פרק 23 - ההמבורגר הענק!

choco2602

New member
כאב לי עליהם..

הם היו ממש טובים. זוג הזוי שלא ציפיתי ממנו להפציץ ככה.

גםצופה

Member
מנהל
אם הם

היו נשארים בעצם הזוכים היו כבר אז עפים

בכל מקרה די לא הבנתי איך לא עזרו להם להפיק דרכון נוסף... לא חושבת שהפקת דרכון נוסף לוקחת הרבה זמן...

choco2602

New member
כשדבי ודנה עוכבו..

אז הן התחילו להסביר למה כל אחד מהזוגות שעיכב אותן הוא זוג לא טוב.. וירדו עליהן..
לי זה נשמע כמו כיתה ו'. מה זה השטות הזאת? קשה להגיד "רואים שאנחנו טובות אז מעכבים אותנו?" או כל דבר אחר? למה לרדת על זוגות אחרים?!

choco2602

New member
ובנוסף..

כשהייתה את המשימה של אלביס הם פשוט דפקו חצי שעה של חרטטת..
האמריקאים משוגעים כל היום מגדלים פאות ומתלבשים כמו אלביס. כל האמריקאים ככה, והם קונים כל מה שקשור לאלביס.
נראה לי שהיא קצת מדמיינת, הוזה ומגזימה. נכון שיש לו המון מעריצים אבל מתי בפעם האחרונה ראיתם את כל האמריקאים לבושים זוהר והולכים עם פאות?

גםצופה

Member
מנהל
הדהים אותי

הירידה שלהן על מעיין ובת-אל - 'למה הן מחפשות אותנו...' פשוט שרוטות לגמרי - האם הן שכחו שהן כל הזמן שמו פרסה ל'סגולות' ???

שלי 78

New member
הפרק שאותו הסוורים יזכרו

בפרק הזה ראינו את הטעות הראשונה של דוד ואלירן: רכישת אויבות לא נכונות: רומי וקורל, הן חזקות, הן אולי המתחרות היחידות באמת שמה שמעניין אותן זה לנצח בכל מחיר ואסור היה לפתוח חזית מולן. היה צריך לשתף איתן פעולה ולהשאיר את הזוגות האחרים להתמודד עם ההמבורגרים.

דוד יצא רע, לא חכם ולא ישר.

דבי נשארה כמו שהיא: מיותרת במשחק, מוסיפה טעם מר ומטנפת את הסביבה.

הסגולות הפסיקו לחשוב: הן היו צריכות להילחם בסוורים, להתייצב מולם ולומר להם שאם הם כל כך אוהבים אותן, אז שישתפו איתן פעולה ולא ישתמשו בהן ככלי משחק.

איציק ואלירן הגיעו למעמד שבו לא מתעסקים איתם. אולי הם מתמודדים חלשים ולא ראויים, אבל הם לא הזוג שיצור שנאה כלפיו או שמישהו יחשוב לנצל.

קובי וטליה מחכים לעבור ליעד הבא, שבתקווה יתאים יותר לאופי שלהם

מעניין לראות מה יקרה כהסוורים ודבי ודנה יגלו ששניהם קיבלו עצור וכמה העצור ישפיע על המשחק.

הגיע הזמן להדיח זוג ורק בגלל ההתנהגות הבלתי נסבלת, מי שצריכות לעוף הן דבי ודנה. לא נעים לראות את דבי, עריכה לא עריכה, אני מעדיפה טיפשות על רוע והיתממות. אם כבר איציק ואלירן נשארו עד עכשיו, אז שישארו עוד קצת, הם לפחות לא מרעילים.

אני לא הבנתי למה הסגולות הסכימו

להיות בנות הזוג של רומי וקורל ולא עם הסוורים...

לפי מה שהבנתי הסוורים רצו לעזור לסגולות ולא לטליה וקובי...
לא חושבת שדוד יצא לא בסדר....זכותו הייתה לדחות את רומי וקורל ולמצוא בני זוג אחרים.

