התספורת של אלירן בתור התחלה...
ה הייתיאביבקיץ New member 15/8/13 #64 גם נראה קצת יותר שמנמן, לא? הפרצוף שלו נראה לי יותר מנופח, ושאלתי את עצמי אם זה בגלל התספורת
ש שמש 33 New member 15/8/13 #80 גם לי קצת רק בקטע עם המשפחות של מעיין ובתאל גם ההורים של הסוורים רגשו...
A always be me mc New member 15/8/13 #32 מעיין ובתאל והמשפחה אין מקסימים, מקסימים!! חיים שלהן!! חוץ מזה לא התרגשתי יותר מדי
A always be me mc New member 15/8/13 #65 היה אחלה טיול בחוץ שמחה שפספסתי את שאר הפרק המעפן (שאגב כבר נמצא ביוטיוב ) ועשיתי משהו מועיל.
ה הייתיאביבקיץ New member 15/8/13 #82 אנחנו כמה דקות, ואז עברנו לראות סרט זה היה מוזר. למה אנשים רוצים לשבת שעה וחצי או כמה זמן שזה כדי לראות אנשים שלא מכירים אומרים לאנשים אחרים "אני אוהבת אותך ומתגעגת אליך"? כל הרעיון בתוכנית זה לראות אותם עושים משימות מגניבות
אנחנו כמה דקות, ואז עברנו לראות סרט זה היה מוזר. למה אנשים רוצים לשבת שעה וחצי או כמה זמן שזה כדי לראות אנשים שלא מכירים אומרים לאנשים אחרים "אני אוהבת אותך ומתגעגת אליך"? כל הרעיון בתוכנית זה לראות אותם עושים משימות מגניבות
N ny22 New member מנהל 15/8/13 #42 אמרתי את זה חצי בצחוק, אבל שני זאת בהחלט דרך מקורית להכניס עוד קטע כזה