פרק 24 - נפילה חופשית

itzikon5352106

New member
איזה מאכזב

העיקר שבמירוץ למיליון הבטיחו לנו שמדיחים היום זוג ושוב מורחים אותנו כמו שמורחים שוקולד בפרוסה.ואני יושב ורואה את זה ושמח שדנה ודבי הולכות הביתה,סוף סוף לא נראה אותן אבל בסוף הכל חארטה.אמנם דנה חמודה היא לא אשמה שאמא שלה הזויה קצת.....

שלי 78

New member
לא יכול להיות

שדבי ודנה נשארו. די, נמאס, אפילו לרחם על דנה נמאס. טובות, לא טובות, לא רוצה לראות את דבי שמצליחה להעליב בחוצפתה הרבה גם את מרלין מונרו. מה השחקנית הנחמדה עשתה שמגיע לה לפגוש בסוף היום את דבי?

קורל יצאה לרגע מהפולניות שלה, עוד קצת והיא חוזרת למקומות הראשונים. אני מקווה שהן קיבלו על הראש על התכנון הכספי הלקוי שלהן (אחד הדברים היחידים שאני יודעת לעשות בחו"ל ממש טוב זה לחזור עם מעל 75% מהסכום שיצאתי איתו ולמצוא סיילים שווים במחירים מצחיקים).

לא אוהבת אותן, לא נהנית מהן ובכל זאת, כל הכבוד לסגולות על המקום הראשון. עבדו קשה וזכו בצדק.

התכנית עובדת בקצב לא טוב, הסיפור עם ההזדמנות השנייה והמלאכים שנשלחים לזוגות, כל זוג בתורו כבר צפויים. זה לא מירוץ, זו חוויה, זה מסע, מירוץ זה לא.

אילנה ה1

New member
דבי היא 'ה - אדם' שחובה לתעב אותו'

היא יוצרת 'מכנה משותף' אצל כל הצופים וזו אחת הסיבות שההפקה לא תוציא אותה.

כאילו כולנו בהמתנה האם היא תתבגר הפעם.

גם פרסום שלילי הוא פרסום.

שמש 33

New member
אז אני כן מתעצבנת על הקטע הזה

בעונה הקודמת זה הציל את בר ואינה והיה נהדר
אבל עכשיו כשמלכת הדרמה היתה אמורה לפטור אותנו מנוכחותה על המסך זה מאד מבאס. בשני הפרקים האחרונים החלטתי שאפילו עם צמד הסטלנים מכרמיאל ישאר עוד מקצה אחד זה ממש סבבה מבחנתי אבל את דבי פשוט לא נעים לי לראות.
מה גם שזה בא אחרי לג של ארבעה פרקים, לא פחות ואפשר היה לצפות להדחה שתקדם את המשחק הזה...
המשימות עצמן היו חביבות. טליה חמודה אבל קצת מעצבנת. אני לא חושבת שלו הייתי במקום קובי הייתי מקבלת את דבריה בהבנה אבל מכיוון שהוא זה שצריך לחיות איתה ולא אף אחד אחר ועושה רושם שסה"כ טוב לו... אז שיהיה להם בהצלחה, אני בעדם.
מעיין ובת אל אלופות שאין דברים כאלה. לו היו שופטים רק נחישות, תקתוק , חברות טובה ודבקות במטרה אין ספק שהמיליון היה הולך לסגולות. א"א - כרגיל... דבי היתה נסבלת באופן יחסי ואפילו קורל יצאה מהלופ ותפקדה יפה. כל הכבוד לסוורים על המקום השלישי המכובד למרות העצור.

אילנה ה1

New member
דבי

היא יוצרת 'מכנה משותף' אצל כל הצופים וזו אחת הסיבות שההפקה לא תוציא אותה.

כאילו כולנו בהמתנה האם היא תתבגר הפעם.

גם פרסום שלילי הוא פרסום.

אני זוכרת שפעם אמרו שיש רק 2 נק סיום ללא הדחה

אחת הייתה אצל איציק ואלירן ואחת אצל רומי וקורל...

מאיפה פתאום הגיעה עוד אחת??

כבר שמחתי כשחשבתי שניפטר מדבי והנה היא חזרה שוב...

JAMES DEAN

New member
ב-TAR המנחה אומר תמיד במיקרה כזה

שהזוג עלול להיות מודח.

ny22

New member
מנהל
נכון, אבל הוא אומר את זה גם בנק' סיום רגילה..

ת'כלס, זאת לא באמת נקודת סיום.

היות ואתה רואה את TAR אני רוצה לשאול אותך - קרה פעם שזוג הודח בנקודה כזאתי?

JAMES DEAN

New member
אתה סותר את עצמך...

אם זאת נקודה ללא עצירה אז אי אפשר להיות מודח בה.
אם לא היינו רואים בפרומו את מה שקרה המתח היה הורג אותנו הצופים ונושמים לרווחה כי זה היה מלחיץ.

בוודאי- אין קשר בין הדחה לבין נקודה ללא עצירה

במירוץ האמריקאי כבר היו מקרים של נקודה סיום ללא עצירה שהזוג האחרון הודח ולא המשיך הלאה כמו יתר הזוגות.
אין שום קשר וגם לא צריך להיות שום קשר בין אי העצירה לבין ההדחה

choco2602

New member
הכינוי שלך מדאיג..

אני אחרי שיעורים ארוכים ארוכים עם המון המון בינארית. זה הדבר האחרון שרציתי לראות עכשיו

choco2602

New member
פחדתי שלא תביני אותי כמו שצריך..

אבל אני רואה שהבנת בדיוק כמו שרציתי

ולמה השמחה שלא הודחה?

ההפקה סתם גוררת את הגופה, רוב הסיכויים שהיא לא תגיע לגמר ומפרק לפרק היא עולה בדרגת הבלתי נסבלת בעיניי הצופים, נורא בשבילה! בטח כרגע היא עסוקה בהכנת תביעה נגד ההפקה...ימים יגידו.

אניזוכרת שאמרו שבמירוץ יש רק 2 נק סיום ללא הד

הדחה...
אחת הייתה אצל איציק ואלירן והשנייה אצל רומי וקורל אם אני לא טועה...

איך פתאום הגיעה עוד אחת?<??
כל כך שמחתי כשחשבתי שדבי עפה...הייתה קצת עצובה בשביל דנה....

כנראה שהן ישארו עוד....

למעלה