאה, ולכן הריאסטו שלי גבוה" ._. בכולופן, זו רק תאוריה, וגם לדעתי היא לא נכונה, אבל רק בגלל שזה לא הסגנון של קובו <.< אנשים מחפשים בכח דברים כדי לגרום לאיצ'יגו להיות יותר מיוחד ממה שהוא. נסיך זה נחמד, אבל גם נסיך, גם חצי הולו, גם חזק בצורה מטורפת וגם הגיבור של הסיפור? נראה לי שהם הגזימו XD

marinaaa

New member
@@~../images/Emo110.gif../images/Emo58.gif

אההה לא הבנתי כלום!! מזה המפתח הזה? למה אף אחד לא יודע איפה המלך גר? מה האיזן הזה רוצה בכלל?? =( 'ני לא מבינה כלום:[

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifאממ

זה בעמת קצת לא מובן, אבל אני אסביר מה שאני הבנתי: המפתח זה ... מפתח. בעזרתו אפשר להגיע לאיפה שהמלך נמצא, שזה מקום נפרד מסול סוסייטי ומהארץ. רק בעזרת המפתח אפשר להגיע לשם. כן יודעים איפה המלך גר, הוא גר איפשהו במקום ההוא שמגעים לשם עם המפתח @@ פשוט כמעט אף אחד לא מגיע לשם או רואה את המלך... אייזן רוצה לשלוט. עכשיו אם יש כבר מלך, אז הוא צריך קודם להרוג את המלך הקיים כדי שהוא יהיה המלך. כדי להרוג את המלך הוא צריך להגיע אליו, ובשביל זה הוא צריך את המפתח. אין שום דרך שאייזן יכול לגלות את מיקום המפתח, בגלל שהמידע הזה מועבר בע"פ, ולכן הוא חיפש מידע איך פשוט להכין מפתח כזה. הבעיה היא לא בתהליך ההכנה, אלא במרכיבים- מיליון נשמות נראה לי, וגם צריך מקום מסויים על הארץ שהוא רווי בריאסטו יחסית אומשו כזה. המקום הזה משתנה מזמן לזמן, בכולופן כרגע הוא העיר קורקורה (העיר של איצ'יגו). אז זהו, עוד 4 חודשים ההוגיקו (איך שלא כותבים את זה) יתעורר לגמרי, אייזן ישלים את הצבא שלו, ואז הוא ינסה ליצור את המפתח בעיר ולהרוג את המלך. הקרב הגדול יהיה בקיץ. עכשיו יותר מובן? D:

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifלא ידוע

אני יכולה רק לשער שאייזן לא ינסה לפתוח במתקפה כוללת לפני שהצבא שלו הגיע לשיא, ואת זה הוא יכול רק כשההוגיוקו פועל בצורה מושלמת. הממ, אולי גם צריך את ההוגיוקו בשביל ייצור המפתח הזה, אבל זה רק השערה <.<

heartnet

New member
אני לא חושב.. ../images/Emo58.gif

אחרי הכל אמרו שתהליך ההכנה די פשוט. אני חושב שאייזן פשוט רוצה את הכוח שלנו זמין [למרות שעדיין לא ידוע בדיוק מה הדבר הזה עושה], זה די הגיוני.

למעלה