אני באמת האמנתי לסוורים כשהם אמרו שהם רוצים לעזור לסגולות כי הן חלשות יותר...בסוף הם נדפקו ונשארו לחכות. הרושם הראשוני שהיה לי כשהסגולות הלכו עם רומי וקורל היה שהן דיי הפקירו את הסוורים..

רומי וקורל ממש הרגיזו אותי במשימה של ההמבורגר....רומי צרחה על כולם לאכול כל הזמן(למרות שאני יכולה להבין כי היא אכלה את הרוב) וקורל באמת אכלה לרוב את הירקות.

התאכזבתי מההתנהגות של רומי וקורל, זה שהן עצרו את כל הזוגות וזממו לשים עצור לסוורים היה נראה לי כמעשה נקמנות מגעיל...

טליה הפתיעה לטוב במשימה של ההמבורגר...לא הבנתי למה אלירן ואיציק כל כך הופתעו...הרי היא לא אכלה את הבשר אלא את כל השאר,

קצת צרם לי שחלק מהזוגות ירדו על המקומיים כמו טליה וקובי למשל שירדו על הנשים שביקשו מהן להזמין מונית או דבי ודנה שאמרו שכל האמריקאים שמנים ועוד כל מיני פניני חוכמה... וגם קורל שלא מבינה איך מגיעים למצב הזה...

הגעתי למסקנה שאני לא ממש אוהבת את טליה, קורל ודבי...איציק ואלירן קצת מתחילים להרגיז אותי אבל הם עדיין מצחיקים...

choco2602

New member
כנראה לא שמעת את כל מה שקרה שם

הסוורים אמרו לרומי וקורל אנחנו רוצים לעזור לסגולות ובגלל זה אתן תהיו עם הסגולות ואנחנו עם קובי וטליה.
אז רומי הסבירה לו שאם הם רוצים לעזור לסגולות שיהיו עם הסגולות. הבנים התעקשו שהסגולות יהיו עם רומי וקורל.
בגלל זה הסגולות ממש לא הפקירו אותם, בדיוק להפך..
ובגלל זה ממש לא ברור למה הם עשו את זה.
איך הם בדיוק עזרו לסגולות שהם שמו אותן עם עוד 2 בנות בגודל שלהן לסיים את כל האוכל הזה.

זה באמת משנה את מה שחשבתי שקרה...

תודה על ההסבר :)

לדעתי התגובה של רומי וקורל עדיין הייתה מוגזמת...

לדעתי הסוורים חשבו שהם ורומי וקורל הם הזוגות החלשים ושהסגולות וקובי וטליה הם החלשים, הם ניסו לעשות חלוקה של זוג חלש יחד עם זוג חזק ולדעתם קובי וטליה היו חזקים מהסגולות ולכן בחרו בהם.

לא הכי יפה אבל זאת אסטרטגיה. בסהכ כולם הגיעו למירוץ כדי לזכות במליון ולא כדי למצוא חברים.
לעומתם, התאוםשרומי וקורל עשו עם דבי, דנה, איציק ואלירן היה סתם מעשה של נקמה...

מותר לזוגות בכלל לתאם הצבעות עם זוגות אחרים??

אורישקי

New member
בטח שמותר, וזה אפילו רצוי

הרי אם נותנים לך את הכלי החוכמה היא להשתמש בו ולשים מכשול לזוג אחד עם זוגות אחרים.
והסיבה שהם דחו אותם הייתה בגלל שלטענתם הם רצו לעזור למעיין ובת אל.
בכל אופן הם יצאו פה צבועים לגמרי - שהרי אם הם באמת רצו לעזור למעיין ובת אל הם ממש לא עזרו להן, אז שהיו אומרים את האמת.
או שהם יצאו דפוקים בלי לשים לב או שזה היה מתוכנן והם יצאו צבועים ברמות.

למעלה