זה פרק אחרון? חבל הפרק היה ממש ממש חמוד.. מיילי גילמה גם את לואן, גם את האנה וגם את מיילי (הדמות)?
S shir828 New member 12/7/07 #11 זה פרק אחרון? חבל../images/Emo10.gif הפרק היה ממש ממש חמוד.. מיילי גילמה גם את לואן, גם את האנה וגם את מיילי (הדמות)?
זה פרק אחרון? חבל../images/Emo10.gif הפרק היה ממש ממש חמוד.. מיילי גילמה גם את לואן, גם את האנה וגם את מיילי (הדמות)?
פ פשווט סאפ xD New member 13/7/07 #21 ../images/Emo180.gif נמממ , אני לא יודעת מתי , אני רק יודעת שזה ישודר אחרי השידורים החוזרים P;
פ פשווט סאפ xD New member 12/7/07 #13 ../images/Emo180.gif ראייתי , איזה פרק יפפה [: אהבתי שלואן התחפשה להאנה DD; אבל מזל שמהיום יש שידורים חוזרים כי לא ראיתי כמעט את כל העונה DD;
../images/Emo180.gif ראייתי , איזה פרק יפפה [: אהבתי שלואן התחפשה להאנה DD; אבל מזל שמהיום יש שידורים חוזרים כי לא ראיתי כמעט את כל העונה DD;
M Mor Bitton New member 14/7/07 #26 מזל שכל הפרקים מוקלטים אצלי ביס מאקס../images/Emo9.gif רק שישדרו את העונה החדשה במהרה.. אני משערת שזה יהיה בתחילת הלימודים.
מזל שכל הפרקים מוקלטים אצלי ביס מאקס../images/Emo9.gif רק שישדרו את העונה החדשה במהרה.. אני משערת שזה יהיה בתחילת הלימודים.